Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak arra gondoltam hogy mivel nem megy a radiátor azt levesszük, és beálltok a sarokba Ennyi. Semmi seggbekuki .
Lehet, hogy csak a motorja részére szeretne "nyittatni" egy fűtött "garázst" és ehhez keres (al)vállalkozókat..
szeretnéd mi? Mi van kívánós vagy ma? Aztán meg nyavajogsz hogy járni sem tudsz..... (mellesleg megint ko hozza fel a témát? Na? Ki? )

LX
Hideg van az irodánkba Lx! Valamelyikőtök jöhetne radiátornak
Jó reggelt

LX
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt!
kawasaki84:
Én magam 7000 km-t mentem vele a javítás után (92000 km-rel adtam el), az új tulaj meg azóta is azzal megy. Bizalmamnál fogva a technikai részletekről nem érdeklődtem a szerelőmnél, mert olyan még nem fordult elő, hogy valamire azt mondta, jó lesz és nem lett jó.
Mindenesetre az első kilométerekkel óvatosan bánj, hisz bejáratós a gép :)
Allver köszi a segítséget! Remélem működik, aki csinálta nagyon esküdözött a csapágyra. A tiéd hogy lett megoldva , miből lett átalakítva? A hétvégén indul először a motor ;persze jó lenne belegurítani pár km-t hogy tényleg megnyugodjak. Azóta is azzal működik a motor?
Még egyszer köszi!
nem vagyok. Ma nem

LX
LX_ZX:
Hát nem is az enyémre :)
Mivan, mértvagymorc? :)
neked is Babe

LX
További szép napot!
komolyan mondtam. Mehetsz vele néhány kört, én nem bánom. De a saját felelősségedre. Asszem" ez így korrekt!

LX
ez jól hangzik, komolyan
jaaa. akkor jó.

LX
itt
Túró. hun vagy má"?

LX
megerősítve! 1x-ű. töröd, fizetsz!

LX
nemkell hívni megyek én magamtól is
amúgy meg nem akartunk hívni!
Ez nagyon jól hangzik, főleg a pályázásos része!
Sajnos LX nem erősítette még meg a dolgot...
ja az. te meg bekaphatod
(visszavágások nagy mestere.... )

LX
őr leszel a hősök terén!?

eljössz hozzám. a te motorodat betesszük a buszba. leviszem. enyimet lehozod,
lx-ével pályázol
tieddel hazajössz!

vasárnap megyünk csak le. ha megyünk!