Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oda mehet a pízecske ahonna a tárcs ára gyütt? de sürgősbe válaszolj me mennék fizetni, ne itt értéktelenedjen a suska.
19600 ft volt mikor utoljára megkérdeztem, és nincs bontva sehol.én is véletlen akadtam rá, de ahhoz több kell egyszerű szerencsénél.
akkó megtőteném a zsebe helyett a bankszámláját, hova mehet a pízecske.ablak ilyen időben nem játszik! a fény a hóesésben szarul terjed.
oké oké.most látom...nem nekem lesz-amugy én alapból nem hegesztetnék ilyen filléres alkatrészt...mindenesetre köszönöm
neked válaszoltam, tessék szépen átolvasni!
20068 hsz.-ban leirtam, nem reagáltál,de megnézem a válasz erre menü pontot.
maga körül szokott nézni lábtartókonzol ügyben?
egészségesen ez lemaradt.
hali. szokott maga eleget egészséges dógozni?
De szar zsebed van!
Na mi van veled teherhordó, tán tönkrement a csörgőóra, hogy ilyen későn keltél?
Viszont nekem lépnem kell, abból nem lesz píz a zsebembe, ha veletek csacsogok... Na csumi...
Jó reggelt!
Csal a pipi van, és én, a trógerek még aszanak.
Jo reggelt trogerek!
Persze, hogy nem. Hát hogy nézne ki a kerítés bordón, vagy feketén he?
A kölkeim most indulnak oviba, öltözés közben a kartonnetvörköt nézik, most mondták a mesében, hogy a libafoszűd sosem megy ki a divatból.
Fogyás? Ahhoz futi kő vazze háztömböket, nem öltözködni...
Nem a hó, a fogyás az ok.
Vald be Jimy elfogyott a papír a hó alá, úgyhogy a nyári gönceiddel olvasztottad a havat...
Így jártál, majd nyáron a 40 fokban síoverálba mászkálhatsz...
Jó reggelt!
Na nehogymá tavasz legyen, az összes rövid cuccomat kidobtam mikor havazni kezdett, azt hittem sose lesz jó idő.
Na ívelek melóba. Majd délután re. Riszpekt
Nem rég regeltem, párszor már írtam. Az ETZ-n valóban szürke volt a gyári, csak az idióta előző tulaj lehegedülte ilyen "csucsosra" azt baszta fel a vizet mindig. Ez a fekete már a magyar "kisipar" remeke
Maximum ott kicsihuszár... Itt már az van...
Egyébként láthattalak már itt? Nem emléxem...
Nekem is ilyen volt a etz-m, csak én mintha szürke sárvédőre emlékeznék... Ti lefujtátok annó...
Hej!

Itt is szakad a hó este óta, esett a tegnapi 10-hez még vagy 8 centi. Sose nem lesz tavasz
Edámi látom zalamegyében lax. Tudod mit mivel beelőztél meg is érdemled a havat... Nálunk most is szakad az eső, plussz négy fok van, a hó már minden útról leolvadt, csak az összelapátolt havak vannak még meg...
Erről a garázsos témáról meg annyit én azokat nem sajnálom egyiket sem aki úgy tervezte a házát,, hogy a ház alatt van a garázs, néhány méteren meglejtetve vagy 3 métert.
Na ha az ősszel véletlenül leál, azt bejön egy ilyen szemtelen tél, az onnan tavaszig nem jön fel...
Bár néhány komámnak is van ilyen jellegű garázsa, és egyébként is akiknél látok ilyet az általában az utcán parkol az autóval, esze ágában sincs leálni... Gondolom volt vele már elég gyötrelme...
Általában kazánház, szerszámos, mosókonyha és egyéb hasonlóvá változik az ilyen garázs az évek alatt...
2-ik Mé kesz ilyen korán Edámi...
Legalább havonta egyszer jó lenne elsőnek lenni...