Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Multkor pajzs az R6 topicban rakott fel linket! Láttátok! Elég jól pengtnek ezekkel a kis szarokkal!
Vagy minimotort az euroringre!
Nem béna vagy hanem érzékeny. Meg talán benned van a félsz az esés miatt. A mocit megtartanám a helyedben + vennék valami kis endurot v. krosszt.
persze!

superbike melesz abban benne.
én nem mutatok semmit! Béna vagyok. Majd Túró mutatja. Ő ügyes.

LX
na jó, elég a fikázásból! látod, végül is én nyertem!!! attól, h a porba döngölsz, mindjárt jobban érzed magad

lépek, még megúzom a munkaodő végét, hogy legyen miből tankolni és valami sportgépet venni, hogy a jövő idényben móresre tanítsam a nagyszájúakat..
LX,

Hát azt megértem, a szipósokkal ellentétben én se gerjedek a fehér porra, sőt.. Az egyenes végét fenemód felszórták. Rosszul jártál ott velem, mert normál esetben is túlfékezem magam.. még.

A motorod nem muszáj nekemadnod, bár ha Túró rávesz, támogatom a dolgot..
Viszont a gumimelegítőitekért kezdek irigykedni.. Hasznos lehetett!
Az előzést egyelőre én sem erőltetem, csak ahol tuti sikerül.

LX & Túró:
Jövőre összehozhatnánk egy olyat, mikor mutatjátok a jó -az enyémhez képest mindenképp- íveket?
hajrá! szorítok nekik!
de te még csak R6-os sem vagy ergo eddig is láthatalan voltál....

LX
ne reménykedjetek... beépülök.. beolvadok.. láthatatlanná válok.. majd, ha eljön a pillanat, ismét a színre lépek!!!! MU-HA-HAAAAA
végre a miénk lesz a fórum, mert ők elhúznak az R6os oldalra

LX
csak úgy ahogy az r6-osok a fórumukban....
nem tudom eladni, nem az enyém.. hitelből van pont, mint az autóm és a lakásom értéktelen vagyok nincs mit vesztenem
viszont el is adhatod nyugodtan hogy a tartozásaidat rendezni tudd!

LX
hmmmm.. a kawások sezrvezkednek... konspirálnak... frakcióznak.... titokbaaaannn... susmuusssbaaaan...
olvastam. Jó. javarészt 1et értek.

LX
levél ment.
olvass!
fogalmazzunk úgy, hogy demoralizáltam az ellenséget! viva la yamahaaaaaa!!!!
ne versz át... nem fogok vigyorgni

LX
és még a többiek is be fognak perelni, mert még a hangulatot is lerontottad...

LX
egye penész, jövök egy sörrel! az benne van a terápiában
tiszta amerika...

egy hisztis ügyfél elpereli a praxisomat...
akkor most mennyivel is tartozol??? doki?

LX