Srácok, látom nagyon beindúltatok, de végre már nem csak én vagyok a listán...Kössz Zseby, hálám üldözni fog...
Látjátok rögtön milyen vonzóak lettetek a tanga gaondolatával is...
Újszílván nagy buli lesz úgy látom...
Akkor addigra én is megvarratom a ruhám, melyen ez a felirat lessz olvasható:
Ha utol érsz, a Tied vagyok... Jó vicc nem?
Húzhatom majd neki azt hiszem, lehet, hogy busával megyek, bocs fiúk...
De tanga csak a ruha alatt
Az adatlapomon lathato 2006 december vegei uj vetel, ugyan ilyenem volt 2006 junius vegen de augusztusban elutottek es total karos lett a 3 eKm es 1,5 honapos uj mocim, annak a kepet latod itt a forumba, okoska szurta be. Azt gondoltam eloszor hogy a "halott" mocimrol cikizel
Nem is vagyok kék... Hajcsavarók meg tutira nem kellenek...
Na, tényleg ne itt trécseljünk, me" kitépik a szívem a többiek... Van bla-bla topik (pl. JBK), ott lehet nyomni...
Lehetsz Batgirl, ha nagyon akarod... Kis csini testre feszülő latexruci.... vagy inkább Catwoman lennél hisz "alacsony a jóság szinted" (az a kép meg szöveg mekkora már)
Szia!
Most még a törött motor képén láthatod a deklit arra csinál egy haverom védőt annak a palástjárol van szó.
De ja újszilvásra csinálunk valami királyi cuccot
persze ha nem csak én maradok ott mint idén
Én sose mondtam, hogy normális vagyok, sőt tanúim is vannak az ellenkezőjére... Amúgy nem vok sértődős, sőt általában nekem vannak hülye poénjaim, de hát ez van... ...és igenis le a kalappal az RR előtt, hogy bevállalt engem...
Amúgy újszilvás tanga nélkül is hatalmas buli. Na ez megint tökre egyértelmű mondat volt :/:)
Látjátok rögtön milyen vonzóak lettetek a tanga gaondolatával is...
Újszílván nagy buli lesz úgy látom...
Akkor addigra én is megvarratom a ruhám, melyen ez a felirat lessz olvasható:
Ha utol érsz, a Tied vagyok... Jó vicc nem?
Húzhatom majd neki azt hiszem, lehet, hogy busával megyek, bocs fiúk...
De tanga csak a ruha alatt
Pussz.
Na, tényleg ne itt trécseljünk, me" kitépik a szívem a többiek... Van bla-bla topik (pl. JBK), ott lehet nyomni...
Bár a képen a hajcsavarókkal eléggé hasonlít rád ...
Most még a törött motor képén láthatod a deklit arra csinál egy haverom védőt annak a palástjárol van szó.
De ja újszilvásra csinálunk valami királyi cuccot
persze ha nem csak én maradok ott mint idén
Iagaz Zseby?
Jó éjt mindenkinek!
Hmmm, inakb olvasnam meg 1x el mielott elkuldom