Kesztyűt és egyéb motoros felszereléseket természetesen tartunk és árkedvezménnyel adjuk az Én kedves ZZ-R -es barátaimnak...
Minden Luis-os termékünk van, abban az árban tuti, de szerintem még olcsóbban is odaadjuk!
Probiker ilyesmi minden van...Icon, HJC...stb
Téli, nyári, női, férfi minden... Gyertek hozzánk inkább!
A korizásra Én is mennék, csak ezen a héten a péntek és a szombat Nekem sajnos nem jó...
I.kat. - POKER Prof. Challenge 3.
II.kat. - Amateur Motorcyclist Skate Championship (péntek este 17:00-20:00, Műjégen)
Magyarul, szabadon fordítva: Gyere ki a jégre, ha mersz!
ZizZeR - I. (szombat) - II.
Peeter - I. (szombat), II.
tHUNder - I. megelőlegezve, mint ötletgazda.
duB - I. szombat, II. - betegség és gyávaság miatt passzolás
De személyes tapasztalat alapján pénteken sokan lesznek a műjégen, de így elnézve a bandát, nekünk elég lesz egy sarok, ahol összetörhetitek magatokat , mert én TUDOK korizni!
En pentekem igyekszem jonni a f.geppel hogy megorokitsem az esemenyt(eket, tobbes szam mert remelem zsarolasra hasznalhato kepeket tudok majd kesziteni az esesekrol ).
Remelem lesz jo kis forralt bor is a kozelben (ez ugye ott a hosok tere mogott?)
Szombati poker termeszetesen, de csak ha komolyan nekiulunk ! A vesztesre allas depreszios erzest nem tulzott sok alkoholba fojtani ! Azert nem kell csuggedni gyerekek, kedvenc paleszotokbol hozok egy gyuszunyit !
I.kat. - POKER Prof. Challenge 3.
II.kat. - Amateur Motorcyclist Skate Championship (péntek este 17:00-20:00, Műjégen)
Peeter - II. Már nyilatkozott. Remélem az I.-re is jössz.?
tHUNder - I. megelőlegezve, mint ötletgazda.
duB - I. szombat, II. - betegség és gyávaság miatt passzolás
A póker legyen szombat, valszeg mindenkinek jobb. Jönnek hallandó emberek (nem motoros családtagok).
Leszünk elegen egy jó partihoz, bár remélem még feliratkozik pár "motorbolond".
I.kat. - POKER Prof. Challenge 3. (péntek/szombat írd a neved mögé mit javasolsz!)
Peeter - II. Már nyilatkozott. Remélem az I.-re is jössz.? Melyik nap?
tHUNder - II. megelőlegezve, mint ötletgazda. Melyik nap?
duB - I. (péntek/szombat), II. - betegség és gyávaság miatt passzolás
I.kat. - POKER Prof. Challenge 3. (péntek/szombat írd a neved mögé mit javasolsz!)
duB - II. (péntek/szombat), I. - betegség és gyávaság miatt passzolás
Várjuk a további versenyzőket.
A korira a beugró 970 HUF. A kori bérlés 600 Ft/óra. info: http://www.mujegpalya.hu/
Nem kell berezelni annak, aki esetleg nem tudd. Ezer éve nyomtam, majd együtt esünk, vagy irány a büfé.
Az igen. Akkor Nállatok monokini , mert itt repkedtek a minuszok.
A párna alatti akkunak azért vannak pozitív tulajdonságai is.
Pl.: reggelre tök"jól feltölt .
duß - II. Már nyilatkozott. Melyik nap?
Várjuk a további versenyzőket.
A korira a beugró 970 HUF. A kori bérlés 600 Ft/óra. info: http://www.mujegpalya.hu/
Nem kell berezelni annak, aki esetleg nem tudd. Ezer éve nyomtam, majd együtt esünk, vagy irány a büfé.
Zizzer!
A korizás nagy ötlet!
Én péntek délután rá is érnék, vagy szombaton az esti pókerbe, de tényleg csak este, mondjuk 8-9 után.
Én a téli hidegindítást most nem nagyon firatatom, egyrészt mert Duß párnája altt van , másrészt meg már nagyon ráférne egy olajcserem úgy hogy elég lesz egyszer átkeringetni rajta azt a trutyit tavasszal, még haza nem hozom. Apropó Duß, valamikor megihatnánk egy sört a garázsba a motorok mellet, közben dudálnál nekem! Ééted?
sajna ma 8 fok volt nálunk, de lehet csak a levegő melegedett annyira... na minnegy majd akkor melegben fogom inditani
akksi nemjó a párna alatt:
1 betörők ellen nem elég hatásos, inkább egy kés
2 nem kényelmes rajta feküdni
3 nem épp környezetbarát solog az akksi, nem jó egy légtérben lenni vele, bár függ attól is hogy nyitott vagy zárt
amugy egyszer tök melegben volt olyan, hogy nem indult be egy henger, és gyenge is volt, meg fura hangja volt. gyorsan félre álltam, gyujtás le-fel, és ment mindegyik bár nem tartozik szorosan ide azért gonnoltam leirom
Hasonló tapasztalataim vannak (tavalyról), mint Neked ebben a hidegben.
Felkapni még felkapja a moci az üzemanyagot, de felpörögni már nem hajlandó (szivatóval sem), sőt nem is mindegyik henger jár időnként, ennek köszönhetően le is fullad.
Nem szoktam ilyen hidegben kínozni.
Amint felmelegszik az idő (~10C) már nem viselkedik így.
Igaz, én nem vagyok szerelő, de egyértleműnek tűnik, hogy a hideg az oka.
Az akkut havonta-másfél havonta dobt fel egy kicsit a töltőre.
Kiszoktam venni a mociból télire, berakom a párnám alá, hogy tuti melegben legyen.
Jó ötlet a közös "testápoló kenegetős" pókeres, billiárdos randi.
A 7vége tájékára meg is szervezhetnénk. Szeretettel látom a csapatot!
Péntek vagy szombat?
Elmehetnénk korizni is. Biztos mindenkinek hiányoznak a nyári nagyesések?
Ha nem, akkor nem árt edződni hozzá.
Motorosok JÉGRE! ?
(forraltbor, lilahagymás zsíroskenyér)
Na, sokat pihengetett a mocim, aludta téli álmát, viszont most nemhajlandó beindulni, lehet azért mert még hideg van neki+sok állás, de nagyon merül az aksi, ezért szeretnék segitséget kérni, ki-hogyan inditotta be a vasat a téli álom után
Sziasztok!
A főtengelyekről annyit, hogy nekem ezért kellett kompletten kicserélnem a blokkot, zzr 600d-s motor volt, 3as hajtokarcsapágyas lett, keresgéltem hozzá főtengelyeket, szinte mindegyiknek ez volt a baja, kb ha bármi gond van az olajjal a 3as csapágy elszáll... Aztán vki a fülembe tette a bogarat, hogy csináltassak hozá csapágyat, ami így utolag is hülyesgé volt, mert ha a javítocsapágy ami gyári már nem jo, nincs mit tenni. Szal megcsináltattam, mentem vele 1000km-t normál tempoban nem öltem, friss olajjal, aztán beütött a villám, szétment a csapágy, szétverte a hengerfejet, meg a dugattyuhüvelyt...
Én nem ajánlanám senkinek h csináltasson csapágyat, de ez az én esetem, hallottam már olyat, hogy azota megy csinált csapággyal a motor...
Üdv Géza
Béreljünk ki egy fűtött mélygarázst!
A 7végén én is tisztogattam a ruháimat.
Igazi motoros pótcselekvés, de naon jól esett.
A buli mehet. Legyen bécsben póker (egy billiárd asztalon), hogy semmi ne maradjon ki.
www.bikers13.hu -t
Pusszka...;o)