Srácok, engedjétek meg, hogy a közjót szolgálva ide biggyesszek egy idézetet! :)
Vazz (vazze, vazzeg, vazger, ugyanezek duplavével, továbbá bazz, bameg, bakker, stb.):
Ez talán valamennyi közül a legbénább. Magyar ember ugyanis bazmegezik, esetleg azt mondja, hogy baszd meg, de a többi az szellemtelen és langyos finomkodás. Ha valaki leírja, hogy vazz, olyan, mintha azt írná: "Közepes nagyságú dunántúli városból származom. A középiskolai barátnőm/barátom lett a feleségem/férjem. Óriási fantasy-rajongó vagyok." Hát hiányzik ez bárkinek is?
Aszonták, valszeg a ruháját húzta helyre, csak közben megtekerte (még állt, mikor elemelte az elejét) a leülés pedig + gázt és a súlypont még hátrébb kerülését eredményezte (a riporterek szerint). Ilyet még nem láttak, azt is mondták. Tuti mindenki ledöbbent.
(menni köll, sziasztok, holnap válaszolok, ha megy tovább a téma )
Leslie!
Vazze én már csak azt nem értem, hogy a Bolliger csapat versenyzője mit sasolt a segge alatt hátrafelé mielőtt hanyattvágta volna magát a ZX10R-el???!!!
az is, meg a reklámok itt a neten.
szezon vége, nyomják magukat, amikor mindenki motort keres, mert olcsóbb... minden oldalon ott vannak, amit normális motoros megnéz....
szóval le a kalappal előttük.
Nem feltétlen, mentek ott stock gépek és a gyári suzuki csapat sem ad meg túl kirívó értékeket. Ott sokkal inkább a megbízhatóságon van a hangsúly és a csapatjátékon. Az angol riporterek egyike említett egy olyan esetet (nem feltétlenül ezen a hvégén zajlott versenyen), hogy bár a fickó csípője 2 helyen tört a zakótól, de bevitte a gépet a boxba.
800 kört mentek 24 óra alatt.. asszem kijönnék pár szezont azzal a készlettel, amit ott elkoptatott egy csapat.
Úgy van, jól nyomja.
Még ha némely k5 váz hibás is hegesztésileg, akkor sem olyan szembetűnő, mint a 24 órás megnyerése (pl.).
(a kawával mekkorát esett a csávó az első kör végén! szegény hanyattvágódott egy rossz mozdulatból fakadó gázhúzás miatt.. kegyetlenek ezek az 1000-es gépek)
Szívesen!
Az usa 2003-as modelleket néztem, az alkatrészkódok megegyeztek (a balosnál). Azt a konzolt néztem amit a vázra csavaroznak (és amire felcsavarozzák a lábtartót és a váltó/fékkart).
Vazz (vazze, vazzeg, vazger, ugyanezek duplavével, továbbá bazz, bameg, bakker, stb.):
Ez talán valamennyi közül a legbénább. Magyar ember ugyanis bazmegezik, esetleg azt mondja, hogy baszd meg, de a többi az szellemtelen és langyos finomkodás. Ha valaki leírja, hogy vazz, olyan, mintha azt írná: "Közepes nagyságú dunántúli városból származom. A középiskolai barátnőm/barátom lett a feleségem/férjem. Óriási fantasy-rajongó vagyok." Hát hiányzik ez bárkinek is?