Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pár évnyi fejlesztés nagyon röviden egyszerűen.

zzr inkább túra. anno sport volt persze. :o) csak eljárt fölötte az idő
zxr pedig most sport.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, lehet hogy egy kicsit bután hangzik. Szóval mi a különbség a ZZR és a ZXR között ? Ki melyik et vásárolná meg szívesebben ?
Köszi előre is.
mondm, hogy van gumim. az első tökéletes a hátsó bal oldala kicsit csúszkál, nagy kigyorsításnál már :o(

2.08-as körökig mondjuk még jó egy napra...
túró:
Versenyezzünk, ki szegényebb :))) Leslie-től örököltem egy pár vágott slicket, a nép nevében felajánlom a hétvégére neked, aztán ledobod, vagy azt csinálsz vele, amit akarsz :)
csoró!
a naaaagyon vastag pénztárca pl.
De persze gondolkodom Ducatiban is, de ezt csak apró betűvel írom, mivel még ki sem próbáltam, csak tetszik. Majd el kell dönteni, tudnék-e olyan kompromisszumokat kötni, mint amekkorák egy Ducatival járnak.
Andrewboy:
Általában értendő és nem komolyan.
R6 esélytelen, még leghamarabb az odabaszó ZX-7R, de ehhez is minimum egy négyes kell a lottón. A ZZ-R-nek hidd el, nincs párja :)
Jól teszed, próbáld ki! Ott tudsz akkorát dönteni, mint közúton sehol! Bár a zzr lehet hamar eléri a határát! De ne most a szombati napon döntsd el, jó vagy sem! Próbálni ki lehet, de a hideg aszfalt miatt nem nyújtja majd az igazi élményt! Én fel se megyek!
Zsubaby: majd fogsz! Mint pajzsné!
allveer: felbosszantottatok? nana ...
amúgy figyeld meg mi lesz
kimész pályázni
bejön
veszel egy R6ot
Andrewboy:
Engem nem érdekel a köridő, meg hogy kit hagyok le, kit nem.
Magam miatt megyek. Annyira felbosszantottatok ezzel a pályás hülyeséggel, hogy ki akarom próbálni, mennyire kell elhinnem a sok nagypályás szöveget, amit nyomat a sok überokos mostanában :))
Szia Csaszi!
Ha kell az én versenyidomom eladó. Nagyon szép egyedi, profi, igényes munka. Szürke arany, fekete. A lámpák bele vannak vágva, ami ha csak Dúzs Petinél meveszed nem ilyen lesz, kínlódhatsz vele és nem kis plusz költség, hogy valaki belefarigcsálja Neked + le is fesse igényesen.

Az Ok: Jövő szezonban a sportegyesületünk szjnvilágára kell fényezni a motort, de nincs szivem ezt a munkát átfesteni, mert a festőnek is sok órája van benne, és tényleg jól sikerült. Inkább eladom és veszek egy nyerset így ez a munka sem vész el.
Képet látsz a nevemnél róla, ha érdekel küldök még. Az új ár 80%-áért odaadom. (karcmentes)
Kawasaki.
túró:
Na neszivass már, egyszer megyek ki a ringre - akkor is másért - és nem jössz fel velem a pályára? Hát milyen klubtag az ilyen? :))))
allveer: idén még hogyismondjam (mert az esélytelen vagyok hülyén hangzik) hideg van már
tegnap úgy döntöttem nem megyek pályázni.
most megint elbizonytalanodtam...
gumit kellene cserélnem, ami már van is, de azt úgy megtartanám pannóniaringre :o)
bár, ha lassan megyek nem csúszkál majd.
kitalálom még!
Na elég legyen, mert Zsu még azt hiszi, nincs meló ésakkor milesz :) Kicsit dolgozok megin.
Andrewboy:
Jövőre? Miért nem két év múlva? Esetleg három? :)
Túrókám, felvezethetnél okosan ésakkor látnám, hogy mégis mi a dörgés a placcon :)
akkor jövőre ugyanebben az időpontban talizunk a Hringen
egyedül gyere
Andrewboy:
A fegyver már megvan, az időt meg majd ti mondjátok, mert én nem tudom mérni a köridőt az elavult középkori szerkezetemmel :)
Zsu:
Jól van, befogtam ;)
allveer: megkapod a versenyed
mondd az időt és válassz fegyvert
na majd jól kiokosítom alveertet, hogy nagy döntés nélkl menjen.