Okés, monnyuk megy a "gyilkolászás" elég rendesen, remélemKillBill nem visz magával kardokat, mert akkor nem szülinapi buli lesz, hane "hal ott ni thor"
aztán alig maradunk zizisek, sőt a megmaradt zizik lesznek a listán
Hu lefexem aludni, mert kezdek marhaságokat írni
4 evvel ezelott amikor 7 ev kihagyas utan megvettem a 400-ast es az elotte levo mocikat nem szamitom nagy motoronak (2 db kis 50ccm meg MZ 251e, jo, volt ket 800-as bmw, meg aprilia tuareg 750 de azokat csak neha vezettem, nem enyemek voltak) teljesen "egyedul" voltam. kesobb vett okoska70 is mocit es kezdtunk egyutt gurulni. teljesen egyedul kellett megtanulni a nagy motort hasznalni-karbantartani. ezert meg is vettem gyorsan a konyvet. na a cim szepen mondja mesterfokon (hol vagyok meg en onnan ), en meg az alap dolgokat vartam.
Apropo mi van chamicall-al meg ceze-vel ? kawa70 ? Be kene vezetni a kotelezo 2-3 hetenti jelentkezest , ne aggodjunk.
Ja es KillBill akkor ha jol ertettem most tanulsz, holnap vizsgad is van ? Kez lab torest
ja, es apropo, brigeciol, ket fajta van. a regi es az uj eu komfortos vizes bazisu ami egy nagy kaka
a regi nem kornyezetbarat az igazi, en egy kis festekboltban ra is bukkantam 5 literre es beruhaztam abban a remenyben hogy ven koromra meg olyan sokaig fogok tologatni a mocim. az eu meg pukkadjon meg.
ezt a brigéciolt nekem is mondták, de vettem ipone teflonos láncsprét és
van hozzá egy válrólindítható 750 ml-es lánctisztító is. az is tök jól leszedi
Hat en leirtam mit nem tudok, szval en a felsoroltakbol szeretnek olvasni okosabbaktol. Nem azt irtam h en ezt mind jobban tudom, nem kell nekem esni ha a velemenyem leirom.
A helyesirasom is remes, a word mindig lefagy amikor en irok vele
Pld ha nem mondja Dani baratom anno hogy brigeciollal le kell mosni (vagy petroleummal) a lancot akkor mostanra mar kar vastagsagu lenne a lancom (a sok lancspray-tol:).
En motoros haveroktol tanultam azt a keveset.
na ne mondja Tüncinéni én már az iwiwre is egyedül jelentkezem be, nem azzal van a gond, hogy nem tudjuk olvasni a szép rózsaszín feliratokat, meg nem ismerjük a jobb gombot. nálam valszeg a 3G-s kapcsolatom szakadozik vagy f@sz tudja, itt az idő pénzt áldozni a netre
En ezt a konyvet 2 eve meg is vettem, sajnos en nagyot csalodtam benne, tobbet vartam. Amit en hianyoltam az alapveto karbantartasi tanacsok, lanc, gumik stb. A konyv otlete maga nagyon jo, de elkapkodott, mielobbi kiadasa volt a cel. Ami tetszett az ellenkormanyzasrol szolo resz. Nagyon jo volna ha az iro leulne es egy "igazi" konyvet megirna. A visszavaltas, fekezes, szitalas, varosi kozlekedes,
riasztok-lopas gatlok, web linkek, turazas, lanco, gumik (uj fejlesztesek). Ez igy csak kapasbol par otlet. Nagyon szeretnem a sokkal tapasztaltabb kolega (mert biztos az, csak mint iro ....) errol osszegyujtotteket megosztana velunk(em).
Gyerekeim, gyerekeim, csak turelmetlenek vagytok es leanyos zavarotokban kapkodtok. Amikor KillBill linkjere eloszor kattintotok akkor varni kell 30 masodpercet azutan pedig a megkapott linkre jobb gombal katt es cel mentese maskent (asszem ez maygarul mert nekem angol van :). Azutan megvarni h a letoltes befejezodjon, persze csak 50 k-val jo, DE JON.
Lányok csak bizonyitjatok h nincs rosz ferfi csak türelmetlen nő.
Na remelem apatok elmagyarazta rendesen es jot alszotok ezutan
aztán alig maradunk zizisek, sőt a megmaradt zizik lesznek a listán
Hu lefexem aludni, mert kezdek marhaságokat írni
tső
Apropo mi van chamicall-al meg ceze-vel ? kawa70 ? Be kene vezetni a kotelezo 2-3 hetenti jelentkezest , ne aggodjunk.
Ja es KillBill akkor ha jol ertettem most tanulsz, holnap vizsgad is van ? Kez lab torest
a regi nem kornyezetbarat az igazi, en egy kis festekboltban ra is bukkantam 5 literre es beruhaztam abban a remenyben hogy ven koromra meg olyan sokaig fogok tologatni a mocim. az eu meg pukkadjon meg.
van hozzá egy válrólindítható 750 ml-es lánctisztító is. az is tök jól leszedi
A helyesirasom is remes, a word mindig lefagy amikor en irok vele
Pld ha nem mondja Dani baratom anno hogy brigeciollal le kell mosni (vagy petroleummal) a lancot akkor mostanra mar kar vastagsagu lenne a lancom (a sok lancspray-tol:).
En motoros haveroktol tanultam azt a keveset.
Írj egy fasza könyvet, ZZR legyen az elején
riasztok-lopas gatlok, web linkek, turazas, lanco, gumik (uj fejlesztesek). Ez igy csak kapasbol par otlet. Nagyon szeretnem a sokkal tapasztaltabb kolega (mert biztos az, csak mint iro ....) errol osszegyujtotteket megosztana velunk(em).
Lányok csak bizonyitjatok h nincs rosz ferfi csak türelmetlen nő.
Na remelem apatok elmagyarazta rendesen es jot alszotok ezutan
Pusszantas csajok.
Köszke!
Tipp: Egy kicsit itt, egy kicsit ott!