Má megint kezded... Ritka az ilyesmi mert hiszek benne de most, nem ajánlom az alkoholkúrát 160-as vérnyomáshoz, szivritmuszavarokhoz, nem bölcs dolog Bogyesz, ne csinálj hülyeséget, inkább vigyé elemet a kórházba, mert a nyanyák nem bírják nézni a tv-t, mert elvitted a távirányítóból az elemet...
na jónapot az uraknak!ma aztán végleg tele lett a tököm az egéstségügyi renccere ugyhogy ugydöntöttem öngyógyitó leszek megiszok 1 kis hp szilvát,megnézem a leendő kocsmám és leiszom magam,hazafelé biztos elázok,mert itt szakad az eső,ugyhogy nelepőgy meg PIPI ha estére hivlak,érces hangon hogy a tököm televan mindennel
Szerintem ha komolyan érdekel téged,meg tudnátok egyezni!
Én úgy látom,hogy Sedu nem garasoskodik az árral,látod engedne belőle elég sokat.
Biztosan beszámolná a tiédet,ha mellé tennél vagy 900-at!
Kevesebb, mint 200, de mindegy. Származás ell. már nincs, a nevedre szól az adásvételi, így az átírás is kevesebb, mint egy magyar motornál. Rendszám kb. 2000Ft.
Ami lényegesebb ezeknél nem volt sérülve a váz, teló, stb, hibátlanok a féktárcsák, amit lehetett alkatrészt újat vagy gyári fényezésűt vettem rá.
reg 128
törzsk 6
forg 6
műszaki ? 30 körül
Asszem már származás ellenőrzés nincs 8400-ért
De vám papírok ecetera okcsmányirodai dolgok, rendszám, matrica kb
200 kiló lenne
Vételár 1M + 2K 1,2-be lenne egy magyar papiros 2005-ös 10-es, szerintem jó árban van...Már ha az eladó enged egy 100-ast, de, ha el akarja adni gyorsban, enged...
1MFt-ba oda tudom adni, de akkor nincs beszámítás. Ha valaki nagyon cigánykodik leveszem róla a sportdobot, radiális féket (kellene a Z-re) aztán még egy picit engedek belőle.
Egy kötsög kereskedő vette meg a fehér útun butapesten. 1,1-be számolta be 2 éve.
Ha azóta nem küldték szét még jó vétel is lehet. Dupla bubis plexi volt rajta, hihetetlen jó fogyasztása volt, csak a Vader-é evett nála kevesebbet. Olajat csak minimálisan ette. Azt a motort szívesebben beszámolnám a 10-esbe!
Az olaszból jött, pályáztak vele (Simonelli racing team), de mindig szépen indult, a kuplungja picit zörgött.
Mire eladtam egész jó lett a fékje is
Asszony nagyon szerette, mert elég kényelmes volt, ritkán kellett bele tankolni, illetve előzéskor nem tudtak megszopatni az autósok.
Bp országház DB belvásros oda-vissza 2 óra +tankolás!
ma egyértelmüen én voltam a balfasz . . . . . . . . . . . . . . . . pipi.egy láda sört csak akkor kapsz tőlem,ha meg is isszuk ,és a sört én választom .
Pipi csak nagyon olcsón jöhet szóba a csere, nem akarlak megbántani egy alacsony árral. Egy 2007-es 10-esre 152184 FT-ot írnak regadóra. Erre szerintem 100-120 között lenne. Jobb a kinti rendszám, tudok benne segíteni.
3 motorom van, húzzál bele, le vagy maradva
Azt, hogyé ilyen óccsó ez, te még 2X-es áron árulgattad akkor, persze az akkori áraknak megfelelően cirka, de ez nagyon lent van árban ja ki vette meg, ha nem titkos(falunév)
Eksön abba inkáb én segítenék neked, ha nem hargszól meg túlságossan...
Na a mai nap miatt, mivel fel is vidítottál a balfaszságoddal, már csak egy láda sörrel tartozol...
Én úgy látom,hogy Sedu nem garasoskodik az árral,látod engedne belőle elég sokat.
Biztosan beszámolná a tiédet,ha mellé tennél vagy 900-at!
Ami lényegesebb ezeknél nem volt sérülve a váz, teló, stb, hibátlanok a féktárcsák, amit lehetett alkatrészt újat vagy gyári fényezésűt vettem rá.
Megtanítsalak linkelni?
törzsk 6
forg 6
műszaki ? 30 körül
Asszem már származás ellenőrzés nincs 8400-ért
De vám papírok ecetera okcsmányirodai dolgok, rendszám, matrica kb
200 kiló lenne
Vételár 1M + 2K 1,2-be lenne egy magyar papiros 2005-ös 10-es, szerintem jó árban van...Már ha az eladó enged egy 100-ast, de, ha el akarja adni gyorsban, enged...
Ha azóta nem küldték szét még jó vétel is lehet. Dupla bubis plexi volt rajta, hihetetlen jó fogyasztása volt, csak a Vader-é evett nála kevesebbet. Olajat csak minimálisan ette. Azt a motort szívesebben beszámolnám a 10-esbe!
Az olaszból jött, pályáztak vele (Simonelli racing team), de mindig szépen indult, a kuplungja picit zörgött.
Mire eladtam egész jó lett a fékje is
Asszony nagyon szerette, mert elég kényelmes volt, ritkán kellett bele tankolni, illetve előzéskor nem tudtak megszopatni az autósok.
Bp országház DB belvásros oda-vissza 2 óra +tankolás!
Minosithetetlen
pipi.egy láda sört csak akkor kapsz tőlem,ha meg is isszuk ,és a sört én választom .
3 motorom van, húzzál bele, le vagy maradva
Na a mai nap miatt, mivel fel is vidítottál a balfaszságoddal, már csak egy láda sörrel tartozol...