Versenyt akarok! :) Kíméletlen, ádáz csatát a tizedmásodpercekért :))) Aki szurkolni akar, lógasson be tájképeket a pályára, hogy ne unatkozzak, míg körözök
Nem is úgy értettem!
Persze ez is szempont! A gépedből ítélve te amúgy sem pályázós emberke vagy, téged a túrázás izgat! Mindenkinek más számít! Nekem azért van sportmocim, mert inkább pályázok! Csaszii is azért vett, mert fog pályázni, még ha most ezt nem is tudja!
Gyurkesz:
Hát ezt a garázsos izét most nem veszem magamra :)
Én inkább tankolok, 60-80000 forintból egy jót lehet túrázni. Na az a szép, nem a versenyidom ;)
Hát én se direkt dobáltam elhiheted! Sajna jön az magától! Szerencsére csak egy nagyobb volt, de elég 40-el elcsúszni egy kavicshalmon, és ugrott a gyári fény! És az autósokról nem is beszéltem!
De ha garázsban tartja az ember, valóban nincs mitől félni!
Gyurkesz:
Nem kell azt a vasat dobálni :) Én is próbáltam, de nem jött be.
Akkó ez a pályaidom olyan, mint az óvszer? Aki nem tud vigyázni, ezt használja? Nemkérem :D
Az nem olyan biztos! Én pályán eddig egyszerse, de utcán már jópárszor eldobtam a vasat! Nem bántam, hogy pályaidom van rajta! És azt is meg lehet szépen csinálni! Még szebben is! Na erre nem az enyém a példa! Még!
a komplett cucc sz"tem olyan 60 - 80E. De nem tudom most az aktuális árakat. Meg kell kérdezni!
Dúzs Peti : 20-942-7240 pascalplast
de az nem biztos hogy Ő csinál Kawához is...
LX