A konfúzió jegyében elsiklom a sok hülyeség mellett, amit LX barátom az előzményben idekanyarított, egyben felháborodom, hogy politikushoz hasonlított.
1, jó szokásod szerint azt is belemagyarázod ami nincs ott nem, nem baj! Csak ténymegállapítás volt. (ezt egybeírják? kételyeim vannak...)
2, És ez így is van jól. Ezt hívják én tudatnak!
3, Ez megint csak szerinted mondvacsinált, mert nem találkozik a te véleményeddel. És mellesleg sok fontos másik komment mellett ügyesen elsiklottál. Politikusi véna?
Konfúzio : bocs, elírás volt a hatalmas koncentráció miatt. Helyesen így hangzott volna :
A nyomorult filter viszont tényleg az én készülékemben van. Nem bennem, a készülékemben. (készülék, értsd : számítógép, számítógépes rendszer, hálózat stb.)
A sarokba szorított ember utolsó mondatára történő reagálás :
nem, ez nem az. Gondoltam egy ilyen "frappáns" mondattal lezárhatjuk végre ezt a magasröptű elmélkedést, és beszélhetünk a motorkról
Tetteitől megrémült ember utolsó kísérlete bűneinek jóvátételére : Kérsz egy sört? (szimbólikus békejobb
LX_ZX:
Azt értem, hogy minden leveledet aláírod, de azt ne mondd nekem, hogy a fejlécben is a te neved (nem a cégé, a tied) szerepel azokon a leveleken :)
Nahát.
Azt csak azért csinálja szerintem, mert megszokta gyerekkorában, hogyha bevallja, az enyhítő körülmény. Ezért inkább magára vállalja külön kiemelten is..
Már csak azt kell elérned, hogy a -hetero ffi szemlélettel- szebbik nem tagjai is hasonló figyelemmel tüntessenek ki.
Amúgy tényleg csak örülnöd kéne, hogy ennyire figyelünk a sorsod alakulására.
1. És az most baj, hogy nekem "csak" ez jött be? Pedig - ugye - ez lehet a legélvezetesebb oka a szokásodnak, mármint, hogy bosszanthatsz :)
2. Olyat nem írtál, hogy a többiek nem vállalják fel, de azzal, hogy azt írod, te felvállalod, mert odaírod, gyakorlatilag megkülönbözteted magad a többiektől.
3. A lényeg, hogy mondvacsinált magyarázatokat adsz, az egy dolog, hogy nekem, mert az mindegy, de magadnak is.
Meg konfúzió: A nyomorult filter viszont tényleg az én készülékemben van nem bennem, a kéeszülékemben is.
A sarokba szorított ember utolsó mondata: és különben is "kabbe" és alod ki magad
Bővebben:
Látod, hogy nem írják kisbetűvel, csak némelyek.
Másrészt az én jellememet nem holmi matula-követők fogják farigcsálni a faragott nyelő zsebkésükkel (vagy ha jobban tetszene, akkor svájci bicskájukkal), akkor se, ha sok dologban fején találják ama szöget. Mert én is azt szoktam (az ellenvéleményeket pedig nem engedi meghallani az önbecsülésem.. ).
Aranyom
Többiek? csatlakoztok? egy-két sör erejéig? Nem hajnalig tartó mulatságra gondoltam...
LX