Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,

mert az egyenesben odaértem melléd, és mire befértem volna a féktávon, előttem már csak a frissin "beporozott" szakasz volt, ott meg ugye nem mertem féktávot venni, tehát elvettem a gázt.... nem vagyok idegroncs, csak gyáva vagyok.....

LX
Neked valami nyugtató kéne, ami a reflexeket nem tompítja..
Akkor mernél. Így meg idegroncs leszel hamarosan..
Mérnem előztél meg az egyenesben?
Én nem éreztem, hogy csúszkált, kivéve mikor "melegítőköröztem", akkor nem is erőltettem. A fele-kétharmada időm arra ment el, hogy bízni kezdjek a gumiban..
Üdvözletem Nektek
Meg kell venni, ha jó, akkor alkalmi vétel. Aztán sokat gyakorolni vele azt a rengeteg dolgot, amit vezetéstechnikáról olvasol. Mert azt muszáj. A sebességet nem kell erőltetni. Sokat járni vele Mátra jellegű helyekre, de: mindig a saját sávban maradni, tartalékot hagyni, szembejövőre saját sávban -mindig- számítani. Másokat sosem utánozni. Ha megvetted szóljál, örülni fogunk.
cimboráját nem szeretheti az ember? He"? me, azt írtam hogy szerelmes vagyok Zsubabe

LX
Má megin melegszetek.
itt legalább merek gyors lenni meg merek jó nagyokat esni.....

LX
már megint kezded? kötsög... gondoltam hogy jó az ha egyforma a "dizájn" és gondoltam örülsz ha megdícsérik az idióta 5letedet majom.... de azért én is szeretlek.... te pöx

LX
hüüüülye!
designkoppintós
és különben is! mi a szart baszogatsz??? Attól gyorsabb leszek??? béna vagyok , gyáva vagyok.... ennyi.... majd 1x elmúlik.... vagy nem és hétfő van tehát ne bosszants fel.....

LX
nem "bammeg" ez tény! Sajnos fostam, és ez is tény! Majd 1x nem fosok, és akkor merek rendesen előzni... ennyi

LX
nem is bírtad megelőzni!

oszt 24 - 25 -öket mértünk neki!
ami neki szuper is mert 3-szor volt pályán!
te meg!:???
basszus... a Leslie milyet dönt... ezért csúszkált a segge mint állat...

LX
Nem - Nem!!!

Nem mindegy mit írtok!!!
Már nagyon sokat segítettetek nekem!!!
Csak azért írtam azt a behozatalt, mert olaszban élnek az unokatesómék, és
a szomszédjuknak van egy 2000-es ZX-je, állitólag super állapotban, és 4500 - 5000
Euróért odaadná. Csak ezért érdeklődtem, hogy mi a véleményetek.
Bár tudom, hogy igazatok van, és tényleg sok lenne az a moci...
Köszi!

Ciao!
láttam, nem kellett volna belinkelni.... Őszintén?
A tiéteknél még ez is sokkal szebb

LX
Reggelt Mester hogy tetszik az új logótok link
Jó reggelt

jé a negyedik képen az meg én vónék"... ahogy bénázgatok...

LX
Pár kép szombatról!
Bundy:
Nekem az az érzésem, hogy mindegy, mit mondunk, te feszt mondod a magadét :)
Ez a nem akarok cserélgetni meg egy hülyeség. Ma nehezen veszel olyan motort, ami ma nem túl nagy és 3 év múlva nem túl kicsi.
Külföldről: ebay-ról hozott be egy srác egy 2004 gsxr1000-et 300km-el enyhén sérülten(idom fékkar hűtő ...) mindössze 5000 euróért!!
Ciao!!!

Szerintetek 2000 ZX-et érdemes venni???
Tényleg tudtok valamit a külföldi behozatalról???

Bye
nem tudtam hogy ilyen mogorva, nem igen barátkozik de engem mar kezd megkedvelni tudja hogy én veszem nek ia benzint