hááát, Túró mai teljesítményét nézve... ne számíts semmi jóra kapsz tőle a meleg videót, vagy egy méretes műbrokit s ha nem futsz elég gyorsan, akkor még fel is installálja neked
Allveer, szerintem számíts rám szombaton, mert a mocim teljesértékű pályamotorrá szeretne válni: akksi a végét járja, jelezve, hogy nemsoká az önindító is felesleges, eltávolítandó kacat lesz a gépen..
Bird:
A lázadóknak az a dolguk, hogy türelmetlenek legyenek. És csak ne szájaljál, te, aki mindig csak a készbe akar beleülni! Fogadjunk, hogy a családodat is csak vetted valahol! :D
hogy az utolsóra reagáljak először :
nekem a seggem is sbb mint te előlről Gizike
a többire pedig nem is reagálok, hiszen csak arra akartam utalni hogy minden kis apró "macerán" így kiakadunk mint Ön kedves kolléga, akkor sosem ülnénk motorra....
ja, és én is szeretlek
LX_ZX:
• Te nem szoktál tankolni a motorodba? Ja, de igen, csak olyan keveset mész vele, hogy két tankolás között még motorozni is elfelejtesz!
• Autópálya matrica. Az mi? Évente kettőt ragasztok a motorra, egy osztrákot meg egy svájcit :) A kettő együtt olcsóbb, mint egynapi maszatolásod a téren!
• Kaja. Bevallom, időnként megéhezem! Legközelebb, ha meglátom, hogy a pályán zabálsz, a kezedre ütök.
• Traffipax? Sose ütköztem ilyen problémába, mindig szemből fényképeztetem magam, nem a seggemet mutatva, ahogy te szoktad.
naaaaa..,.Gizike már keresi a kifogásokat.... mi az bazzzzeg hogy tankolni kell a motorba, meg autópálya matrica, meg hogy meg kell állni kajálni... meg traffipax....... mekkora lúzerség... ennyi erővel vitorlázhatnál az Adrián...
Akkó alighanem néző maradok! Micsoda lúzerség ez, he! Kurva körülményes ez a pályamotorozás, pályaidom, regisztráció, utánfutó, faszom, ennyi erővel dzsetszkízhetnétek vagy hőlégballonozhatnátok is. Esetleg a síugrást tudnám még ide sorolni, mint hasonlóan körülményes sportágat :)))
LX