Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mit csináljak a ruháddal?
Tanga ide vagy oda:Újszilvás nagyon jó buli!
De hiába a ruha, a tanga alatt te is meztelen vagy
Amúgy újszilvás tanga nélkül is hatalmas buli. Na ez megint tökre egyértelmű mondat volt :/:)
Srácok, látom nagyon beindúltatok, de végre már nem csak én vagyok a listán...Kössz Zseby, hálám üldözni fog...
Látjátok rögtön milyen vonzóak lettetek a tanga gaondolatával is...
Újszílván nagy buli lesz úgy látom...
Akkor addigra én is megvarratom a ruhám, melyen ez a felirat lessz olvasható:
Ha utol érsz, a Tied vagyok... Jó vicc nem?
Húzhatom majd neki azt hiszem, lehet, hogy busával megyek, bocs fiúk...
De tanga csak a ruha alatt

Pussz.
Az adatlapomon lathato 2006 december vegei uj vetel, ugyan ilyenem volt 2006 junius vegen de augusztusban elutottek es total karos lett a 3 eKm es 1,5 honapos uj mocim, annak a kepet latod itt a forumba, okoska szurta be. Azt gondoltam eloszor hogy a "halott" mocimrol cikizel
Nem is vagyok kék... Hajcsavarók meg tutira nem kellenek...
Na, tényleg ne itt trécseljünk, me" kitépik a szívem a többiek... Van bla-bla topik (pl. JBK), ott lehet nyomni...
Öhm most nem nagyon értelek :) Az adatlapodon lévőre gondoltam. Milyen képről beszélsz?
Lilo and Stitch. Aranyos rajzfilm volt föleg mikor felépíti a játékvárost, kiscsaj meg örül, és aztán godzillaként lerombolja

Bár a képen a hajcsavarókkal eléggé hasonlít rád ...
A kepen lathatora gondoltal vagy az adatlapomon levore ? Lehet felreertettelek.
Azota van ugyanilyen, regen a forumban leirtam az egesz tortenetet, hosszu (a tortenet), ha erdekel olavss vissza.
Tetszik a motorod :)
En vagyok a forras es a foszereplo .
A "forrást" ismered hozzá? Mármint a képhez...
Lehetsz Batgirl, ha nagyon akarod... Kis csini testre feszülő latexruci.... vagy inkább Catwoman lennél hisz "alacsony a jóság szinted" (az a kép meg szöveg mekkora már)
Szia!
Most még a törött motor képén láthatod a deklit arra csinál egy haverom védőt annak a palástjárol van szó.
De ja újszilvásra csinálunk valami királyi cuccot
persze ha nem csak én maradok ott mint idén
palást + bőrtanga? Itt valami Batman-es móka lesz, érzem...
Megrendeltem,és fél centivel tudja nagyobbra csinálni a palástot
És devil dollárokat dugva a bőrtangába kell majd bungee jumpingolni
CBR, hülye lenne nem bevállalni
Nem dobálunk meg, maradhatsz, felőlem , többieket nem vágom, de sztem KillBill is örül Neked
Már léptem ágy, nyugi... Most meg lépek innen, mielőtt megdobálnak a kawások...
Én sose mondtam, hogy normális vagyok, sőt tanúim is vannak az ellenkezőjére... Amúgy nem vok sértődős, sőt általában nekem vannak hülye poénjaim, de hát ez van... ...és igenis le a kalappal az RR előtt, hogy bevállalt engem...
Üdv Zseby!
Nyugi, Ő rendes normális motoros csaj, veszi a poént, ne izgulj...!
Iagaz Zseby?

Jó éjt mindenkinek!
Jaj, jaj nehogy felreerts es megsertodj, nem ugy gondoltam, csak hogy nem mindennapi, nah.
Hmmm, inakb olvasnam meg 1x el mielott elkuldom