Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

najó csak vasárnap van....szombaton ráélrek
en tudom a hétvégém: se túra se pályanap viszont helyette egész napos állásinterjú
a tied meg már lassú :o)
Te pedig...?
A hétvégém még nem 100-as (autóügy), hogy melyik szabad, a motorom pedig nem tudom mikorra lesz nálam. Bizonytalan /egyelőre/ a jelen hétvége alakulása.

Gyurkesz, a köridő beszél, az meg jelenleg hallgatást parancsolt. Persze bízom abban, hogy jövőre hasznot húzok valamelyikőtök köridőmérőjéből...
igen. ezért megyek az enyémmel. az túl gyors nekem még! :o)
ja. A Bartháé meg méghamarabb....

LX
na jó. lehet. csak az enyém nem ugyanaz mint az lx-é!!! gyorsabb
mindig hamarabb körbeér mint az lx-é!
mé" mondta valaki hogy igen?

LX
enyémmel nem!
az enyémmel meg mehetsz is a P ringen. Ha nem töröd össze.

LX
enyimet lehotzhatod a p.ringre!?
Mondjuk az biztos, hogy szívesen kipróbálnék egyet valami olyan távon, aminek legalább a felében nem a rá való átállással vagyok elfoglalva. Az tény, hogy rájuk ülve érezni a súlykülönbséget...
Ha nem tudlak utolérni, talán megteszem, hogy megveszem.
De ilyesmiről szerintem hallani se akar a 7-es és mindig éreztetni fogja: "Lacikám, tudsz követni, vagy még kell pár kör, hogy valami újat mutass végre?"
Lesz ott szerintem mecs! Ha az ember megtanulja a pályát, akkor a fékezés, a kanyarodás, a kigyorsítás lesz az idő meghatározója(szerintem). Nálad a kanyarodással már nincs gond, a többi meg könnyen megy! én még a fordulással bírkozom, mert jobbra még mindig nem tudok kellően bedönteni! Ebben benne van a tavaszi bukfenc!
Úgyhogy elég a szerénykedésből!
vegyél 636-ot.
az meg mint a talicska kereke.
oda teszed ahová akarod.... oszt még gurul is.
Idén megtanultam a pályát (nem az íveket) + a kezdősebességet, jövőre pedig ha nem is meccselés lesz (kezdetben biztos nem),de gyorsabbakkat (Titeket) követni próbálás, tőlük amit lehet megtanulás az igen.

Nem volt maradandó, dehogy! Tetszett inkább, ugyanis az erősebbtől/jobbtól nem szégyen kikapni... Amúgy pedig könnyen kezelhető a bringám, mint egy üres (igazi) talicska.
Semmi, vicceltem.
Nem kell ide a köritő duma
Szóval cigiszünet Lehet én is rászokok a dohányzásra
Nana! Inkább mondjuk úgy, kihasználom az óránként 5 perces résidőt, amikor épp befejeztem valamit, de még nem áltam neki a következő dolognak!
Mi van Gyurkesz, vége a szezonnak és már is szítod a tűzet helyes
Valamivel el kell foglalni magad hamár nem dolgozol
Ezek szerint maradandó volt a beszólásom! Nem gondoltam ennyire komolyan ám! Na jövőre azért remélem mecselünk majd nagyokat!
mi van?

LX
Végül csak utolértem a jelent a fórumunkban..
Ehh, ennyire kényelmes lettél? Netán öregszel?