Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, kíváncsi vagyok erre az egész marháskodásra. Szombaton meglátjuk.
Az egyik kipufogóm kicsit rohad belülről, az sportkipufogónak elmegy? :D
nekem van rajt majd nyomogatom.
jópénzéért hamarabb is stoppolhatok:)

A köridőt méri valaki, vagy hogyvanez? Nekem lemaradt a köridőmérő készülék a motoromról :)))
értem értem, ne is mond mert itt ma meleg volt a helyzet! csak ugy pezsgett a fórum

nah és akkor mi is az tulajdonképpen? valami fürdő ha jol emlekszem

Csaszikám, az ME-Z4 egy túragumi...
Hát az nem Budapest közelében van, hanem 100 km-re, Cegléd mellett. Hát mit mondjak, büfé az nincs :))) Majd elmesélem telefonban a merremenést. Termélfürdőbe amúgy nem járok, mert ki tudja, mi zajlik az ilyen helyeken, érted, szivi? :)
alveer

mire gondolsz? ME-Z4???? ezmiez?

más:

melyik Termál fürdőbe szoktál (szoktatok) járin? említettél 1x egyet.....nemmesze budapesttől. el akarunk menni oda mert emlekszem mondtad hogy baromi jó hely.
gyere allveer, én a triciklimmel leszek ott mer anyám megígérte hogy levisz
Nah, egye fene, megyek egy kört a játszótéren szombaton a kedvetekért, ha nem kell fizetnem érte. De nem ér röhögni az ME-Z4-esemen :)))
már várom is hogy leszóljanak
ezt nekem is úgy mondták még nyelvizsga után
nem az a lényeg hogy milyen magasra teszed a lécet hanem, hogy átcsúszol e alatta?

hát most azért mondanám hogy én magasabbra teszem a lécet mint "ezek" , de úgyis le fognak szólni
főleg ha Te is írsz Andrew

ovisok vagytok, de ez nem baj
legalább van kin szórakozni

hülyeeeeee

LX
enyém mindig eggyel több! bleeeeeee
meg amikor.... :o))
meg amikor! :o)
meg amikor kölcsönkérted a gumimelegítőt...... meg amikor írom neked a CD-t?

LX
majd ez akkor jusson eszedbe, aikor Túúúúró!? ideállhatok???! meg betenném a cuccaimat a buszba....
pahaszt

LX
ma????
azt megtenném szivesen, de az még nem megy. De eljön annak is az ideje! Mellesleg mi van? Ma nagyképűségi rohamod van?

LX
vagy bizonyíthatsz szombaton a ringen :o)
NYUGODTAN!!!!! Ott biztos hogy megeszlek!!!!!!

LX