Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem találkoztam ilyennel, pedig én is elolvasnám őket!
Vagy, ha jól emlékszem egy 400-as ról írtak valahol egy bő véleményt.
üdv mindenkinek!
azt szertném kérdezni hogy hol lehet letölteni vagy megnézni a ZZR teszteket lehetőleg 500 és 1400 ccm között. előre is köszönöm a választ
Kawasaki zzr 1100 alkatrészek eladók!
Felújítható főtengely, dugattyúk hajtókarral gyűrűkkel, Hűtők, önindító ,generátor műszerfal ,tükrök , fejidom, farok idomok ,váz, olajszivattyú, lábtartók konzollal , és még sok egyéb apróság... évj :91
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Üdv ZiZZentek!

Mindenkinek motorozásban gazdag, Boldog Új Évet.
Persze mindezt BALESETMENTESEN!
Köszi Kill!

Vigyázok!
Nem veszem őket a nevemre.
Kilométerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

BUÉK
nemrossz ötlet de nemenjetek noviszádig.Eléglessz Palicsig is,
Na most már,hogy ilyen boldog új év van lassan elkészül a mocid Jak...............#81
Hi!
Mindenkinek nagyon F*sza új évet kívánok!
Halihó!

Boldog Új Évet! Jövőre találkozunk, ki ZZR-rel ki nem
Átérzem!
Én is szeretnék mindenkinek Boldog Új Évet kívánni!
Sok jó mindent, motorozást, meg ami ilyenkor kell. Nem vagyok az érzelgősségf királya, de érezzétek át!
Ez tök jó...

Nyakunkon az új év,elmult a karácsony! A motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a jó meleg garázsban rohad meg a VASAD! Várd ki a jó idöt, én csak azt ajánlom. Motorozhatsz nyáron, végig az országon! Tavasszal felkötjük a motoros kendöt, így kívánok neked, boldog új Esztendőt!

Pussz... Most bepótolok mindent...
BUÉK
Mindenkinek egészségben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
Ja és gyönyörűek a kiskutyák...
;-***

Tényleg hasonlítanak Rád ZizZeR... . .
Vigyázz, mert a törvény bünteti az ilyesmit... . .
.Na sziasztok Huligánok!

Bocsi eltünésemért, de sajnos volt rá okom... bár annyi nem, hogy ne szójjak be, ezért röstellem is nem kicsit nagyon....

Úgy látom így visszaolvasva a topikot, jó sok mindenről lemaradtam...
Grill zokni, köpő, vagy pisilő jégcsap verseny, vagy valami ilyesmi... hát nem aprózzátok, az már egy szer biztos... a pókerről nem is beszélve...
De bepótolom ígérem.
Még van egy pár viszgám, de utánna szabad vagyok!

Ma estére jó bulizást mindenkinek! Én is igyekszem!

Boldog Új Évet Kívánok Minden motoros tárasamnak!

Széles utat, gumifákat, sok benzint, jó szerencsét, boldogságot, biztonságot, szeretetet, jó sexet, barátokat, nevetgélést, jó túrákat, szép időt ezt kívánom Mindenkinek! . .

Puszka Kill Bill.. .
Udv foldi a zizzentek kozt ! Lehet rabeszelem a "bandat" melatogassunk jovore Ujvideken (ha ott vagy ), egy jo csevapra elviszem oket egyben
Nagybecskereki vagyok , mocival voltam mar jo parszor otthon.
jó lesz csak annyit érzékeltem, hogy hangos és nem megy

Hi zsoltv!
Üdv. a ZZR "bolondok" között!
Üdv a zizzentek között
űdv néktek zizisek,nemrégóta zizizek.vettem egy 600 ast,hajtottam gpx 750,yamaha r6,suzuki gsxr600 srad-ot.DE az én motoromat nemcserélném le egyikrese.
Mi meg majd áljuk a pilótajogsit!

Ez tuti átb@szás! A csilli-villi volt előbb, és a karcok kerültek rá később, csak felcserélte a fotókat!