Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok. Az a helyzet, hogy 24-25-re túrát tervezünk szlovákiába. Úgy hallom ti is. Esetleg összekombinálhatnánk, ha nem vagyok tolakodó. Honnan lehet a ti szervezésetekről bővebbet megtudni,
17-20 óra között
s mi a szokott idő?:) delutan ?:)
Csaszi, én ott leszek a szokott időben!
Dannyboy csütörtök jó neked?
Nnna, nagyszájú ZX rajongók...
Erre a kérdésre várok pontos és tuti választ: a 03-04-es ZX6R és ZX6RR lábtartójának a felfogatása megegyezik? Másképpen mondva, ugyanaz a lábtartó van rajta?
dannyboy ma egesznap a fősuliban vagyok itt ba*om a rezet , egészen 4ig amikor is megyek orvoshoz kisebb műtétre

csütörtökön tudnek menni (remélem jo idő lesz)

mamar szarraaztam a robogoval
Csaszi, jösz ma? Hoztam csavarrögzítőt is...
Üdv, Meister!

Gyors mint mindig?
(de ennyire? )
lecseréled a Suzukit Kawára? okos döntés
Helló Királyok s Királylányok!!

Túró Itt. tudom, de minek.
24-e Túra.
LX tegyél lámpát a szarodba, s gyere!
csók mindenkinek!
még szerencse hogy nem csináltak

LX
Igen tetszett,a Kawa elöször volt ugyhogy (alíz csodaországban) Szabi meg már többször volt ,de ez egy nagy élmény
Direkt kértem,hogy sok képet csináljanak,többekközött rólad is,szerinted készült kép?
Toll a fülükbe
hívjál fel... ha tudsz....

+36-70-371-0116

LX
Ahhoz marógép is kell. Mondjuk a második szomszédban (a cégnél). Én majd a lábtartómat hátrább-feljebb helyező adapteremet fogom ott maratni. Tulajdonképpen arra vár a project, hogy e célra meghízzon a píztárcám -> elmenjek alulemezt vágatni -> leveszem a méreteket, megrajzolom -> maratom. Valószínűleg az árkülönbözet hasonló lesz, mint a bukógomba esetében.. (3k vs 10+k huf)
és mit mondtak? Tetszett nekik? Bár a folyamatos vigyort nem igazán tudták letörölni... szóval gondolom jól érezték magukat...

LX
Én sem vogyok a toppon. Gyógyulgatok,már csak egy hét.És újta a "régi".
Én idén biszti nem látogatok már el a ringre Be kell,hogy érjem a két pipi élménybeszámolójával
Leslie

én ebben gondolkodom.....

LX

Üdv!
Ráadásul azt írja, hogy 160+ -t is kibírt probléma nélkül.

LX: kár, hogy nem erre lakol(sz) , a lemezes megoldást simán össze tudnánk hozni. Mondjuk a Te gépeden nincs olyan fejidom-támasz a kormány közelében (a képen régi 636 van). Persze a lényeg az volna, hogy ne zavarjon a kamera a tankra hasaláskor, ami gondolom nemigen menne, hacsak nem külső optika csatlakoztatásával.
Egyébként Gyurkesz vágja a témát, mert csinált a 400-as VFR-jén is, meg az R6-ján is onboardot. Mellesleg követendő példa, mert betartja a lépcsőket: 400cm3 Honda, 600 cm3 Yamaha és ha már nagyon tud, jöhet egy kawa...
Szia,

na ja, voltam már jobban is... nem ment legutóbb a motorozás, és ez egy kicsit lelombozott.. na meg te sem jöttél ki jut eszembe, üdv. a B nődnek. Jó fej volt!
Veled mizu"? KEzed hogy van?

LX
szia. mi újs veled? Olvasgatom a fórumot,nem vagy túl jó paszban.
Jó reggelt mindannyiótoknak

LX
itt azt kell emgnézni mi ér többe?

ha az állvány kerül többe akkor nem kell venni..

ha a kamera még többet ér mint amenniybe az állvány kerül akkor érdemes állványt venni

Köszi, tudom! És igazad van. Ragasztani én sem akarom. Viszont a kamera egy 5 éves darab, és annyira nem sajnálom.... volt használva vagy két három órát....

LX