Ez nem igaz! Ki mondott ilyen baromságot?
Hogyne volna képes kenni magas fordulaton is? Halló!
A főtengely siklócsapágyas (ez mindent elmond)...
Egy kis "holvoltholnemvolt":
A kíméletes bejáratást több lényeges szempontból javasolja a gyártó, az fő az, hogy hiába motorozik valaki évek óta, egy teljesen új (ismeretlen) gépre ülve nem kifizetődő jól meghajtani és az emberi tényező nem 100-as volta miatt balesetet szenvedni (ezért erre nem fog sosem buzdítani egy gyártó sem) A (motorhoz adott) kézikönyvekben a törvényes sebességkorlátozások betartására buzdítanak. Igazuk van, lásd a buktás topik linkjét a www nemtomhova, ahol a hajabusás fickó a harmadik motorozásakor kitekerte 260-ig (aztán összecsukta egy tűzcsapon vagy min, maga pedig felállította az adott település távolugrási rekordját).
Én olyamit tudok, hogy az az olaj, amit a gyárban beletesznek nem képes rendesen kenni magasabb fordulaton. 1000 után meg úgyis kapja a fordulatot rendesen, úgyhogy bejáratódik az!
valami olyasmint tudok , hogy minnel jobba npörgeted meg annal jobban bejaratodik mert a hónolás rajtavan s azzal jaratodik be....s ha nem pörgeted baszik jol bejaratodni
namindegy ze egy külö n topic, de nis vigyazok rá csak neha picit jobban huzom a bajszat persze ésszel.
Az attól függ, mennyire pár az az ezer! Én nagyon betartottam az első ezret, nehogy nekem zabálja később az olajat, meg aztán egy fél pacit sem szerettem volna elveszteni a ménesből...
Hogyne volna képes kenni magas fordulaton is? Halló!
A főtengely siklócsapágyas (ez mindent elmond)...
Egy kis "holvoltholnemvolt":
A kíméletes bejáratást több lényeges szempontból javasolja a gyártó, az fő az, hogy hiába motorozik valaki évek óta, egy teljesen új (ismeretlen) gépre ülve nem kifizetődő jól meghajtani és az emberi tényező nem 100-as volta miatt balesetet szenvedni (ezért erre nem fog sosem buzdítani egy gyártó sem) A (motorhoz adott) kézikönyvekben a törvényes sebességkorlátozások betartására buzdítanak. Igazuk van, lásd a buktás topik linkjét a www nemtomhova, ahol a hajabusás fickó a harmadik motorozásakor kitekerte 260-ig (aztán összecsukta egy tűzcsapon vagy min, maga pedig felállította az adott település távolugrási rekordját).
de kurva vicces enis röhögök
amugy fogok menni mert nemérdeklnek tesi fogyatákosságai, ha azt vizsgalnank eleve motorra sem ulhetnek....
Mondomén, most azt hiszitek, hogy nyelvújító vagyok, pedig nem, csak... Na mindegy, mit is várhatnék attól, aki szemet ragaszt a motorjára :D
csak 149-el :o)
namindegy ze egy külö n topic, de nis vigyazok rá csak neha picit jobban huzom a bajszat persze ésszel.
és ne mbajaz neki ha forog parezret