Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre 6 hónap után vezettem mocit! és a sajátot! Köszi dani... szép munkát végeztél!
A lóvéd a kiállításra viszem!
A reális árat megmondani úgy, hogy nem ismerjük a moci állapotát? nem ismerjük a futásteljesi"tményt? nem hiszük el az évjáratot?
hát kérdezzük meg a többieket is, mennyit ér körülbelül
sóval srácok tippeket várunk
amugy lehet mennék énis kiállitásra, vagyis tuti megyek, csak nemtom osztársakkal-e vagy egyedül. én péntekre szavazok, de szombat is jó, éd mivel mostmár szaadidőmeg vadász kiállitás nem itt van, vagyis valami sport cucc még van, de talán kevesebb családos lézengő. meg civil lesz
hát a reális olyan 500 körül van szerintem jaa és hány km van benne?évjárata 1999? ez komoly?
Sziasztok!

Eladó a 400-as ZiZi-m!
Ha valakit érdekel jelentkezzen!

http://www.hasznaltauto.hu/191...
Nekem még tavaly egy U szöget szedtek ki pont túra elötti nap a hátsómból. Ha egy autós srác nem szól, hogy van egy baszott nagy szög a hátsómba, elmegyek úgy túrázni. A javítás annyiból áll technológiailag, hogy a szög ütötte lukat lecsiszolják, megtisztítják, és egy hasonló összetételű jóval nagyobb gumidarabot vulkanizálnak rá, magyarul összeolvasszák. Az én hátsómon meg se lehet találni a szög helyét, olyan jól megcsinálták, úgy hogy nem kell parázni a javított gumitól. Csak annyi a szépséghibája, hogy ha a drótszerkezet nagyon sérül, akkor azt már nem lehet annyira javítani.
hali!
gumiról annyit, hogy nekem is javított van hátul, és lkopogom semmi baja, 30e helyett 12ért vettem, és még szőrös volt....
persze ha miller lennék vennék ujat, de sajnos nem ez a helyzet...
THUN, fóliaminta?
Majd elfelejtettem: Csak a hátsó javított.
Sze Gyuri!
Gumi javítástól ne félj, csak faszán legyen megcsinálva. A régi 400-asra is + a 600-as gépre (amin most ülsz) is így vettem szinte vadi új gumit töredék árért. A múltkor mikor gumi árakról, típusokról írtak a többiek rosszul voltam az említett összegek hallatán. Az a helyzet, hogy az osztrák, német kidobja, nem javíttat, pedig nincs vele baj.
Széles utat Mindenkinek!
Majd este otthonról :)
küdd el psd-ben mélben!
persze kinyomtatom és széttépem, jó? :DD
Pénteken valóban kevesebben lehetnek. Remélem, hogy minnél többen, egy csapatként tudjuk végig járni a kiálli"tást. Ebből a szempontból már a szombat tűnhet jobbnak. Nem szeretném a napot, döntést befolyásoni, ezért a két nap bármelyike jó nekem.
Erre tudsz karomnyomokat eszkábálni?
Én mondtam, hogy inkább szombatra szavazok. Szabi jól jön máskor is.
P/SZ? nekem mindkettő jó, de csak eccer megyek...
az én gumimban van egy ilyen kis gumidugó, gondolom javították. megy.
jójó, de egy másik sárkányt!
Nah alakul mint púpos gyerek a prés alatt!
Mi a véleményetek a javított gumiról?
Szöget kaptam és akkor most kuka a hátsó gumim?
Ja, hogy úgy! Így már érthető.
Panelban lakom, és nem voltam hajlandó 6 hónap semmiért kifizetni 35.000,- Ft-ot hogy fenntartsák a helyet mikor ott sincs a moci.
Hogy lehetsz Jaku ilyen szívtelen, hogy egyből televágtad lommal a motorod helyét?
Nincs garázshely ezért nem tudom elhozni még!

Hát a pénteket meglássuk, én nem bizti hogy tudok szabit kivenni (meg az a szabi jó lesz máskor is, nem vagyok ennyire elvakult). Inkább szombaton mennék (DuB és Zizz?)