Sziasztok!
Kösz a dicséretet,de szerintem ha zzr-ről van szó az mind szép.Szerintem a 90 évek egyik legjobb esztétika tervezése.Nos a színe ! Hihetetlen de gyári,japán belpiacos 99 es évjárat.Nekem is tetszik,de látom nektek is.
De jó nektek ,hogy tudtok még mocizni ,én sajna még mindig nem!
De nem baj ami késik nem múlik!
Csákány!
tHUNder, nem vagy te egy kicsit....
Ezekkel a ronda fehér indexekkel, ami nam is ZZ-R-es, csak a 6. helyen landolhatsz, kezet fogva ZizZeR-rel...
Ráadásúl az enyém egyedi!
Fekete tucat motor, bezzeg a sárga és a kék... hmmm na igen, az más, azok egyediek, kincsek Drágaságok...;o)
(na nem ám besértődni... )
Hat igen, nagyon kemeny a harc a masodik es harmadik ZZR szepseg helyert koztetek
De a dobogon buszken alhattok mellettem, barmelyiketek is van job es bal oldalamrol .
Sziasztok Srácok!
Tetszettek a képek amiket alább felnyomtatok.Thunder! A gépeden frankón mutatnak a fehér indexek.Cool!
A többieket nem ismerem fel de majd 1szer élőben mondjuk jövő tavasszal összefutunk.
Figyuzzatok csak! Nincs valakinek egy jobb oldali gyári kipuffja elfekvőben zzr -re?
Szép napot nektek!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEM , az csak foto montazs ! soha Jakuza nem ult mogottem, azok csak keszitett kompromitalo kepek ! Csak fel akart vagni duß-elott (alatt ?)
Megvagyok, de képet már nem tudok szépet készíteni a sötét miatt.
Ígérem, pótolom, de addig is itt van pár az RRace-ről.
Hol kapok ízzót (fehér üveg, sárga villogás)? Tudja vki?
Az elsok egy kicsit "feszultek", es az egyik beazott mosaskor, egy dunsztosuveg gumi megoldotta, az izzo fogalalata kore .
Nagyon pontosan kell beilleszteni vigyazz az elsokenl a csavar tarto kis lapocskakra. Nehez oket kiszedni ha beesnek. Hidd el nekem , tapaszatalat beszel belollem .
Itt hirearhia van...
És tHUNder a rangidős...
Pzszi tHUN...
Szeretlek tudod...