Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jobb oldalon jol látható a bal oldalon bentebb van egy kisféppöcs, arra kell ráaplikálni! majd megmutatom élőben oks?:) de lehet neked lesz igazad, csak az idomot ne metszük szét mert elsirom magam:
Bal oldalon is látszik? Hmm?
hát a képeimen amit feltöltöttem látszik a helye is a bukógombának!

és ajánlom mindenki figyelmébe az utolsó képet! egészségetekre:)

(az utsó kép is vicc komolyan ne vegye senki)
szerintem karácsonyra meghozza neked a Tomtech-es Jézuska
ja hogy melyik évben?
Bocs Tomi!!!! Egyébként a képeken látszik a cucc

LX
Tommyboy és nem lehetne valahogy leutánozni a gyári bukógomba helyétvagy a gombát?

mert ha jól tudom akkor nem kell vágni semmit a gyári ugy megy fel!

és akkor maradna az idom is :)

nah oks Tommy mikorra lenne akkor meg?
Ja! 12 centi széles üvegszövetnek 48 ft métere. Gyanta is olcsó. Olcsó javítani.
tegyen fel versenyidomot! És ha legközelebb becsúszik az árokba, és nem lesz olyan szerencsés, akkor sem lesz nagy kár a mociban!

LX
Sarkítva igen!
Tomiboy:
Namost ha ez így van, akkor a farkába harapott a kígyó, ha jól gondolkodom, mert tönkre kell tenni az idomot ahhoz, hogy ne menjen tönkre :)
sz"tem is, csak EZEK nem értenek a művészethez

LX
Tominál előfordul néha egy kis csúszás...... de jól dolgozik, csak arra figyelj hogy a méreteket vegye le
nem a tieidet te buta! A motorét!

LX
Jóvan majd csinálok 1 párt neked, oszt vagy viszed vagynem. Kikell vágni 1-ik oldalon picit az idomot azt ugye tudod!
LX ravasz az a kawaskai a szemmel, sztem kurvajol nez ki!
zöld kéne, nem sürgős idénre mar nemkell. a télen jólenne tehat időben olyan 1-2 hónap alatt

iden mar alig fogok menni

megoldható? ha olyan mint a filmelőhívás azaz minnel nagyobb a hataridő annal oclsóbb akkor jólesz januárra:)
Na meg a bódiguszti, nélküle a szemek mit sem érnek!
pályaidom, és a sportkipu nem számit semmit.... ellenben a szemek!!!!!

LX
Na, azért csodák nincsenek. Ha egyforma ügyesek vagyunk, akkor te kerülsz ki engem, mer a te motorodon van pályaidom, sportkipufogó, meg szemek :))))))
Jaja szoktam. Mennyire sürgős a dolog? Ződ kéne?
tommyboy bukógombát Te szoktál gyártani?

ha jól tudom, zx6r hez kellene a boltit nkabb meghagyom a lottónyerteseknek!
Asszony enged a géphez, ha ő nincs itt. Bevok szabályozva. Sok a meló is, napközben sincs nagyon időm írni a melóból.
na pont ezért jár a pofám
s ha így is kikerülsz, akkor úgy járok mint a "rejsztág"
LX
naaaa, előkerültél? Mi van az asszony nem engedett a gép elé?
mellesleg itthon vagyok.... ja hogy itthono is dolgozom? És?

LX
Bocsánat, nekem papírom van, életemben egyszer mentem a ringen, a kanyarokat elfelejtettem, szóval úgy járjon a szád :))
Huzzá má haza a melóból!
na majd kapsz a pofádra....

LX