"...Egyenes és kanyargós utak lakója ez az impozáns motorfaj. Az esőzéseket már messziről megérzi, mindig azokra a területekre vándorol - akár 100 kilométereket is -, ahol a legfrissebb aszfalthoz tud jutni. Amikor csak teheti, felkeresi az üzemanyagforrásokat, de szükség esetén tartalékaiból hosszú ideig fedezni tudja szükségletét. A legszélsőségesebb hónapokban sokat veszít töltéséből..."
Kérdezhetek? Te kinek írogatsz? Mert én nem vágom, hogy ki piszkálta itt a ZZR-t egyetlen szóval is...
Kalapot én emeltem duß előtt, de annak megint semmi köze a ZZR-hez...
Ez ZZR forum, ZZR-et itt nem piszkalni ! Megyek en masik topicban mas motort kritizalni ?
Minden motor szep es jo , de ebben a topicban a ZZR a legjobb, legszebb a leg-leg !
Egy a szerencsed h levetted a kalapod !
A kisporolt kipufogokrol nem is kezdek meselni !
Hát basszus, komolyan mondom, hogy a melóhelyemre is kellene egy számítógép, mert 10 óra alatt itt akkora élet van, hogy este nem győzök visszalapozni, hogy mi tötént.
Most konstatálom, hogy bővült a csapat pár Hondással, köztük még egy lánnyal, úgy hogy Üdv nektek!
Viszont ma lemostam a motorom (esőben, mert úgy kell azt! ), aztán holnap viszem téliálmot aludni.
Fúúú, de mocsadék vagy!
Ezt nem felejtem el....
akkor viszont szégyen velem utazni, na ezentúl melegedhettek megint csajszi nélkül, azt hiszem....! így sírok most!
Jaku, ezért még megtréfállak egyszer, és nem szólhatsz majd egy szót sem!
Hú reggel ota mennyi minden történt itt.
Ide mikor volna kedvetek elgurulni?
Mindenki, mindenkivel, mindenrol, egyidoben, faxa
duß jovok 1 sorrel ezert a gyonyoru koltemenyert
namajd vigyázok a garázsban
Na, majd holnap leellnőrizzük, csak kéne hozzá egy NŐ is!
David Attanborough: A Kawasaki ZZR
"...Egyenes és kanyargós utak lakója ez az impozáns motorfaj. Az esőzéseket már messziről megérzi, mindig azokra a területekre vándorol - akár 100 kilométereket is -, ahol a legfrissebb aszfalthoz tud jutni. Amikor csak teheti, felkeresi az üzemanyagforrásokat, de szükség esetén tartalékaiból hosszú ideig fedezni tudja szükségletét. A legszélsőségesebb hónapokban sokat veszít töltéséből..."
Asszem valamit nagyon eltekertünk!
Többi motoros barátunk, hogy vagytok ezzel?
Kalapot én emeltem duß előtt, de annak megint semmi köze a ZZR-hez...
a sztender magától betámaszt, lehet szerelőhöz kéne mennem?
Ez ZZR forum, ZZR-et itt nem piszkalni ! Megyek en masik topicban mas motort kritizalni ?
Minden motor szep es jo , de ebben a topicban a ZZR a legjobb, legszebb a leg-leg !
Egy a szerencsed h levetted a kalapod !
A kisporolt kipufogokrol nem is kezdek meselni !
Osszad csak ;o)
Hajrá Zseby . .
Dáb, na erre válszolj valamit... nem semmi a csaj. Megesz reggelire, azt hiszem...
Most konstatálom, hogy bővült a csapat pár Hondással, köztük még egy lánnyal, úgy hogy Üdv nektek!
Viszont ma lemostam a motorom (esőben, mert úgy kell azt! ), aztán holnap viszem téliálmot aludni.
Abba kéne hagynom. Kössz az őszinteséget, de máskor ne ilyen fájdalmasan léci... .
Ezt nem felejtem el....
akkor viszont szégyen velem utazni, na ezentúl melegedhettek megint csajszi nélkül, azt hiszem....! így sírok most!
Jaku, ezért még megtréfállak egyszer, és nem szólhatsz majd egy szót sem!