Valószínű ezért is kaptam ezt a megoldási tanácsot a Kawánál ! De nekik szót fogadok , és mindent a megbeszéltek szerint meg is teszek a nagyvas érdekében !
Működik az ABS Ekecs Kawáján, csak azon agyaltunk, van-e kevésbé csücskös módja időnként megjáratni a kockát, mint kavicson belekapni a fékbe oszt vagy darál vagy puff :D
Én azért nagyon szépen köszönöm hogy egyáltalàn rákerestél és nem küldtél el a csába ! Na ilyen információkért mennék el a Cica tervezett előadásaira , ilyen és hasonló témák rohadtul érdekelnének !
És miből érezted hogy működik ? Én abból érzem hogy darál a tenyerem alatt ! Kérlek oktass nekem ez az első ABS lehetőség ! Szégyelni kellene magam,hogy ilyen tudatlan fasz vagyok ? Így beszéltük meg aKawában , így csináltam én !
Leszedtem a manual-t, de semmi érdemlegeset nem tudok kibogarászni a nagyobbik diag. csatival kapcsolatosan, csak annyit látok, hogy az utasülés alá dugták. Az ABS hibakódok kivillogtatása megvan, de azt a szerviz is meg tudta oldani.
Van is. Ha nincs meg a service manual átdobom, én nem vagyok jó angolból de elég hosszan taglalja az abs modul tesztelését, meg valamit rá is.dugnak a csatlakozóra.
Ebben nagyon elvesztetek, szerintem feleslegesen..... volt egy hiba aminek nem tudjuk az okát, orvosolva lett. Ahhoz meg hogy működjön az abs nem kell hetente (ironikus túlzás) működésre késztetni, különben a manualban is benne lenne.
Az enyém 10 éves és müxik az abs (legalábbis nyáron még müködött) pedig sose volt piszkálva szándékosan, fékfolyadékot is vagy 4 évente cserélek az elvárt kettövel szemben.
Ahogy írod ! Nem egyszerű ! Nekem a hibakódokat az ABS lámpával villogtattákki , a kódok alapján keresték ki ,ill. Javították a hibákat ! Azt nemtudom hogy elektronikusan rálehet-e venni az ABS-t hogy dolgozzon , én a paraszt megoldást csináltam ,természeteseen a Kawasakinál megbeszéltek szerint ! A lényeg ,hogy most kifogástalan , és ha kiváncsi vagyok rá itt az utcánkba 200m alatt ellenőrizhetem a rendszer működését fél perc alatt szerelés nélkül ! 😉
Másodszor... mind buzi, akinek ABS- e van... 😂
Ennél okosabbat nem tudok hozzátenni a témához 😇