Szerintem egy 600-as sportmotort is bevállalhatsz ha higgadt tudsz maradni a nyeregben, és nem tegezed egyből a vasat.
A 600-as okban nincs akkora nyomaték hogy alacsony fordulaton megtréfáljon!!!
Ha ésszel ül rá az ember akkor nyugodtan vehet akármilyet, feltéve persze ha tud motorozni............azért az kell hozzá!!!!
Hát igen, de már lassan 3 éve megvan a jogsim, pár mocival azért már mentem, és azért nem szeretném ennyire elaprozni...
Hmmm...
Nem tudom. Valaki azt mondja, hogy okosan el lehet vezetni a 600 sportgépeket is elsőre. Valaki az SV-re mondja, hogy jó döntés, de egy tuti!!!
Nem szeretnék motorkat cserélgetni minden évben...
hát ha még nem motoroztál eszedbe ne jusson ilyet venni. atyaég. bazeg. életveszélyes lenne. vegyél ER6N-t az csak 2 henger és fele ennyi LE. de ha még nem motoroztál eleget akkor meg ez is sok.
ZX imádó vagyok, de érdekelne tényleg mindenki véleménye!!!
Motorvásárlás előtt állok, és tanácstalan vagyok. Az öreg rókák mind azt mondják, hogy inkább túra, sporttúra motorokban gondolkodjam először.
Mivel ez lesz az első motorom, még nincs nagy rutinom, és ezért is mondják, hogy elsőre nem egy supersport motorban kell gondolkodni...
Szerintetek is sok lenne elsőre egy 600-as ZX ???
Tudom, hogy az, de nem állok anyagilag valami nagyon királyul, és ha veszek pár hónapon belül gépet, nem hiszem, hogy mostanában le tudnám cserélni...
CSAK KAWASAKI
A 600-as okban nincs akkora nyomaték hogy alacsony fordulaton megtréfáljon!!!
Ha ésszel ül rá az ember akkor nyugodtan vehet akármilyet, feltéve persze ha tud motorozni............azért az kell hozzá!!!!
Hát igen, de már lassan 3 éve megvan a jogsim, pár mocival azért már mentem, és azért nem szeretném ennyire elaprozni...
Hmmm...
Nem tudom. Valaki azt mondja, hogy okosan el lehet vezetni a 600 sportgépeket is elsőre. Valaki az SV-re mondja, hogy jó döntés, de egy tuti!!!
Nem szeretnék motorkat cserélgetni minden évben...
Az nagy ráfizetés, nem?
Bye
ZXR 400 a helyes megoldás :)
Regisztráltam újra, a megtévesztések miatt...
Bye
Oksa!!!
Hát 172, 85 Kg vagyok...
Akkor sok lenne, mi? De a név ne tévesszen meg senkit!!! Nem lány vagyok!!!
ZX-6R sok elsőre. Nem az agyadnak, hanem a testednek, reflexeidnek, stb. 136 LE nem játék.
Hány kiló/milyen magas vagy?
Na gondoltam írok ide is.
ZX imádó vagyok, de érdekelne tényleg mindenki véleménye!!!
Motorvásárlás előtt állok, és tanácstalan vagyok. Az öreg rókák mind azt mondják, hogy inkább túra, sporttúra motorokban gondolkodjam először.
Mivel ez lesz az első motorom, még nincs nagy rutinom, és ezért is mondják, hogy elsőre nem egy supersport motorban kell gondolkodni...
Szerintetek is sok lenne elsőre egy 600-as ZX ???
Tudom, hogy az, de nem állok anyagilag valami nagyon királyul, és ha veszek pár hónapon belül gépet, nem hiszem, hogy mostanában le tudnám cserélni...
Szóval minden véleményt szívesen veszek...
Köszi.
Ciao!
anyagi korlátozásokat kelett bevezetnem erre a hónapra isten pénze nemelég bazeg
megyek horgászni velencei tóra baratommal