Ja amúgy Zsebynek igazat adok...
Tényleg csukott szemmel jártál!
Ott pezseg az élet és tök jó pasik vannak és vékony szép csajok (na nem azokat néztem, csak feltűnt, hogy kb csak mindegyik 100. csaj kövér, vagy csúnya...)
Nem úgy mint itt fent Pesten... Szerintem ott válogatják őket. Sokszor kellemetlenül éreztem magam, olyan topis szürke egérnek... Gondolhatjátok...
A pasik jóóóóóók, csak nagyon csibészek sajnos
A szórakozóhelyek meg bombasztikusak, a hét minden napján!
Nyáron lesz ott is valami motoros találkozó, ott a helyünk!
Nem tudom mikor és pontosan hol, de volt idén is, csak lemaradtam róla, de fotókat láttam
Igen a szomszédom jött haza a fény technológiával :) Mi 3-an benyomtunk egy egész üveggel, de az alagút végi fényig még szívesen becsaptunk volna párat
De azért van különlegesség, szépek arrafelé a lányok
Mondjuk ha győrbe érkezve azt látnám, hogy csinos, esetleg félmeztelen motoros csajok várnak (jöhet a latex ), tutira a világ legszebb városának tartanám
Jól tudod...
Az 5.után nem tudtam, hogy hol vagyok...
Persze elötte a nem messze lévő vendéglátóban iszogattunk... (kicsit, csak kicsit... )
Szóval...totál kész voltam... Jó buli volt, Nem bántam meg!
Bár rég csaptam úgy szét magam, nem is vagyok rá büszke, de nagyon komoly ital a fény, nem hittem, de legyőzött!
...hát ebbe a vitába én nem mennék bele, nyilván mindenkinek más a különleges és más az érték... De azért azt ne hangoztasd, hogy semmi különlegesség...
Háát igen...
Segfejek mindenhol vannak...
De Győr akkor is gyönyörű, nekem nagyon tetszik, az Aranypart a sétáló utca stb...éjjel nappal gyönyörű!
Igaz Veszprém is szép, ott meg fényt ittam, szóval teljes a megvilágosodás...
Egyébként már nem Győrben élek, de eredetileg onnan fújt ide a szél, azért szerepel mindenhol... meg ha győrinek mondom magam, nem gáz, ha nem tudom, mi hol van...
Van ott amúgy több is... seggfej is, meg motoros is...
Szerintem Győr nem egy szép város. Emlékek engem is kötnek a helyzez, de majd kiheverem Nekem Veszprém tetszik, lehetne tervezni arrafelé egy vonulást A CBR-es kakukktojás ott vonulna köztetek
Na az kéne csak nektek, hogy Zsebyvel összefogjunk!
Végetek lenne, a leg veszélyesbb párosítás:
Kill Bill és Zseby! .
így potyognának a könnyeitek (a nevetéstől), akaromm mondani a fájdalomtól!
Senki nem maradna ki a szórásból, abban biztosak lehettek!
Amúgy Zseby. Te Győrben élsz?
Múlthéten, ha a pasik (tisztelet a kivételnek Peeter) nem lettek volna Papírkutyák lementünk volna Győrbe várost nézni...
Szerintem gyönyörű hely Győr... Bár van egy pár rossz élményem is, van ott egy seggfej motoros srác, de kiheverem, előbb, vagy utóbb! .
Tényleg csukott szemmel jártál!
Ott pezseg az élet és tök jó pasik vannak és vékony szép csajok (na nem azokat néztem, csak feltűnt, hogy kb csak mindegyik 100. csaj kövér, vagy csúnya...)
Nem úgy mint itt fent Pesten... Szerintem ott válogatják őket. Sokszor kellemetlenül éreztem magam, olyan topis szürke egérnek... Gondolhatjátok...
A pasik jóóóóóók, csak nagyon csibészek sajnos
A szórakozóhelyek meg bombasztikusak, a hét minden napján!
Nyáron lesz ott is valami motoros találkozó, ott a helyünk!
Nem tudom mikor és pontosan hol, de volt idén is, csak lemaradtam róla, de fotókat láttam
NA hali.
Mondjuk ha győrbe érkezve azt látnám, hogy csinos, esetleg félmeztelen motoros csajok várnak (jöhet a latex ), tutira a világ legszebb városának tartanám
Az 5.után nem tudtam, hogy hol vagyok...
Persze elötte a nem messze lévő vendéglátóban iszogattunk... (kicsit, csak kicsit... )
Szóval...totál kész voltam... Jó buli volt, Nem bántam meg!
Bár rég csaptam úgy szét magam, nem is vagyok rá büszke, de nagyon komoly ital a fény, nem hittem, de legyőzött!
A fény az a bodza-szódásszifonosvodka?
Segfejek mindenhol vannak...
De Győr akkor is gyönyörű, nekem nagyon tetszik, az Aranypart a sétáló utca stb...éjjel nappal gyönyörű!
Igaz Veszprém is szép, ott meg fényt ittam, szóval teljes a megvilágosodás...
Szjjel kardozlak! Aztán lesz
Egyébként már nem Győrben élek, de eredetileg onnan fújt ide a szél, azért szerepel mindenhol... meg ha győrinek mondom magam, nem gáz, ha nem tudom, mi hol van...
Van ott amúgy több is... seggfej is, meg motoros is...
Szerintem Győr nem egy szép város. Emlékek engem is kötnek a helyzez, de majd kiheverem Nekem Veszprém tetszik, lehetne tervezni arrafelé egy vonulást A CBR-es kakukktojás ott vonulna köztetek
Végetek lenne, a leg veszélyesbb párosítás:
Kill Bill és Zseby! .
így potyognának a könnyeitek (a nevetéstől), akaromm mondani a fájdalomtól!
Senki nem maradna ki a szórásból, abban biztosak lehettek!
Amúgy Zseby. Te Győrben élsz?
Múlthéten, ha a pasik (tisztelet a kivételnek Peeter) nem lettek volna Papírkutyák lementünk volna Győrbe várost nézni...
Szerintem gyönyörű hely Győr... Bár van egy pár rossz élményem is, van ott egy seggfej motoros srác, de kiheverem, előbb, vagy utóbb! .
Bár lehet Tivy ezt élvezné :)
nem maradt más, mint perverzkedni
rövid telet