Okos választás! Megy, de kényelmes. Szinte golyóálló. Jól is fogyaszt, van még benne anyag is. Ha elesel, simán hazamotorozol vele! 98-tól már jó a motor is! a km-t ne az órában nézd!
hali!99es zx 9 esről szeretnék kérdezősködni,hogy megbízható moci e!Milyen hibái vannak!Esetleg vannak e nagy gondjai!Valószinű,hogy én is kawás leszek:DGondoltam,mielőtt megbótolom,kérdezősködök egy kicsit!:)
A kocsi nem drága, de holnap még egyszer annyi pénzt ki fogok adni, mert a Z-be veszek 1 pár ZX10 telót radiális fékkel
Amúgy gyerekkori álmom az a kocsi, csak hiába volt belőle már 4 is mindet eladtam (többet adtak érte mint amennyibe nekem volt).
A Z-be viszont anyagilag belebuktam, nem kicsit , viszont hibátlan a motor és napról napra egyre jobb lesz!
Jimykém, majd ha koccolunk motorra ehozom, de nem olyan borzasztóan fontos, mióta nincs benne a tolóbowden, úgy müxik, hogy csuda... Ha meghúzom a markolatot koppig, aztán elengedem csak úgy csattan amikor visszavágja alaphelyzetbe... Jó a rugója... Úgy ahogy nekem is...
Ha jó gazdája volt,elnyűhetetlen!
Nincs említésre érdemes hibája!
Vedd meg,ha jó állapotban van,sosem bánod meg!