Sziasztok.
Tudna valaki segíteni.
Van egy elvileg 600 cm3-es 1992-es ZZR. De nekem picit fura az előélete. Elvileg 1997-ben honosították, és már akkor ezekkel az adatokkal
Típus: ZZR 400
Cm3: 600 Cm3
Teljesítmény: 63 kW
Vázszám: ZX600DE (KHI)
Motorszám: ZX400K
Nos ez rohadt fura, mert se a 400 se a 600-as ZZR gyári adataival nem stimmelnek az adatok.
Illetve a villánál nekem nem tűnik túl gyárinak a hegesztés. Nektek mi a véleményetek, esetleg találkozott már valaki ezzel a motorral?
Nem, ezek külön-külön létező építések.
A sorhat Z900 kapott két extra hengert.
A gyárilag hathengeres Z1300-ból csinált V12-t úgy, hogy egy másik ugyanolyan blokk hengersorát betette az elforgatott eredeti mellé. Azért nem 2600 köbcentis, mert rövidített a löketen, a gyári főtengely helyettesítője a 750-es háromhengeres kétütemű H2-ből származik, egyedi hajtókarokkal.
Hasonlóképp csinált évekkel korábban V8-at a KZ900-ból, bár ott nem kellett spéci hajtókart gyártani.
(Főleg) motorokkal, de szerintem nem 30 éve, hanem minimum 130 éve. Bár annyi mindenhez, amit csinált, még az is kevésnek tűnik ... 🙂
Nagy mágus, az biztos, nekem legalábbis nagyon bejön.
Allen Millyard? Na, az a faszi nem a "cseh kettőt" nézi. Nukleáris energetikai mérnök a fószer, hobbiból kb. 30 éve motorokkal babrál.
Mondjuk a KZ1300-at és a hat/nyolchengeres Z1-eket nem tudom neki megbocsájtani, az kb. a Mona Lisa kisminkelésével egyenértékű :D
már, hogy pöri, mint pörkölt? szerintem sosem mondtam, ki, hogy pörkölt mindig pörinek hívom a motort meg mocinak van még hová fejlődnötök az új magyar nyelvben ómagyarok 😂
Tudna valaki segíteni.
Van egy elvileg 600 cm3-es 1992-es ZZR. De nekem picit fura az előélete. Elvileg 1997-ben honosították, és már akkor ezekkel az adatokkal
Típus: ZZR 400
Cm3: 600 Cm3
Teljesítmény: 63 kW
Vázszám: ZX600DE (KHI)
Motorszám: ZX400K
Nos ez rohadt fura, mert se a 400 se a 600-as ZZR gyári adataival nem stimmelnek az adatok.
Illetve a villánál nekem nem tűnik túl gyárinak a hegesztés. Nektek mi a véleményetek, esetleg találkozott már valaki ezzel a motorral?