Zsu!
Este, ja. Egyébként is szar napjaim vannak és legalább felvidíthaccc!
Allveer!
Névjegykártya???
Kíváncsi leszek erre a klubra bazmeg!
Leslie!
Van vagy 10 grafikonom. Netalántán érdekel? Majd meggondolom
Idomot azért vettem, mert ócsó vót és legalább nem a gyárit fogom összebarmolni. Ez meg ráadásul együléses ami vadítóóóóó! Még a fényezésén gondolkodom.
A motor csinálás előtt/alatt (de még tuti nem után) van, majd értesülsz a ménes állapotáról. Neked nincs meg a fékpadi előtte-utána grafikon?
A matricáknak okozok majd valamit, küldök kép változatot (amit csináltam anno), ha az megfelel, akkor a motorszínek alapján majd eldöntöd, melyiket szeretnéd.
Idomot minek vettél, kanyarogni?
Margit, hisztis vagy?
LX
Pofánvágjalak?
Jövő héten leül a Nagy Tanács és dönt. Ha "nem érsz rá", szíjjelváglak!
Birdöt meg mindjárt jól megfenyegetem telefonban.
Gondolod Nekem sikerülhet felvidítani
LX
inkább vigyuk gyártásba a névjegykártyát! Bird meg össze ne vérezze
Nebazmeg! Mondd, mióta menstruálsz? Szarok a névjegykártyádba és különbenis, mindjárt jól felhívlak.
zsu este?
ne kíváncsi legyél, hanem aktivizáld magad... vagy majd csak a kész tutiba ülnél be ? vagy mi.....
LX
Lejössz ma a boltba, vagy nehéz napjaid vannak?
Este, ja. Egyébként is szar napjaim vannak és legalább felvidíthaccc!
Allveer!
Névjegykártya???
Kíváncsi leszek erre a klubra bazmeg!
Leslie!
Van vagy 10 grafikonom. Netalántán érdekel? Majd meggondolom
Idomot azért vettem, mert ócsó vót és legalább nem a gyárit fogom összebarmolni. Ez meg ráadásul együléses ami vadítóóóóó! Még a fényezésén gondolkodom.
vagy mégis?
LX
Erősen elbizonytalanodtam.
Vagy mégsem?
A motor csinálás előtt/alatt (de még tuti nem után) van, majd értesülsz a ménes állapotáról. Neked nincs meg a fékpadi előtte-utána grafikon?
A matricáknak okozok majd valamit, küldök kép változatot (amit csináltam anno), ha az megfelel, akkor a motorszínek alapján majd eldöntöd, melyiket szeretnéd.
Idomot minek vettél, kanyarogni?
Este?
Puszkaaaa
Zsu
Erre mondtad Te a klubot? Hát bazzzmeg az oviban különbek a kiscsákók
De igen
Túró kezdte... anyuuuuu
LX