túró asszonyka marad itthon még nem megy neki a tempó kb. 100-140 közt elég jól mocizik de így tömegbe meg stb. tudod milyenek vagyunk motorosok majd jövőre ha már profi lesz.
Maradjunk annyiban, hogy akkor jo, ha mindenkinek a sajat kiscicaja a legszebb...
De azert a ZZ-R 1400-at en is szivesen megkostolnam (csak a Tündérke meg ne tudja, mert akkor kezdjük elöröl a baratkozast es nekem a multkori is eleg fajdalmas volt )
Engem ne tessék összetéveszteni semmilyen Bird-del! A "Madár" a 400 métert kedveli, én a kanyarokat.
(amúgy 7-re járok be, ill. vmivel előtte beérek, hogy körül tudjak nézni gyorsan a neten )
Egy szó, mint száz, a ZZ-R 1400 felkeltette érdeklődésemet. Ronda, de mit csináljunk, a ZX-12R-rel szemben is vannak kifogásaim, már a végén Ducatiban kezdtem el gondolkodni. Ám megszületett a megoldás, mielőtt még éretlen döntést hozhattam volna :) Nem úgy ismerem a Kawasakit, hogy előállna egy a konkurenciáénál gyengébb motorral...
a BAXXA meg nem szerepelt a listán. Akkor most ez mit jelent?
részemről azt hogy szarok az efféle okoskodásra (Ez nem neked szól Allveer, hanem a szerzőnek)
Különben is : "gyúrunk vázze?" Gálvölgyi után szabadon
mgtisztel szerény személyd, személyetek!
asszonyka is jön?
Ő hogy motorozik? tempó túra közben!
nagyon fontos amit válaszolsz!!!
rosszul aludtam. csak azért kérdezem :o)
500 km, picit gyorsab menés..
megrendelted a csoda tartó szarvas baromságot??
De azert a ZZ-R 1400-at en is szivesen megkostolnam (csak a Tündérke meg ne tudja, mert akkor kezdjük elöröl a baratkozast es nekem a multkori is eleg fajdalmas volt )
(3797-es comment)
LX
Míg oda voltam illem órát osztottak? Na, akkor gyorsan én köszönök.
Szia mindenkinek, "majd" minden topicba.
ja, és szia Rich
maj" mindjárt jön Allveer, és jól beszól hogy miért nem előre köszöntem
LX
Engem ne tessék összetéveszteni semmilyen Bird-del! A "Madár" a 400 métert kedveli, én a kanyarokat.
(amúgy 7-re járok be, ill. vmivel előtte beérek, hogy körül tudjak nézni gyorsan a neten )
Leslie, hogy te milyen "early bird" vagy
LX
Ide is betévedtél?
1400 nagyon érdekel, jövő téltől esedékes a projekt, de addig még sok víz lefolyik és örömködöm az 1100-assal :)
A ZZ-R 1400 egyaltalan nem ronda, igaz nem is olyan szep mint a ZZ-R 1200 ;)
Allveer, csak nem lecsereled a kismacskat nagyobbra?
:)) Dehogy rasszista.
LX-ZX:
Ti ezt nem érthetitek :)
Egy szó, mint száz, a ZZ-R 1400 felkeltette érdeklődésemet. Ronda, de mit csináljunk, a ZX-12R-rel szemben is vannak kifogásaim, már a végén Ducatiban kezdtem el gondolkodni. Ám megszületett a megoldás, mielőtt még éretlen döntést hozhattam volna :) Nem úgy ismerem a Kawasakit, hogy előállna egy a konkurenciáénál gyengébb motorral...
a BAXXA meg nem szerepelt a listán. Akkor most ez mit jelent?
részemről azt hogy szarok az efféle okoskodásra (Ez nem neked szól Allveer, hanem a szerzőnek)
Különben is : "gyúrunk vázze?" Gálvölgyi után szabadon
LX
Matula Magazin