Tegnap megmutatta Csaszi a motorját, igaz, a forgalmit nem kértem el tőle...
Már csak a kesztyűje hiányzik, meg a km-ekből összeálló gyakorlat (no meg a rutin és a forgalmi vizsgáért járó plasztik-"kitüntetés").
Meg a matricát se tette még fel. Hát ezé" kérted?!
Amúgy egy kifogastalan modorú egyén, csak itt a fórumon sokkal lököttebbnek tűnik, mint amilyen egy személyes találkozás alkalmával. (De ezt majd eldönti mindenki magának idővel.)
ma este meghuztam a bajszát a kawának, nagyon jól esett nekem is és szerintem neki is:) tettem bele +26 km-t (igy kereken 50 van benne) szigoruan biztonságosan, ami abbol is latszik hogy több motoros megelőzött mivel mindig 100 alatt mentem (lakott teruleten kivul) betartva a szabalyos 90es tempót.
amit észrevettem és nem értem: többen emlitettek ciripelő hangot, nos azt én hallom de nem 140 környékén hanem siman 100 alatt ugy 80-nál jön elő és 5,6 sebességi fokozatban halottam. tudom hogy alacsony a fordulatszam ilyenkor ezt is hallhattam de kb 3 4-ezer volt. ennel tobbet nem porgott de kevesebbet sem. szoval mi e za ciripelés? idegesitet rettenetesen. ez a kawa hangja? mert akkor szeretem:) de ha nem természetes akkor majd bekopik? vagy vigyem el és nézessem meg?
Akkor hol a "kihívás" ha már esőben sem motorozunk. Akkor a legjobb: nem látsz ki a sisakon a párától, Van aquaplaning, eltűnnek a tevehátak - mert megtelnek vízzel, stb.
Szal, újra itthon. Tegnap sikeresen landoltunk, egy darabban meg is csókoltam az anyaföldet egyből.
Pancsolás ugye csak a következő(?) , októberi túrán?
Mink igyekszünk részt venni, hacsak nem konzultál épp távoktatásilag a kedves Utasom.. (meg az esőfelhők se konzultáljanak, mert akkor én se veszek részt valszeg)
Juteszembe. Ezt a kamerás amatőr dolgot most műszerfalas-bogarasplexinátnézős verzióval egészíthetném ki..
Szerintem a korábban megszólalóknak sincs baja a magyarországi felhozatal küllemével, csupán egy oktatófilmet szeretnének készíteni az asszonynak (+gyárlátogatni :) ), mondván: "Na, ilyen fogadtatást kérek, mikor hazajöttem a melóból!" + esetleg megmagyarázni, hogy csak azért vállalták a főszerepet, nehogy össze lehessen téveszteni valami olcsó távolkeleti szennyvideoval..
24-e szombat, találkozó 10 óra m3-as shell kút kivezető szakaszon.
Úticél ismét Szlovákia. Táv kb. 500km.
Ésszel menés, kanyargás. Aztán kanyargás gyorsan, kiki a maga tempójában :o)
Aki elszáll a kanyarban azt jól helyben hagyjuk mielőtt otthagynánk, úgyhogy csak okosan.
Előző túránkhoz képest semmi pancsolás, csak kanyargás!
én nem szeretem vaalmiert az azsiai csajokat pedig biztos szapora nép a maguk több mint 1 milliárfjával és akkor csak kínát említettem. szerintem a magyar csajok a legszebbek a viéágon, aztan az izraeliek nekem ebből a szempontból jó itthon
Hát hozzászólok:)
Nekem is tetszik, ha körülvesz sok jó pasi :)
De én nem szeretem a konkurenciát... Ugyhogy csak szimplán elmegyek veletek motorozni :)
Már csak a kesztyűje hiányzik, meg a km-ekből összeálló gyakorlat (no meg a rutin és a forgalmi vizsgáért járó plasztik-"kitüntetés").
Meg a matricát se tette még fel. Hát ezé" kérted?!
Amúgy egy kifogastalan modorú egyén, csak itt a fórumon sokkal lököttebbnek tűnik, mint amilyen egy személyes találkozás alkalmával. (De ezt majd eldönti mindenki magának idővel.)