Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Ha jó gazdája volt,elnyűhetetlen!
Nincs említésre érdemes hibája!
Vedd meg,ha jó állapotban van,sosem bánod meg!
Okos választás! Megy, de kényelmes. Szinte golyóálló. Jól is fogyaszt, van még benne anyag is. Ha elesel, simán hazamotorozol vele! 98-tól már jó a motor is! a km-t ne az órában nézd!
hali!99es zx 9 esről szeretnék kérdezősködni,hogy megbízható moci e!Milyen hibái vannak!Esetleg vannak e nagy gondjai!Valószinű,hogy én is kawás leszek:DGondoltam,mielőtt megbótolom,kérdezősködök egy kicsit!:)
Áhá ilyen pósékra vadászik Canáry.
Hívhatsz nyugodtan! Egy számom van kb. 10 éve.
Egy Z750-re is ennyit mondtam

Pipi ennyiből már 4 kerekű szekeret is lehet venni
Pipi kereskedem. Ez is az egyik végzettségem.

A kocsi nem drága, de holnap még egyszer annyi pénzt ki fogok adni, mert a Z-be veszek 1 pár ZX10 telót radiális fékkel
Amúgy gyerekkori álmom az a kocsi, csak hiába volt belőle már 4 is mindet eladtam (többet adtak érte mint amennyibe nekem volt).

A Z-be viszont anyagilag belebuktam, nem kicsit , viszont hibátlan a motor és napról napra egyre jobb lesz!
Sedu. A hirdetési tel számon hívhatlak festés ügyben.Ha nem csőrges meg vissza hívlak. 20 9461198.

na joccaka,alvás
megint mindjárt reggel 6
ahogy mondod!
De aztán ne csodálkozz ha bejön
Ha nem akkor a szokásos előrejelzési humbug
Májusban is esett már hó ne feledd
Himikém hány éves is vagy? Még hiszel a mesében.
valaki lábtartó gumit keresett, hívd ezt 06309525865.
koponyeg.hu
Ja tényleg béna vagy.
A kilencven éves öreganyám, Ő simán megy ekkora hóba, hidegbe, a 2008-as zx10-essel.
jajj,de béna vagyok,a kép lemaradt.
Na mindegy ,8-10 fokot mond hétvégére
estét faszik!
Na ki jön motorozni a jövő héten
Jimykém, majd ha koccolunk motorra ehozom, de nem olyan borzasztóan fontos, mióta nincs benne a tolóbowden, úgy müxik, hogy csuda... Ha meghúzom a markolatot koppig, aztán elengedem csak úgy csattan amikor visszavágja alaphelyzetbe... Jó a rugója... Úgy ahogy nekem is...
Nem gondoltál túl sokra...
Milyen autót? Komolyan mondom a mi régionk ahogy szegényedik, Sedu úgy gazdagszik...
Mivel foglalkozól uzsorázól?
A MOL kúton ingyen adják a plüss állatokat. A nagy macit pont most hoztam haza
Én is annyira gondoltam...
Komolyra fordítva vettem ma tükröket is hozzá! Meg egy autót is
Na ez teljesen rendben van. Fő a hétköznapiság.