Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes megközelítés
Ez nem igaz! Ki mondott ilyen baromságot?
Hogyne volna képes kenni magas fordulaton is? Halló!
A főtengely siklócsapágyas (ez mindent elmond)...

Egy kis "holvoltholnemvolt":
A kíméletes bejáratást több lényeges szempontból javasolja a gyártó, az fő az, hogy hiába motorozik valaki évek óta, egy teljesen új (ismeretlen) gépre ülve nem kifizetődő jól meghajtani és az emberi tényező nem 100-as volta miatt balesetet szenvedni (ezért erre nem fog sosem buzdítani egy gyártó sem) A (motorhoz adott) kézikönyvekben a törvényes sebességkorlátozások betartására buzdítanak. Igazuk van, lásd a buktás topik linkjét a www nemtomhova, ahol a hajabusás fickó a harmadik motorozásakor kitekerte 260-ig (aztán összecsukta egy tűzcsapon vagy min, maga pedig felállította az adott település távolugrási rekordját).
LX ezt megkaptad, ezzel el lehetsz 1 hétig
semmit, mert így sem látja a pályán 4 szemmel sem, hogy hol kell fordulni, inkább földet túr...
nem heresérv
de kurva vicces enis röhögök

amugy fogok menni mert nemérdeklnek tesi fogyatákosságai, ha azt vizsgalnank eleve motorra sem ulhetnek....
Amúgy igen, de a gyorsabb menéstől benyűgösödöm, vagy lemaradok, lehet választani :)
Háát nem
Szerintem nekem csak pénteken fog kiderülni, hogy el tudok-e menni... Gondolom akkor még nem késő a CD-(k)ről beszélni!
LX_ZX:
Mondomén, most azt hiszitek, hogy nyelvújító vagyok, pedig nem, csak... Na mindegy, mit is várhatnék attól, aki szemet ragaszt a motorjára :D
simán, mert nem 150-el megyünk!
csak 149-el :o)
Srácok túl nagy lett a pattanás és kivágták SZERINETM
heresérv!?
Szerintem inkább még csak sejtem! Bár ha levezetem a sejtésemet, könnyen beigazolódhat, hogy mégis igazad van!
CD ár
Én olyamit tudok, hogy az az olaj, amit a gyárban beletesznek nem képes rendesen kenni magasabb fordulaton. 1000 után meg úgyis kapja a fordulatot rendesen, úgyhogy bejáratódik az!
pajzs hamar ittartunk nekem filmek kellenének:) ha tdszt párat:) hany HUF egy cd?:D
Akkor... Kivették a manduládat?

ssin rád bízom mit szeretnél? Van minden de hisz tudod
Óóó! Milyen kedves tőled! Pártolni kell a műélvezetet, teljesen egyetértek! És képből válogatnál, vagy filmből, esetleg...?
valami olyasmint tudok , hogy minnel jobba npörgeted meg annal jobban bejaratodik mert a hónolás rajtavan s azzal jaratodik be....s ha nem pörgeted baszik jol bejaratodni
namindegy ze egy külö n topic, de nis vigyazok rá csak neha picit jobban huzom a bajszat persze ésszel.
Az attól függ, mennyire pár az az ezer! Én nagyon betartottam az első ezret, nehogy nekem zabálja később az olajat, meg aztán egy fél pacit sem szerettem volna elveszteni a ménesből...
ssin ha jösz viszek majd egy válogatás CD persze csak ha ígényled
úgy hogy 1es utan 2esbe majd 3asba váltok és megsem állok a 6.sebeeségi fokozatig

és ne mbajaz neki ha forog parezret
És hogy tartanád a tempót a bejáratós géppel?
Remélem nekem sikerül elmennem! Szerintem összesen nem gurultam még ennyit egyedül... Leszámitva persze a bejáratást, de az úgyse számit.