Hát szégyenletes banda, nem jöttetek gurulni ma, leraktátok vagy összetörtétek szegény Zizi-ket
Volt egy kis moci mosás, aztán Dunakeszi és Göd-ön gyros. Sok mocis volt ma az utakon.
Késő délután sajnos eljött a szomorú pillanat, elment hosszu pihire a Zizi, könnyekkel küszködve letakartam és most hosszabb időre elbúcsúztunk egymástól .
De januárba egy kis beindításra és polírozásra meglátogatom szegényt
Jól vagytok, rég nem hallottam felőletek?!
Buli nálam most, Péter már úton van...Ha van kedvetek gyertek, a tel számom tudjátok, címet megadom, ha kell!
Pussz nektek...
Ma kapom meg a Moto-GP könyvet...
Előre is köszi!
Igazán nincs mit! Majd tegyél fel egy képet, ha felraktad az új plexit.
Alkatrészeket pedig itt nézd meg, hát ha találsz, de ez a hely DRÁGA! Én egy rohadt váltókart vettem 8000.-ért!
Szia!
Köszi!Már meg is rendeltem a plexit a mocira.Sajnos szeptembernem borultam egy szépet(hála a kamionosoknak akik sáros kerékkel mentek ki az útra).A motor jobb oldalát teljesen ledaráltam.Szerencsére nem kell új idomot vennem de azért kéne néhány. pl: kipufogó, kormányvégsúly, tükör,. Sajnos bontót nem ismerek budapesten.Ha tudsz valami jót ajánlani azt megköszönöm..
Hali Gábor!
Ha egy kicsit többet költesz rá, már újat is vehetsz. Én ezt tudom ajánlani, tudom milyen jó minőséget gyártanak, és utánvétellel is megrendelheted.
Mehet a póker jövő héten! Thundi, de ne olyat vegyél, ami csokiból van
Lecsekkoltad a linkeket, amiket küldtem? Arra valamelyikre is összedobhatunk 5-6 rugesz körül
Hat neked draga baratom csakis a legmagasabbon, nehogy megsertodj
Jakuza te meg hogy a fenebe betegedtel meg ? Duß nem takargatott mi ?
2 cm forro tej, 2 cm whsky es 2 cm méz, durr be es ágyba !
Holnap kutya bajod.
Talán
Ha meg mégsem segit akkor tutti jót alszol
Megtalálja a lényeget szerintem nélkülünk is