Jah persze .
Azért ez nem így megy ám. Ki kell fogni a dolgokat, mert én a lehető legolcsóbban próbálom megtalálni a dolgokat persze ár/érték arányban. De például vannak olyan dolgok ami itthon egy vagyon lenne, kintről meg olcsóbb sokkal. PL: http://cgi.ebay.com/Kawasaki-Z...
Ez a lábtartó szerintem elég olcsó az itthoni árakhoz képest.
Vagy 22 ezerért új gyújtáselektronika, amiben nincs korlátozva a lóerő az egyes sebességkben meg ilyenek: http://cgi.ebay.com/Derestrict...
Amit az előző postban felsoroltam arra mindre tudok árat mondani azonnal, meg hogy honnan lehet beszerezni. Remélem nem írtam sokat, meg tudtam segíteni .
Amúgy én ilyen apróságokat tudok, hogy plexi, fékbetét, kuplunglamella, szelepszárszimering, olcsó motorolaj (Castrol Power 1 Racing literje 2200 ft), szűrő, k&n légszűrő, gyertya, vezérműlánc, láncvezető, szelepkorong, telószimering, fém fékcső, bukógomba (átalakítás nélkül felszerelhető), olcsó homokszórás, levegőbeömlő, kipufogótömítés, meg Ebayen szoktak lenni nagyon olcsó dolgok akár vezérműtengely is potom pénzekért, komplett blokkok is szoktak lenni, meg kb minden. Dugósor, hengersor, karbisor.
Amúgy az oldalak ahol szoktam nézelődni: www.biker-world.hu www.rmcmotor.hu (de inkább a boltban érdeklődöm a Pink Motorstól levő alkatrészek iránt) www.pinkmotors.hu www.nagyvas.hu www.pappmotors.hu
Hát ilyen konkrétumokat nem tudok, de amit tudok azt leírom:
Hengerfejtömítés: 4700
hengertalptömítés:3250
szelepfedél:10150
generátor oldali:1900
kuplung oldali:4550
Az árak forintban értendőek természetesen :D
Amúgy a többi kérdésre a Papp Motors-nál tudnál érdeklődni, mert ezeket én is onnan tudom. Ezek mind eredeti tömítések. Amúgy ilyen utángyártottban biztos van olcsóbb is pl Athena olasz tömítések.
Majd megnézem ebayen. Amúgy www.pappmotors.hu. Ott van telefonszám, meg elérhetőség. Nyugodtan kérdezhetsz tőlük. A komplett tömítésszettet amúgy a Pink motorstól tudod megkérdezni vagy a Barinka motorstól.
Sajnos nem jó bele a H4-es rendes amúgy is az 60/55 wattos és a foncsor meg az elektronika se ahhoz van tervezve, bár semmi baja és már rég azzal járok. A kawa boltba 15 ezret akartak a gyári izzóért kérni. Hát inkább nem kértem. Amúgy én most nem raktam bele csak úgy lóg a foglalatban. De biztos vagyok benne hogy magyarországon is lehet ilyet kapni. Mert nem vagyok híve a kókány megoldásoknak.
Amúgy nekem most lett szelephézag állítva, vezérműlánc cserélve, mindent körbejártam szelepszárszimmering az összes ki lett cserélve, szal csak bátraj kérdezzetek.
Hegejani: van egy eladó kuplunglamella szettem meg rugók hozzá ( kettő még vadi új) és garantálom hogy nem csúszik vele a kuplung, mert az enyém se csúszott de lecseréltük, aztán kiderült hogy a vezérműlánc volt hangos. De ha újat akarsz venni, akkor arra is tudok boltot.
Csak bizalommal.
Srácok én tudok alkatrészt intézni, mert nekem kb már megvan a bejáratott boltok listája. Mindent tudok szerezni ZXR-hez. Szimering : az telószimeringre gondoltál? 2500 forint egy liter olaj a telóhoz, meg 2200 forint az olasz athena szimering a két szárhoz, meg 2800 a japán.
sziasztok! Nem tud valaki tömitésgarniturát szerezni belpiacoshoz? Na meg jól jönne pár cim, ahonnan lehet alkatrészt szerezni. (szelep, kuplung, meg ilyen fogyóeszközök ) Köszi
sziasztok msot szeretnék vásárolni egy zxrt, mire figyeljek kinéztem már magamnak gy 400 ast 1990 es kerek lámpást, ismeretségi körmböl ugyan de mire figyeljek a gépen? köszi üdv
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig:
Ha a hátsó lánckerék valamennyivel kisebbre lenne cserélve a kisebb fogyasztás miatt, az mennyibe változtatna a moci gyorsulásán?
Üdv: Peti
http://cgi.ebay.de/kawasaki-zx...