tudom én azt csak próbálok felnőni hozzád!!!! És elmés élcelődéseidre megfelelő választ produkálni ha nem tenném bele is pusztulnék
és ha már ilyen szerelmi vallomásoknál tartunk én is komázlak téged
1, sejtettem hogy neked csak ez fog bejönni
2, Írtam én ilyet? Nem, nem írtam. Tudsz olvasni? Nem, nem biztos Hülyeség? Szerintem nem az, max. nem találkozik a te véleményeddel, amit most lelkesen próbálsz rám erőltetni. Nem fog menni.... Szóval, mivel minden levelemet aláírom (utoljára magyarázom el...) ezért ezeket a kommenteket is aláírom. Ennyi. Nevezheted rigojának akár megszokásnak vagy felőlem akárminek. Ez már így marad. Remélem túl fogod élni...
3, A lényeg mellett? Az lenne a lényeg hogy nem a te elvárásaid szerint cselexem? Mert ha igen, akkor valóban elmegyek a lényeg mellett...
A nyomorult filter viszont tényleg az én készülékemben van nem bennem, a kéeszülékemben is. De ha így folytatod akkor lesz egy allveer filterem is
Te figyeljmáride, Ilonka!
1. OK (ez volt az egyetlen értelmes pont a hozzászólásodban)
2. Gondolod, hogy rajtad kívül itt senki nem "vállalja fel", amit ír? Hol nőttél te fel, szűzmáriaédesanyám? :) Az így szoktam meg jó mondás... Próbálj valami olyan magyarázatot találni, ami nem ekkora hülyeség!
3. Elmentél a lényeg mellett, erre próbálok rávilágítani.
1, engem már az is boldoggá tesz ha bosszanthatlak
2, hogy miért írom alá amit írtam? hmm... jó kérdés... talán azért mert megszoktam hogy vállalom amit mondok ill. írok.... talán azért mert így szoktam meg
3, még szerencse hogy nem vagyunk 1formák. hiszen hogy is nézne ki mindenki olyan uniformis fejjel mint allveer? szóval, te nem írod alá, én igen. te nem írod bold-dal én igen és ez így van jól
Egy sörre a vendégem, aki leszoktatja LX_ZX-et arról, hogy minden hozzászólása után odaírja a nevét, mégegyre, ha ráveszi, hogy akit megszólít, annak ne írja bolddal a nevét, mert sötétebb lesz, mint a sajátja a hozzászólás tetején. Miért kell agyonbonyolítani az életet? :)
LX
és ha már ilyen szerelmi vallomásoknál tartunk én is komázlak téged
LX
Ez meg a másik.
A személyes névmást kis betűvel írják! :) Téged is utállak!
1, sejtettem hogy neked csak ez fog bejönni
2, Írtam én ilyet? Nem, nem írtam. Tudsz olvasni? Nem, nem biztos Hülyeség? Szerintem nem az, max. nem találkozik a te véleményeddel, amit most lelkesen próbálsz rám erőltetni. Nem fog menni.... Szóval, mivel minden levelemet aláírom (utoljára magyarázom el...) ezért ezeket a kommenteket is aláírom. Ennyi. Nevezheted rigojának akár megszokásnak vagy felőlem akárminek. Ez már így marad. Remélem túl fogod élni...
3, A lényeg mellett? Az lenne a lényeg hogy nem a te elvárásaid szerint cselexem? Mert ha igen, akkor valóban elmegyek a lényeg mellett...
A nyomorult filter viszont tényleg az én készülékemben van nem bennem, a kéeszülékemben is. De ha így folytatod akkor lesz egy allveer filterem is
és különben is "kabbe" és alod ki magad
LX
Addig örülj, amíg baszogatlak! Csak azt baszogatom, akit szeretek :) Akit nem szeretek, azt leszarom, hát egy édes vagyok, nem? ;)
Te figyeljmáride, Ilonka!
1. OK (ez volt az egyetlen értelmes pont a hozzászólásodban)
2. Gondolod, hogy rajtad kívül itt senki nem "vállalja fel", amit ír? Hol nőttél te fel, szűzmáriaédesanyám? :) Az így szoktam meg jó mondás... Próbálj valami olyan magyarázatot találni, ami nem ekkora hülyeség!
3. Elmentél a lényeg mellett, erre próbálok rávilágítani.
De hiába, a filter az Ön készülékében van :)
Átmentünk baszogassuk LX-et topic-ba?
tudjátok mit, csináljátok.... addig is velem foglalkoztok, és így érzem fontosságomat
Allveer, csak a te kedvedért :
LX
na most "húztad ki a gyufát" Leslie
LX
1, engem már az is boldoggá tesz ha bosszanthatlak
2, hogy miért írom alá amit írtam? hmm... jó kérdés... talán azért mert megszoktam hogy vállalom amit mondok ill. írok.... talán azért mert így szoktam meg
3, még szerencse hogy nem vagyunk 1formák. hiszen hogy is nézne ki mindenki olyan uniformis fejjel mint allveer? szóval, te nem írod alá, én igen. te nem írod bold-dal én igen és ez így van jól
És akkor jöjjön a végkifejlet, a katarzis :
LX
LX_ZX:
Igen, jól érzed, utálunk, bazmeg ;)
Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
...
Tudod, szemek vs. baxxa meg... :)
Túró ecsém, nem tudtál aludni?
Én elolvastam volna de nem tudom, mert : FILTER!!!
LX
Egyébként meg:
Jó reggelt /mindenkinek/!
Örökké 1997
Csaszi, te nehogy elolvasd ;)
LX
ha azt kérdezed hogy ki, akkor remélem pirossal
pályán zöld feketével.... felvétel viszont nem lesz
LX