Bálint nap a fiam névnapja, ha neki akarsz virágot ne fáradj a GI Joe-t jobban szereti.
Egyébként ez még a virágárusok, és plüssállat készítők napja is. Pusztán nép hülyítés.
Bogyesz mer neked is csak annyi eszed van, hogy hétvégére leszel rosszúl. Hétvégén csak ügyeletes orvos van, aki vagy alkesz, vagy a takarítónőből hétvégér professzorrá átavanzsált fajta...
Csak hét közben próbálkozz ilyesmivel, tapasztalat...
Na tényleg mennem kell...
hát pipi téleg igy kezdődött hogy vigyek ellemet a szivritmus vizsgáló izébe,még anyi pénzem talán lett is volna csak nekkem áltak hogy hoztam e elemet,montam igen 1 egész raklappal,komolyan?-igen hát nem monták?-hát nem!na téleg a távirányitóból vették ki!na ma megyek vissza mivel letelt a 24óra hogy vegyék le róllam ezt a vackot meg mondják meg mi a kinom és ha kell gyógyszer vagy egyébb,cselekedjünk!megérkezek mondom milyáratban,közli az álitólagos nővér hogy várjak mert ő még ilyet nem látott szól valakinek,na erre jön vagy három de mind csak néz rám!mondom vegyék le ezt a szart mert nemlehet vele sem aludni sem fürödni,meg kivéncsi vagyok az eredményre!na az egyik vette a bátorságot és levette de közölte nembiztos hogy jó,lehet még1szer végig kell csinálni és orvos is csak keddek lesz ugyhogy addig dögöljek meg!nem csodálkozom hogy apám meghalt a kórházban!mikor televan karbantartókkal,takaritókkal,biztonságiőrökkel,ujs
Szíp.
Mire gondolsz?nem megy most az előzmény funkció .(haldoklik a gépem)
Milyen haj ? .
Na méék cigizni csumi...
Mit vettél jégvirágot, vagy borvirágot?
Csak kierőszakolsz egy vékony sort...
Egyébként ez még a virágárusok, és plüssállat készítők napja is. Pusztán nép hülyítés.
Csak hét közben próbálkozz ilyesmivel, tapasztalat...
Na tényleg mennem kell...