Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah igen egy szezonzáró összeröffenésbe ki lenne benne? Pl. egy trófea zaba vagy nagy kocsmázás? ?
Te jó ég mit hagytam el megint?

Ma megyek amugy bontóba konzolért, kipuffért és idomokért tehát lassan elkészül a dög :)
vege a szezonnak, haldoklik a forum, kifogyunk temakbol

Dani - talaltam meg egy darabot a taskamba a Jakuza mocijabol !

Valakinek odaadtam a nyaron a lancvedomet egy lancspray-ert, mar nem emlekszem ki volt az es lusta vagyok visszanezni, annyit nem er nekem a spray viszont neki nem er meg anyit a lancvedo ?

En nem tervezem lerakni meg, tavaly is jokoskaval mentunk egesz januar, februar es marciusba. szep ido volt es vasarnaponkent lehetett ellopni 2 oranyi mocizast . Majd az elso hobe alviszem a haveromhoz, addig csak itt varjon ugrasra keszen az udvarban
Oksi, köszi a tanácsot. Ha tehetném én sem raknám le, dehát ilyen egy el***szott éghajlat van, ahol nem lehet egész évben hajtani a gépeket!
nem is hagynám állni ha nem ezen az égövön lennénk
Kösz a tippeket, de megfogadom Dani tanácsát, nem rakom le , legalábbis amig lehet megyek vele . Az egyik márkakereskedővel beszéltem, nála tárolhatom ingyen(!) a motort, fűtött helyen, legalább lesz mit nézegetni az arra tévedőknek, bár ezt még nyáron mondta
Na aki teheti az még motorozzon

Üdv: &rash
szia

ne hagyd üres karbival állni beoxidálódik belül minden, viszont a benzinben vannak adalékok és azok nem párolognak el a benzinnel együtt ebből lesz az eltömődés,lehet elvben kapni (talán a louisban is) ü.a. stabilizáló folyadékot azt kell a tankba önteni addig járatni amig megtelik ezzel a karbi.
A lényeg tele tank,karbik, kipuf dugó, és hal lehet airbox is letakar.
De a legtutibb ha le se rakod
És ezellen jó megoldás az, hogy mielött leállítjuk, elzárjuk a benzincsapot, és kijáratjuk belőle a maradék benzint? Vagy mondjuk az úgy is elpárolog szerintem annyi idő alatt...
Nekem most ki lett pucolva minden redva belőle dani értő kezei által, már csak a megfelelő nyersanyagot kell leszállítanom :)
Én az előző mocimmal jártam úgy egyszer (egy Suzuki SG volt), hogy leállítottam télire, teletankoltam, mindent előírás szerint, tavasszal pedig csak köhécselt, de nem indult. Kiderült, hogy eldugult a karbi valami szmötyitől és mivel nekem nincsenek szerszámaim, vihettem trélerrel a szerelőhöz. Azóta nyugodtabb vagyo, ha értő kezek vigyáznak rá.
Sajna garázsom nekem sincs, de egy ismerősöm szívesen befogadja a sajátjába télire. A hótól azért én is féltem.
Á, én akkor is féltem. Ráadásul garázsom sincs, még fűtetlen sem, azt meg végképp nem hagyhatom, hogy belepje a hó!
Ha fel van töltve rendesen fagyállóval, akkor semmi baja nem lesz a mínuszban, max egy kicsit megdermed benne az olaj (fék meg motor). Én is kint tárolom év közben a kertben, de télire az enyém is garázsban lesz. Asszem a jövő hét végén én is lerakom. Én a reggeli hidegindítástól sajnálom a kicsikét, de hát ha menni kell akkor nincs mese. Az autó még hagy várjon...
Azért vittem át most a garázsba, mert félek, hogy már nem lesz normális idő. Ráadásul nekem kint áll a kertben év közben, most pedig már fagyok vannak éjszakánként, sajnálom szegényt. Inkább lemondok két hét motorozásról, mint hogy valami baja legyen.

U.I: a beindítom-nem indítom téma legalább annyira megosztja a motorosokat, mint az autósokat a benzin-dízel vita. Szerintem erre is mindenki mást mond majd neked. Én azt mondom, ne indítsd be, ha a hideg motort beindítod, majd járatod kicsit (üzemi hőmérsékletre úgysem melegszik fel) azzal többet ártasz, mint használsz. Az okosok csepptöltést javasolnak az akksinak és bedugaszolt kipufogót a motornak.
Szerintem is az lesz, meg sztenderre felhuzom, esetleg ledugaszolom a kipufogókat, hogy ne menjen bele pára. aztán néha lemegyek nézegetni
Aksit szedd ki és töltögesd. Szereintme más nem kell.
Ilyen hamar elraktad? Hétvégén szerintem még megyünk motorozni osztálytársammal
a hideg nemakadály, csak az aszfalt lenne melegebb .
A nagy kérdés! télen bekell-e inditgatni néha a motort, vagy majd csak tavasszal?

&rash
Jól van gazemberek, látom, nem számíthatok rátok, de megodlottam egyedül!
Szóval ha valaki nyüglődik még téli motortárolással, javaslm neki a Soroksári úti Yamaha-szervizt, havi 5 ezerért fűtött-őrzött helyen tartják, töltik az akksit és tavaszra felkészítik az indulásra.
Úgyhogy én ma le is fektettem alukálni a Zizit.
reménykedj, pejnahajder
amióta nincs gépem, csajozni kell vhogy
gyerekek, össze ne vesszetek, jut mindenkinek
jaku nem kell az neked hiddel a tieden így is sok a felesleges alkatrész
egy két kanyar és letisztult formát hozol ki belőle
dani megoldom
Hát tudod mióta volt a balesete semmi se a régi már .... (valami hiányzik) ugye daniella?
Vazze az alkatrész az enyimm tivy!
Te hallod Duß!
Többet jársz a motoros nők fórumába, mint ide! De nem baj, így is kell!