Még a z fórum erőlködik, nem tudom egy olyan zééé-ről mit lehet annyit írni, lehet beleolvasok, még sosem olvastam ott.
Na szóval a zx 9 topic 2005 04 27-én lett nyitva. Én 2008 12.07-én kapcsolódtam be mindenki legnagyobb örömére a 156 oldalon a fenomenális 3869-es hozzászólásommal. Tehát amíg ÉN nem voltam jelen addig 3 év 8 hónap alatt 156 oldalt sikerült összefórumozni a brigádnak... Most a 808-ik oldalon tartunk, azaz 1 év 2 hónap alatt 652 oldal íródott a jelenlétem óta.
Nos tisztán látszik, hogy kinek sikerült így elalijasítani, csacsogó csevegő fórummá tenni ezt a nagyszerű szakis fórumot...
Természetessen a virágokat az öltözömbe kérem...
Fazikám én a meggybortól nem hányok... Jobban sajnálom én ettől azt a finom nedüt. De ha még is hasonló probléma merülne fel, hát inkább visszaNYELEM...
Nyugodtan dolj bele!
Na szóval a zx 9 topic 2005 04 27-én lett nyitva. Én 2008 12.07-én kapcsolódtam be mindenki legnagyobb örömére a 156 oldalon a fenomenális 3869-es hozzászólásommal. Tehát amíg ÉN nem voltam jelen addig 3 év 8 hónap alatt 156 oldalt sikerült összefórumozni a brigádnak... Most a 808-ik oldalon tartunk, azaz 1 év 2 hónap alatt 652 oldal íródott a jelenlétem óta.
Nos tisztán látszik, hogy kinek sikerült így elalijasítani, csacsogó csevegő fórummá tenni ezt a nagyszerű szakis fórumot...
Természetessen a virágokat az öltözömbe kérem...
Rovid villa ,stb...
Most kezdenek radobbenni az emberek
Mindjárt csinálok egy kis statisztikát...
Koszi! Nem kell valaszonod!