Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem fogsz... nyugi... a tájra meg nem elsz időd... ha igen akkor meg qva gyors vagy, és te leszel a magya Vale....

LX
allveer, ma nincs meló? De jó egyeseknek.
Versenyt akarok! :) Kíméletlen, ádáz csatát a tizedmásodpercekért :))) Aki szurkolni akar, lógasson be tájképeket a pályára, hogy ne unatkozzak, míg körözök
na jól van. Ma nem beszélek veled pahaszt

LX
nyílván semmi esélye... vagy mégis !?
ja, és Jó reggelt

LX
majd ha "LSL" megtérted....
ha meg nem, akkor vagy nagyon ügyes vagy vagy nagyon lassú.
béna (mondtam én, még leírni sem tudom...)

Lx
azt azért megnézem! Bénának béne vagyok OOOOH NAGY TÚRÓ MESTER.... de nem ennyire!

LX
Nekem is sportmotorom van és nem pályázom. Akkor hogy is van ez?
kikerül!

kanyarban tuti. egyenesben meg elmegy az ezeregy-es :o)))
:)
Nem is úgy értettem!
Persze ez is szempont! A gépedből ítélve te amúgy sem pályázós emberke vagy, téged a túrázás izgat! Mindenkinek más számít! Nekem azért van sportmocim, mert inkább pályázok! Csaszii is azért vett, mert fog pályázni, még ha most ezt nem is tudja!
Gyurkesz:
Hát ezt a garázsos izét most nem veszem magamra :)
Én inkább tankolok, 60-80000 forintból egy jót lehet túrázni. Na az a szép, nem a versenyidom ;)
Hát én se direkt dobáltam elhiheted! Sajna jön az magától! Szerencsére csak egy nagyobb volt, de elég 40-el elcsúszni egy kavicshalmon, és ugrott a gyári fény! És az autósokról nem is beszéltem!
De ha garázsban tartja az ember, valóban nincs mitől félni!
Gyurkesz:
Nem kell azt a vasat dobálni :) Én is próbáltam, de nem jött be.
Akkó ez a pályaidom olyan, mint az óvszer? Aki nem tud vigyázni, ezt használja? Nemkérem :D
Az nem olyan biztos! Én pályán eddig egyszerse, de utcán már jópárszor eldobtam a vasat! Nem bántam, hogy pályaidom van rajta! És azt is meg lehet szépen csinálni! Még szebben is! Na erre nem az enyém a példa! Még!
Jó reggelt mindenki!
Versenyidom, pályára doszt elég, utcára minek, nehogymár elcsúfítsa a motorját, úgy mint te, razberg :D
a komplett cucc sz"tem olyan 60 - 80E. De nem tudom most az aktuális árakat. Meg kell kérdezni!
Dúzs Peti : 20-942-7240
pascalplast
de az nem biztos hogy Ő csinál Kawához is...

LX
vaszkoszta?
akár Dúzs Petitől vagy esetleg Pascal plast....

LX
najó meggyőztél papa! ritka pillanatok egyike

merre jár a versenyidom? olyat honnan kell? olcsó legyen oszt kész fényezés meg zöldlesz
Jó mutasd, úgysem láttam még ilyet.
VERSENYIDOM!!!! mondtam már. Ráadásul olyan dizájnt fényeztetsz rá amilyet akarsz....

LX