Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, engedjétek meg, hogy a közjót szolgálva ide biggyesszek egy idézetet! :)

Vazz (vazze, vazzeg, vazger, ugyanezek duplavével, továbbá bazz, bameg, bakker, stb.):
Ez talán valamennyi közül a legbénább. Magyar ember ugyanis bazmegezik, esetleg azt mondja, hogy baszd meg, de a többi az szellemtelen és langyos finomkodás. Ha valaki leírja, hogy vazz, olyan, mintha azt írná: "Közepes nagyságú dunántúli városból származom. A középiskolai barátnőm/barátom lett a feleségem/férjem. Óriási fantasy-rajongó vagyok." Hát hiányzik ez bárkinek is?
Aszonták, valszeg a ruháját húzta helyre, csak közben megtekerte (még állt, mikor elemelte az elejét) a leülés pedig + gázt és a súlypont még hátrébb kerülését eredményezte (a riporterek szerint). Ilyet még nem láttak, azt is mondták. Tuti mindenki ledöbbent.
(menni köll, sziasztok, holnap válaszolok, ha megy tovább a téma )
Mostanában ez van...
Leslie!
Vazze én már csak azt nem értem, hogy a Bolliger csapat versenyzője mit sasolt a segge alatt hátrafelé mielőtt hanyattvágta volna magát a ZX10R-el???!!!
Látom itt is nagy a pangás
le baxxa meg... btw Túró, csörögj rám lsz.. Mi lenne ha ma mennénk oda?

LX
az is, meg a reklámok itt a neten.
szezon vége, nyomják magukat, amikor mindenki motort keres, mert olcsóbb... minden oldalon ott vannak, amit normális motoros megnéz....
szóval le a kalappal előttük.
Nem feltétlen, mentek ott stock gépek és a gyári suzuki csapat sem ad meg túl kirívó értékeket. Ott sokkal inkább a megbízhatóságon van a hangsúly és a csapatjátékon. Az angol riporterek egyike említett egy olyan esetet (nem feltétlenül ezen a hvégén zajlott versenyen), hogy bár a fickó csípője 2 helyen tört a zakótól, de bevitte a gépet a boxba.

800 kört mentek 24 óra alatt.. asszem kijönnék pár szezont azzal a készlettel, amit ott elkoptatott egy csapat.
pár cm3 meg pár HP rall több mint az utcaik
Úgy van, jól nyomja.
Még ha némely k5 váz hibás is hegesztésileg, akkor sem olyan szembetűnő, mint a 24 órás megnyerése (pl.).
(a kawával mekkorát esett a csávó az első kör végén! szegény hanyattvágódott egy rossz mozdulatból fakadó gázhúzás miatt.. kegyetlenek ezek az 1000-es gépek)
igen, én voltam.

LX
igen. :o)

egy dolog!
a suzuki nagyon jól nyomja magát. le a kalappal előttük!
LX, Te ott voltál a "pancsis" szlovák túrán? (Te voltál a szemes ZX-6R-el, vagy nem? )
Szívesen!
Az usa 2003-as modelleket néztem, az alkatrészkódok megegyeztek (a balosnál). Azt a konzolt néztem amit a vázra csavaroznak (és amire felcsavarozzák a lábtartót és a váltó/fékkart).
Leslie, kösz a választ!
Ébredj Zsu! Ez itt a ZX-klub.. Mink motorral kívánunk klubjellegű összeröffenésre menni, nem repzivel!
Zsubaby ha állod az anyagi hozzájárulást mehetünk
Itt lehetnének a klubtalik. Tuti ott lennék mindig.
Feszültségoldásnak egy szép kis kééép!

küldjed nyugodtan

LX
LX,

hupsz, elírtam.

Úgy megnyugodtam, hogy lehet el is alszom. A főnökömnél Neked kell magyarázkodni.
Zsubaby,

ja, érzékeny vagyok ma
de azért idézek : "Kawakakástól" kkkhhhhmmmm...... szóval?
de azért még csíplek nyugi (most te is jól megnyugodhacccc)

LX
LX, én nem fikáztam senkinek a motorját. Tényleg meg fog jönni Neked, nagyon érzékeny vagy.
az enyém gyors és könnyü, viszont meg kellene tanulnom vezetni én meg ezt ismerem el bárkinek.

LX
Ezért jó nekem.
Öreg, elavult és nehéz motorom van, se nem erős mint egy eregy, senem könnyű mint egy erhat. Elismerem bárkinek.