Ha veletlenul sikerul felcsipned KillBillt akkor had szaljak en is be
Na komolyra, ha vki erre megy, Blaha kornyeke felszedhetne engem is
Nem veszes ha nem, mert akor blaha-corvin villamos, aztan meg metro nagyvarad ter.
Es ha meg vki erre, igy, akkor tali a blahan ?
Hali Cézé!
Örülünk, hogy megvagy! Thunder már a legrosszabbra gondolt, hogy esetéeg lábadozol..., de nem is folytatom ezt a gondolatmenetet. Gondolom jó lehetett a külföldi távollét, de ha már egy 1400-es hátán kötöttél ki, akkor biztos!
Minden jót!
Köszi az érdeklődést, még megvagyok.
Szeptemberben visszaköltöztem dél-budára, itt sokáig nem volt netem. Múlt héten jöttem vissza Csutkától Aachenből, két szép hetet töltöttünk ott együtt, a héten meg Milánóban voltunk a motorkiállításon. Szóval megvagyok, csak mostanában kicsit sűrű vagyok...
Persze, hogy még zizis vagyok!
Itt egy kép arról, amire esetleg cserélném a gépemet!
Hát gondolom, hogy rendes emberek lesznek, hamár a Te ismerőseid, akkor rossz emberek nem lehetnek. Aztán a végén kiderül, hogy Krisz valami szektás buliba visz minket, ahol mi leszünk a friss hús, és az áldozatok, amiket bemutatnak Istenüknek! Na, megyek kajolni, alszom még egy kicsit, így munka után, és este akkor BULI! Krisz kora este még felhívlak, hogy egyeztessünk talit.
Kedves tHUNder, ez nem kívánság, hanem álom, amiröl te beszélsz, és a mire te vágysz...
Csak hogy tudd ez a mi állmaink és vágyaink is, tehát menjünkegyütt...
Este remélem sokan eljöttök és velem együtt örültök és buliztok majd
Elméletileg, ha mindenki eljön, akkor kb 32-35-en leszünk, de sajnos a tapasztalat, az, hogy az utolsó pillanatban sokan meggondolják magukat...
Remélem Ti nem
Remélem új barátokra tesztek szert a mai napon, úgy mént a veletek való első találkozáskor...
Rendes emberkék lesznek ott, sok félék, de rendesek...
Pussz mindenkinek... ;o)
Csak ne fújna ennyire a szél, olyan szép idő lenne...
Mi lesz a vasárnapi Győri túránkal?
Én felőlem áll a mulatság!
Ki jönne?
Péterrel ma beszéltem, ő benne van.
tHUNder?
DuB?
Jakuza?
ZizZeR?
Tyvi?
Gumiégetőnk? (Joó)
Szóval?
Ezt beszéljük meg mihamarabb!
Na pussz jó éjt, megyek tanulni... .
Ja, nekem nincs miert agodnom, mennek is ha nem volnek ilyen qrva gyava, legszivesebben nekivagnek aztan amedig eljutunk a Zizivel. Csak ebbe a qrva mai vilagban hatarok, haboruk, vizumok ... A legjobbak voltak a korai 70-estol a keso 80-as evek. Hippy korszak, diszko korszak, hideg haboru vege.
Micsoda elmeny volna legurulni indiaig, aztan at australiaba, del amerika, eszak amerika, canada es oroszorszagon keresztul vissza
Marco Polo 17 evesen elment es 41 evesen vissza, ez elet !
Könnyű Neked, nekem a két napos auswitz-ért is morgolódtak itthon De csak azért mert a család másik meghatározó tagja nem jöhetett De tényleg jó lenne hosszabb túrák végeláthatatlan mennyiségét menni.
Tényleg, igazad van! Akkor motorkiállításra fel! Én most épp bontani fogom az enyém, még ebben a hétvégében reménykedtem, de abból már semmi nem lesz. Tavasszal meg nagy revizió, szelephézag, lánc csere etc.
Vmi jo szponzort kene talalni es egesz evben csak menni, kontinenseken at, Dani volna a szerelo, Pali a muanyagos Fenykepeznenk, filmeznenk es a discoveryn mutatnak, nekunk meg adnak a penzt benzinre meg kaja-pijara
Ide vhova megynk szilveszterezni, marmint a Bukbe. Szep, jovore satort mogenk kotjuk az ulesre es usgye oda :D
Alig varom mar a motor kiallitast az mar a szezon elejet jelenti
Tényleg, mi van cézével, rég hallotunk róla. Egyáltalán zzr-es még?
Sajna ugy tünik vége a szezonnak, pedig az őszi motorozás szépsége sem volt rossz élmény
Na aze, tesek neha neha kohenteni !
Cézé-rol tud vki valamit meg Chamical-rol ? Anno a szlovakiai kis turara kellett volna joniuk azota csak Chamical jelentette h behivtak melozni meg volt a tuntetesen.
Na komolyra, ha vki erre megy, Blaha kornyeke felszedhetne engem is
Nem veszes ha nem, mert akor blaha-corvin villamos, aztan meg metro nagyvarad ter.
Es ha meg vki erre, igy, akkor tali a blahan ?
Örülünk, hogy megvagy! Thunder már a legrosszabbra gondolt, hogy esetéeg lábadozol..., de nem is folytatom ezt a gondolatmenetet. Gondolom jó lehetett a külföldi távollét, de ha már egy 1400-es hátán kötöttél ki, akkor biztos!
Minden jót!
Szeptemberben visszaköltöztem dél-budára, itt sokáig nem volt netem. Múlt héten jöttem vissza Csutkától Aachenből, két szép hetet töltöttünk ott együtt, a héten meg Milánóban voltunk a motorkiállításon. Szóval megvagyok, csak mostanában kicsit sűrű vagyok...
Persze, hogy még zizis vagyok!
Itt egy kép arról, amire esetleg cserélném a gépemet!
cézé
Csak hogy tudd ez a mi állmaink és vágyaink is, tehát menjünkegyütt...
Este remélem sokan eljöttök és velem együtt örültök és buliztok majd
Elméletileg, ha mindenki eljön, akkor kb 32-35-en leszünk, de sajnos a tapasztalat, az, hogy az utolsó pillanatban sokan meggondolják magukat...
Remélem Ti nem
Remélem új barátokra tesztek szert a mai napon, úgy mént a veletek való első találkozáskor...
Rendes emberkék lesznek ott, sok félék, de rendesek...
Pussz mindenkinek... ;o)
Csak ne fújna ennyire a szél, olyan szép idő lenne...
Mehetunk, sztem okoska is benne lesz, Joo (Dani) nem merem remelni.
Holnap bulizunk!
Mi lesz a vasárnapi Győri túránkal?
Én felőlem áll a mulatság!
Ki jönne?
Péterrel ma beszéltem, ő benne van.
tHUNder?
DuB?
Jakuza?
ZizZeR?
Tyvi?
Gumiégetőnk? (Joó)
Szóval?
Ezt beszéljük meg mihamarabb!
Na pussz jó éjt, megyek tanulni... .
Micsoda elmeny volna legurulni indiaig, aztan at australiaba, del amerika, eszak amerika, canada es oroszorszagon keresztul vissza
Marco Polo 17 evesen elment es 41 evesen vissza, ez elet !
Alig varom mar a motor kiallitast az mar a szezon elejet jelenti
Lassan lehetne szervezni a nyári programokat
Sajna ugy tünik vége a szezonnak, pedig az őszi motorozás szépsége sem volt rossz élmény
Cézé-rol tud vki valamit meg Chamical-rol ? Anno a szlovakiai kis turara kellett volna joniuk azota csak Chamical jelentette h behivtak melozni meg volt a tuntetesen.