Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naaaaa... ez vádaskodás!! Tessék visszanézni Túró mai hozzászólásait Ja, és megnézni az adatlapját .... tehetek én arről hogy szerelmes belém?

LX
LX_ZX a végén kiderül hogy ta indítottad az egészet és túro-t is te spekuláltad
Én lemondani??? Ott leszek! Persze hogy ezzel reagáltam! Olvasva (és nézve) Túró eddigi hozzászólásait, másra nem lehet számítani... tehát még1x : Ne mondd majd hogy nem szóltam!
Te is kint leszel?

LX
LX, meglepíről volt szó, Te meg ezzel reagáltál.. úgyhogy inkább én nem fordítom feléd a hátam..
Szombaton leszel, vagy megint lemondod az utolsó pillanatban ?
Ha van még egy kis türelmed, akkor sort kerítek a matricádra, ámbátor elviekben másmilyen lesz hamarosan..
Abból a medencéből pedig mássz ki mielőbb, ha látod, hogy elkezdték körbeállni... Allveer barátunk szerint úgyis csak a készbe szeretsz ücsörögni ;)
oda írtam volna, de mivel itt kezdtétek egymást meglepni, ezért ide kívánkozott ettől max a félelmeim és rémálmaim indultak be de ha neked ez a téma fantáziálás.... akkor veled is csak messziről és szemből beszélgetek

LX
Zsubaby jóó ez a kúltúrális megnyilvánulás
Sziaaa g.....ciiiii!

Hol voltál tegnap??? Hiányoltalak.
Allveer!
Én megmondtam a tutit neked a pizzázáskor, hogy le kell ülni és meg kell beszélni a dolgokat és nem egyszerre hugyozni a medencébe minden irányból, mert akkor mindenki pisis lesz
Én ne dumálj mindenféle dolgokról, hanem csináld a névjegykártyámat. Bazmeg!
Azt értem, hogy beindult némely (piszok) fantázia, de azt, hogy még betűkbe is önti a tulajdonosa...
Szerintem az ilyen installációkat a tuning+barkács rovatba kéne, mer" a végén nem zx, hanem buziklub lesz a topik neve..
LX_ZX kihagynak a jóból
én nem számítok ilyenre, mert nekem nem ígért meglepit! (Hál" Istennek) De ha baj lesz, akkor nem mondd hogy én nem szóltam!

LX
Ilyesmiről még nem esett szó a Túróval való eszmecseréken.. De ha Te saját részre ilyen installációra számíthatsz csak, akkor valószínű, hogy nem a HUMOK-on tanult íveket mutattad neki legutóbb, mikor előtte mentél a ringen..
túró szerintem öszetévesztesz Andrew haveroddal már annyi a fijúd nem is birod észben tartani
téged! csak mondtad, hogy ne áruljam el!
ezek után viszont nem tarthatom titkoban!
LX_ZX lehet vagy tegnap este nem csajt vitt haza és látod az eredményt
lehet
elgurúlt a gyógyszere....

LX
túró O.K.
azért is csak bicajjal megyek ki.
LX_ZX túró-nak a mai nap után szerintem másra van szüksége
a DU-s az kell! Vagy nekem vagy Túrónak! de kell! Ne add oda senkinek lsz.!!!!

LX
LX_ZX igényt tartasz v. melyik helyemre mert már sokan szertnék magukévá tudni
persze!!!

LX
LX_ZX akkor holnap gurulunk a pályán?

Túró remélem te is jösz tudod pofátlan akarok lenni
a = egy