Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dani...
Tényleg ennyire szét kell szedni télre?
Én amatőr.
Én még egyben téliesítettem a mocit.
Nem hiába dani... a szaki.
Ez az enyimmmmmmm..... ne vegyétek meg az elmebeteg gumifüstölőtől!
Duß motorja már eladó?
megkímélt enyhén karcos,picit hiányos ZZR400 bontva eladó vagy alkatrésznek egyben
06-90-444-555 Hívj most!
Kicsit késői eszmecserébe szóltam bele, de azért sebaj, próbálom felvenni a ritmust, de aki 2ig fórumol, mint Billi és, és 8-kor már megint a gép elött ül, mint Billi , azzal nem nagyon tudok mit csinálni...
Mi van a holnap estével?
Én is így találtalak meg!
Én ma beszéltem Danival, és szerencsére a gépem még nem aggregát Szabócs"ban. Azt mondta hogy valami telefont cserélt azért nem volt rendesen elérhető. Meg vett egy kispolákot ... biztos már hideg volt a mocc
Ok.
Ha ott vagyok és van; csörgök.
Lehel ut elejen ? Ha van vegyel nekem is 2 db-ot. De ha nincs akkor rendelunk angliabol.
Köszi!
Az izzókkal várj még egy kicsit. Megnézem azt a boltot, hátha....
Es a lenyeget elfelejtem:

Nagyon feldobtak (a te) gepedet (is) a feher index burak .
Majd tavaszra, jo kifenyesitve azert csinalunk roluk kepeket ugy egymas mellett

Ha Dani nem jelentkezik megnezem es rendelunk egoket !
Láttam egy boltot a XIII-ban, csak nem volt időm megállni.
Holnap megnézem. Ha van gondolom szóljak? Kell Neked is pót?
Ja, ja a kis kedvenc

Izzokat talalj magadnak !

Na szval, ne haragudj de elfelejtettem mit beszeltunk meg az izzokkal kapcsolatban.
Dani baratunkat kene megkerdezned, ha meg el, mert nem nagyon jelentkezik,
most mar engem sem hiv vissza
Pedig csorogtem is meg sms-eztem is neki.
Meg pár km-el több az órában, pár évvel több a forgalmiban.
Nem hiába. Mi vagyunk a rangidősek tHUNder!
A legfiatalabb meg ne "bazz"-ozzon, mert a szájára ütök!
THX Kill!
Na bazz, az oven igen, enyemen nem, csak egy kis ezust szinnel van tobb neki az oldalan.
Na hali haza ugrottam egy pár percre...

Zizzer a te gépeden ezeken a fotókon egészen jól néz ki a fehér búra...
Szép mocc!
Hi All!
Ma téliesítettem a mocit .
tHUNder! Adósod voltam egy-két fényképpel (fehér index-búra ).
Tényleg. Hogy állsz az izzókkal?
Én a villmassíneknek és a macskakőnek szoktam örülni esőben... eddig szerencsére mindig sikerült megfognom a motort, mikor elkezdett csúszkálni.
Nekem az volt a szerencsém, hogy esőben kezdtem motorozni. Már a rutin pályán esett az eső, amikor még csak kóstolgattam a tanuló 500-as Hondát :)
Egyetlen egy rossz emlékem az esővel kapcsolatban az, amikor egy kereszteződésben az előttem lévő kocsi elé kivágott egy másik, és satufékeznie kellett.. nekem is. Vízfelfutás, csúszás.. azóta nagyon de nagyon óvatosan fékezek ha víz van.
Valamikor nyár végén, mikor megszereztem a ZZR-t, egy esős napon közlekedtem vele először úgy igazán (előtte egy 250-es Suzukim volt). Hát, komolyan meglepődtem, amikor egy piros lámpás induláskor egy nagyobb gázt húztam és elkezdett csúszni jobbra a segge! Pedig kiváló gumik vannak rajta, csak hát a több ló...
Szépen be kell öltözni, és nincs gond az izületekkel. A gatyámba még a belső bélést sem kell beletenni, habár farmer van alatta. Egyedül a kezemnek van hideg, hiába a dupla kesztyű.
Amúgy igen, a tapadás megszűnt, teljesen máshogy kell közlekedni.. de a sebességkorlátozásokat nem átlépve, kellő követési távolságot megtartva is élvezetes motorozni
Kemény, kemény! Én már félteném öregedő izületeimet, meg attól sem lennék nyugodt, hogy nem nagyon száraz már a betony.
Vasárnap éjszaka mentem utoljára, a héten már busszal jöttem melózni.. viszont ha a hétvégén sem lesz ennél hidegebb, ki fogok szaladni egy kisebb távra