Te pedig...?
A hétvégém még nem 100-as (autóügy), hogy melyik szabad, a motorom pedig nem tudom mikorra lesz nálam. Bizonytalan /egyelőre/ a jelen hétvége alakulása.
Gyurkesz, a köridő beszél, az meg jelenleg hallgatást parancsolt. Persze bízom abban, hogy jövőre hasznot húzok valamelyikőtök köridőmérőjéből...
Mondjuk az biztos, hogy szívesen kipróbálnék egyet valami olyan távon, aminek legalább a felében nem a rá való átállással vagyok elfoglalva. Az tény, hogy rájuk ülve érezni a súlykülönbséget...
Ha nem tudlak utolérni, talán megteszem, hogy megveszem.
De ilyesmiről szerintem hallani se akar a 7-es és mindig éreztetni fogja: "Lacikám, tudsz követni, vagy még kell pár kör, hogy valami újat mutass végre?"
Lesz ott szerintem mecs! Ha az ember megtanulja a pályát, akkor a fékezés, a kanyarodás, a kigyorsítás lesz az idő meghatározója(szerintem). Nálad a kanyarodással már nincs gond, a többi meg könnyen megy! én még a fordulással bírkozom, mert jobbra még mindig nem tudok kellően bedönteni! Ebben benne van a tavaszi bukfenc!
Úgyhogy elég a szerénykedésből!
Idén megtanultam a pályát (nem az íveket) + a kezdősebességet, jövőre pedig ha nem is meccselés lesz (kezdetben biztos nem),de gyorsabbakkat (Titeket) követni próbálás, tőlük amit lehet megtanulás az igen.
Nem volt maradandó, dehogy! Tetszett inkább, ugyanis az erősebbtől/jobbtól nem szégyen kikapni... Amúgy pedig könnyen kezelhető a bringám, mint egy üres (igazi) talicska.
A hétvégém még nem 100-as (autóügy), hogy melyik szabad, a motorom pedig nem tudom mikorra lesz nálam. Bizonytalan /egyelőre/ a jelen hétvége alakulása.
Gyurkesz, a köridő beszél, az meg jelenleg hallgatást parancsolt. Persze bízom abban, hogy jövőre hasznot húzok valamelyikőtök köridőmérőjéből...
LX
mindig hamarabb körbeér mint az lx-é!
LX
LX
De ilyesmiről szerintem hallani se akar a 7-es és mindig éreztetni fogja: "Lacikám, tudsz követni, vagy még kell pár kör, hogy valami újat mutass végre?"
Úgyhogy elég a szerénykedésből!
az meg mint a talicska kereke.
oda teszed ahová akarod.... oszt még gurul is.
Nem volt maradandó, dehogy! Tetszett inkább, ugyanis az erősebbtől/jobbtól nem szégyen kikapni... Amúgy pedig könnyen kezelhető a bringám, mint egy üres (igazi) talicska.
Szóval cigiszünet Lehet én is rászokok a dohányzásra
Valamivel el kell foglalni magad hamár nem dolgozol
LX