Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaku!
Ha elmegyünk motorozni együtt, és elesel.

kelj fel k..va gyorsan és fussssssss
Az biztos............... ha süt a nap sose lesz kész
De pechemre szar idő lett
Jaku te sztem esőtáncot jártál Ebben a kutya időben Daninak nem volt más mit csinálnia hanem
összerakni a mocidat
Milyen gyönyörű időnk volt múlt héten olyan kaka volt a mostani, de mivel beteg voltam nem zavart .
Citadellai felvonulás is megint elmaradt
überfaszagecikurvajó
:) hehe jah igen nálad van a forgalmi :)
Csakhogy örülj
jövő héten levizsgáztatom, mert lejár mindjárt
Az nem a bukó miatt van Zizz
Hoppa ha divatosak akartok lenni!
THX ...dani!
Ilyen nagy fejem van bukóban.
A kiállásom: fej, tor, potroh.
De kis rendes vagy! Azt a sok roncsot meg vidd a MÉH-be.
Bazze nagy kibaszás ez az idő.
Szeva Jaku!
Tudod miért van kint ez a 4-5 szar a hidegben?

Mert a tiedet rakom össze...

Zizz, neked meg találtam egy sztárfotót
Jó, oké, nem fogok 200 km-ként a kútra járni!
Megvárom míg fekfőtámaszt nyom a mutató a piros aljában aztán meglátjuk. De tényleg lehet hogy bejátszom egyszer, hogy viszek egy lityi benzint és megvárom míg le nem áll benzinhiány miatt, és aztán leolvasom a napi számlálót!
Nyo, köszi mindenkinek az infókat, akkor majd ha kiMoccanok akkor kiszárogatom a tankot de holnap még szétfele lesz szedve, mert pár repedést kijavítok rajta, meg nem ártana lemosni sem már valamikor
Te paparazzi!
Amugy ki megy turázós tempoban?
Sze Gyuri!
Nna ezt megkaptad duß-tól.
Küldök képet a nejedről.Tudtad, hogy fényképezgetem?
Üdv a Tímeának is.
Hi Mindenki!
Szerintem 1X ki kell fogyasztani teljesen,(én megtettem) aztán már tudjátok, hogy nem kell 11-12 literért a kútra menni.400-ast és 600-ast is soxor tankoltam 300km után 16-17 litert, persze csak akkor mikor nyugis túrázós tempót mentem előtte.

Mág van benne 100km, aztán tankoltok?Mutató rég nem mozdul, még mindig lötyög benne v.mi.
PARAGÉPEK!
Üdv:
Jah és tökmindegy hogy szomszéd e vagy sem :)
Baszogatás = erőszakos nemi közösülés? 2-8 év.
Bocsi, szakmai ártalom!
Te, ha még úgy is dolgozol, utána néznél nekem szomszádok baszogatásáért, mennyit lehet kapni (évben)?
Basszátok meg, még mindig itt rohadok a kikúrt irodában.
A nagetiv logo = sablon nem ?
Igen, lehet hogy a benzinnel kicsit elszámoltam magam. Már rég tankoltam bele!
Lehet hogy nekem is inkább 15-16 szokott belemenni a piros után? Maj kitapasztalom újra!.

Okoska!
Oksi, akkor anem fémesből kérnék egyet. Bár a fémes jobb lenne, de nem áll szándékomban újra élvezni az előnyeit.
A színezésre arra gondoltam, hogy alapra lefújni egy egyedi színre, utána csinálni egy ZZR-es negatív logót, amit ideiglenesen rárakni, lefújni utána feketére, vagy ami tetszik, és utána elvéve a logót, ott marad az alatta lévő színű ZZR felirat. Na, milyen vagyok?
És így akármilyen színűre meg lehet csinálni, kinek mi tetszik.
Nekem a piros tetejénél van ekkor a mutató, még sosem próbáltam ki mennyit is bír, ja és kiuff miatt lehet eszik, de majd visszafolytom, vagy rakok bele valami cuccost, amivel tudom nyitni ill zárni hogy ha halk kell, akkor ne üvöltsön, amikor meg akarom hogy hangos legyen, akkor nyitom a rendszert. amugy szinte mindig megyek 120-140eket, lehet azért is eszik, de hát nem fogok erről az élményről lemondani pár száz forint miatt
Majd egyszer viszek magammal egy kólásüvegnyi benyát hogy kipróbáljam mit is bír
Szia tudok adni neked egy számot ,szép lesz,jó lesz és nem olcsó.
Bp-n van a srác, ha érdekel dobj egy mail-t.