Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy kufferba ....
OKÉ, OKÉ

Papa, ígérem szót fogadok, jó hogy má nem fenekelsz el...
Ettől még nagyon szeretem és tisztelem a ZZ-R-t, hoszen itt áll lent a garázsombaés minden nap a szívemet melengeti..., de van más is a világon...Attol még szeretni fogom, nagyon!
Skacok!

Annyi csokit kaptam Tőletek a szülinapomra, hogy megnőtt a fenekem 2 számmal! .
tHUNder okos volt Tőle mandarint kaptam, Ő vigyáz az alakomra...
Egész nap csak eszek...
Borzasztó
Mehetek lassan Győrbe 100. nak.

a ZZR meg szep, elegans, megbizhato, meregzsak, gyonyoru, jo, gyors, eros, komotos, okos,
szofogado, inteligens, huseges, baratsagos, kemeny, puha, es van neki kozepszetndere is
be-be-be-be-be-be-be-be

ZZR forumba zzrt isteniteni !
NA jó, mondjuk, az tényleg nagyon kemény volt! Azt tanúsíthatom, ott voltam, én is láttam!

Szerintem is jó választás lesz és remélem nekem is jól fog állni a kis CBR-kém, ha már alattam lesz
Én is nagyon jó gépnek tartom...

Dáb, hol jössz te egy ilyen jó kis géphez, ha csak nem bírod Te is addig mint a gép...?
Tudod bizonyítani?
ki leszunk rugva hogy off-topicozunk
ez kene nem: http://cgi.ebay.co.uk/500-roya...

pedig lattam vmelyik nap ikea, kika, praktiker,auchan, metro -ban akcios ilyen kufferal, jo lehet nem 500 db-os hanem 300-as de vmi 3-4-5 eft-ert.
nem tehetek róla... azt hittem hetero vagyok, míg meg nem láttam Jaku higanymozgását az IKEA-nál
akkor ez a CBR olyan mint én
Csak ajánlani tudom a CBR-t, dögös motor, főleg a csajok alatt ;)
zseton1
zseton2

nézzetek szét, mi köll és összedobjuk! gumikecske és gésagolyók itt nincsenek

Zizzer, elnyerem a csíkos pulóvered és lopok hozzá egy zakót!
A sok alszent ZZR-es

ZZR mindorokke !
Na látod Dáb, ez már pozití hozzáállás!
Ez igen...
+ egy kicsit heleg is no de sebaj, mi így is nagyon szeretünk!
Mi marad nekem? Ha a csíkos tanga Jakuzával, akkor én már boldog ember vagyok
Dab, akinek csak ez marad...

Zseby, ne hülyéskedj már, eezek skacok, hogy ne örülnénke a csajoknak, pláne, ha motorjuk is van és még jól is néznek ki...Tudod egyszerűek
Itt csak én sértődhettem volna be, de én nem az a fajta csajszi vagyok, legalább is remélem...
Szóval mindenki oda van, vannak itt köztünk Suzukisok is...mi nem bánjuk, motor az motor, jó emberek, azok jó emberek.
A következő gépem Nekem is Honda CBR talán F lesz, vagy még meglátom... igazából tavasszal akartam váltani, de még gondolkozom...
Majd meglátom.
A ruci ügyben még beszélünk. El kéne adnom az enyém, mert egy vagyon volt, és akkor nem lenne akadálya az újnak...

Üdv KillBill.
S ahol én soxor előfordulok, azt integráljuk egybe?
ezt életem végéig hallgatni fogom...
Igazad van, ott is sokszor előfordultál...
Szevv

Szerencsére a Kawa sosem vitte túlzásba a motorjai fojtogatását (vezérműtengely, szelepek stb.), Így az 1.1-es ZiZi-nél is csak szimszonos módszert alkalmazott. A lényege, hogy a karbikban a vákuumvezérelt tolattyúkat nem engedi a végállásba, értsd nem tud teljes keresztmetszetben nyitni a cuccos, ergo kevesebb naftát tud felszippantani a visszafogott légáramlat, csökken a teljesítmény. Ha jól tom akkor elég a 4db karbizárófedelet kicserélni egy "nyitott" típuséra. (Keihin CVKD40: pl. ZX-9R is). Szedd le a tankot, a légszűrőházat, ujjal benyúlva, told fel a tolattyút így csekkolhatod, hogy mi a helyzet. Ha teljesen felmegy végállásba (elvileg nem fojtott), akkor érdemes beindítani a gépezetet, kakaót adva figyelni a tolattyúk mozgását. Ha esetleg akad egy (kettő?) "lustálkodó" az valószínű membránszakadás kővetkezménye. Ami erős krafthiányt okoz.
sárga alapon lilacsíkost hord. és hogy honnan tudom?
Szerintem lassan integrálhatjuk a topikot a Motorozó nőkhöz
Most jartam az orso v. teren, ment befele egy csibierre seicsento effe, olyan papagaj szinu (szep), szitalo esobe, elsore azt gondoltam, na ez is bolond a kolega, aztan meg elfogott az irigyseg, de jo neki
es meg mindig tart az irigykedes
...hát én nagyon sokáig vadásztam a ruhára, mivel célirányosan 2 típust kerestem és mindkettő kifutott modell már, így nem volt egyszerű a megfelelő színt és méretet levadászni... Ezt konkrétan egy svájci üzlet honlapján találtam, mint hátramaradt példány és baromi jó áron sikerült hozzájutnom... Ha kell segítség, akkor szívesen, de szerintem azt már privátban beszéljük meg, mert tényleg kezdem izén érezni magam, hogy ide írogatok... (mármint nem magam miatt, csak nyilván nem mindenki favorizálja, hogy ideevett a fene... )
Kössz Jaku....
Imádlak mondtam már

Amúgy ezért hordasz Te tangát nem?

Csókoltatlak...
Nem a ruha teszi az embert ....
Te Zseby.
Hol vetted a motoros rucidat, tök jó, az enyémbe Én úgy nézek ki, mint egy kétajtós szekrény, nem valami nőies...
Inkább trottyos!
És ez visszataszít...
Zseby, attól te azért messze állsz...
de ha nagyon igyekszel esetleg úgy 10 év múlva...

Örülök, hogy köztünk vagy, végre még egy vagány belevaló csajszi, nem olyan papírkutya, mint a skacok egy része...

JAj esik a hó, most mi lesz . . . .
Vegyetek példát!
Ráncba szedünk mi itt benneteket!
Nincs több lazsálás...
JA hozzá teszem szombaton este buli a Rádayban!
A megjelenés kötelező!