Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap megmutatta Csaszi a motorját, igaz, a forgalmit nem kértem el tőle...
Már csak a kesztyűje hiányzik, meg a km-ekből összeálló gyakorlat (no meg a rutin és a forgalmi vizsgáért járó plasztik-"kitüntetés").
Meg a matricát se tette még fel. Hát ezé" kérted?!

Amúgy egy kifogastalan modorú egyén, csak itt a fórumon sokkal lököttebbnek tűnik, mint amilyen egy személyes találkozás alkalmával. (De ezt majd eldönti mindenki magának idővel.)
Ez?
Nem jó. Ha tetszik a suzuki eleje, hát legyen. Ha a vége is, hát legyen. De a váz és a blokk (tájéka) maradjon kawa! :)
ez milyen?
ma este meghuztam a bajszát a kawának, nagyon jól esett nekem is és szerintem neki is:) tettem bele +26 km-t (igy kereken 50 van benne) szigoruan biztonságosan, ami abbol is latszik hogy több motoros megelőzött mivel mindig 100 alatt mentem (lakott teruleten kivul) betartva a szabalyos 90es tempót.

amit észrevettem és nem értem: többen emlitettek ciripelő hangot, nos azt én hallom de nem 140 környékén hanem siman 100 alatt ugy 80-nál jön elő és 5,6 sebességi fokozatban halottam. tudom hogy alacsony a fordulatszam ilyenkor ezt is hallhattam de kb 3 4-ezer volt. ennel tobbet nem porgott de kevesebbet sem. szoval mi e za ciripelés? idegesitet rettenetesen. ez a kawa hangja? mert akkor szeretem:) de ha nem természetes akkor majd bekopik? vagy vigyem el és nézessem meg?
Köcc.

Na azért én is csak vicceltem. Rühellem az esőt. Teszem hozzá a múltkor Tokaj felé megelőztem egy esőfelhőt.
Üdv itthon!

majd gondolj ránk ha esik. így arra mehttek amerre akartok, nem vezet meg benneteket egy túró szerű száguldó bolond.
Nyúlbélák!

Akkor hol a "kihívás" ha már esőben sem motorozunk. Akkor a legjobb: nem látsz ki a sisakon a párától, Van aquaplaning, eltűnnek a tevehátak - mert megtelnek vízzel, stb.

Szal, újra itthon. Tegnap sikeresen landoltunk, egy darabban meg is csókoltam az anyaföldet egyből.
eső esetén én sem megyek!!!
de ez szerintem evidens!

mármint, hogy eső esetén nem lesz túra!
Háát mondjuk
Nem, pl. én nem.
Ezek szerint ügyesen lepleztem.
Ezek szerint mindenki látta a filmet!
Pancsolás ugye csak a következő(?) , októberi túrán?

Mink igyekszünk részt venni, hacsak nem konzultál épp távoktatásilag a kedves Utasom.. (meg az esőfelhők se konzultáljanak, mert akkor én se veszek részt valszeg)
Juteszembe. Ezt a kamerás amatőr dolgot most műszerfalas-bogarasplexinátnézős verzióval egészíthetném ki..
Szerintem a korábban megszólalóknak sincs baja a magyarországi felhozatal küllemével, csupán egy oktatófilmet szeretnének készíteni az asszonynak (+gyárlátogatni :) ), mondván: "Na, ilyen fogadtatást kérek, mikor hazajöttem a melóból!" + esetleg megmagyarázni, hogy csak azért vállalták a főszerepet, nehogy össze lehessen téveszteni valami olcsó távolkeleti szennyvideoval..
hírlevél!

II. Kawaklub túra:

24-e szombat, találkozó 10 óra m3-as shell kút kivezető szakaszon.
Úticél ismét Szlovákia. Táv kb. 500km.
Ésszel menés, kanyargás. Aztán kanyargás gyorsan, kiki a maga tempójában :o)
Aki elszáll a kanyarban azt jól helyben hagyjuk mielőtt otthagynánk, úgyhogy csak okosan.

Előző túránkhoz képest semmi pancsolás, csak kanyargás!

Gyertek!
Ki tudunk egyezni több gyár látogatásával, közben megnézzük azt a showt is meg egykis hullámvasutazás!
szóval amrad a kawasaki nehézgépgyár látogatása ahol hajók vonatok meg metrók készülnek:) ja meg vlaami motorok is...ti hallotatok erről?
én nem szeretem vaalmiert az azsiai csajokat pedig biztos szapora nép a maguk több mint 1 milliárfjával és akkor csak kínát említettem. szerintem a magyar csajok a legszebbek a viéágon, aztan az izraeliek nekem ebből a szempontból jó itthon
de de erre.
mi is csak a gyárak miatt....
szuper.
én holnap már nem lenni :o)))

majd kereslek itt! :o)
Tin-Tin háát szerintem Túró nem erre a válaszra számított

Hát hozzászólok:)
Nekem is tetszik, ha körülvesz sok jó pasi :)
De én nem szeretem a konkurenciát... Ugyhogy csak szimplán elmegyek veletek motorozni :)
én is mennék!
túró: holnap adják postára a képeket!!!
Csakis a Yamaha!
akkor nekünk kellene gondolkodni, hogy mit írunk :o)

neked elutasítónak kell elnned, minden ilyen túrával kapcsolatban! :o)

én láttam, hogy Te csaka a Yamaha gyárlátogatás miatt jönnél!
Akkor ne nagyon hangoztasd hogy női hozzászólásokat kérsz gondolj másra is ha a tied nem is olvassa fórumot nem akarom kórházba végezni