Sziasztok. Lenne egy kérdésem, lehet hogy egy kicsit bután hangzik. Szóval mi a különbség a ZZR és a ZXR között ? Ki melyik et vásárolná meg szívesebben ?
Köszi előre is.
túró:
Versenyezzünk, ki szegényebb :))) Leslie-től örököltem egy pár vágott slicket, a nép nevében felajánlom a hétvégére neked, aztán ledobod, vagy azt csinálsz vele, amit akarsz :)
De persze gondolkodom Ducatiban is, de ezt csak apró betűvel írom, mivel még ki sem próbáltam, csak tetszik. Majd el kell dönteni, tudnék-e olyan kompromisszumokat kötni, mint amekkorák egy Ducatival járnak.
Andrewboy:
Általában értendő és nem komolyan.
R6 esélytelen, még leghamarabb az odabaszó ZX-7R, de ehhez is minimum egy négyes kell a lottón. A ZZ-R-nek hidd el, nincs párja :)
Jól teszed, próbáld ki! Ott tudsz akkorát dönteni, mint közúton sehol! Bár a zzr lehet hamar eléri a határát! De ne most a szombati napon döntsd el, jó vagy sem! Próbálni ki lehet, de a hideg aszfalt miatt nem nyújtja majd az igazi élményt! Én fel se megyek!
Andrewboy:
Engem nem érdekel a köridő, meg hogy kit hagyok le, kit nem.
Magam miatt megyek. Annyira felbosszantottatok ezzel a pályás hülyeséggel, hogy ki akarom próbálni, mennyire kell elhinnem a sok nagypályás szöveget, amit nyomat a sok überokos mostanában :))
Szia Csaszi!
Ha kell az én versenyidomom eladó. Nagyon szép egyedi, profi, igényes munka. Szürke arany, fekete. A lámpák bele vannak vágva, ami ha csak Dúzs Petinél meveszed nem ilyen lesz, kínlódhatsz vele és nem kis plusz költség, hogy valaki belefarigcsálja Neked + le is fesse igényesen.
Az Ok: Jövő szezonban a sportegyesületünk szjnvilágára kell fényezni a motort, de nincs szivem ezt a munkát átfesteni, mert a festőnek is sok órája van benne, és tényleg jól sikerült. Inkább eladom és veszek egy nyerset így ez a munka sem vész el.
Képet látsz a nevemnél róla, ha érdekel küldök még. Az új ár 80%-áért odaadom. (karcmentes)
tegnap úgy döntöttem nem megyek pályázni.
most megint elbizonytalanodtam...
gumit kellene cserélnem, ami már van is, de azt úgy megtartanám pannóniaringre :o)
bár, ha lassan megyek nem csúszkál majd.
kitalálom még!
zzr inkább túra. anno sport volt persze. :o) csak eljárt fölötte az idő
zxr pedig most sport.