Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyo csak arra gondolj nemsokára lehet motorozni. Ha ez nem gyógyszer akkor meg mindegy.
Ez már, agy átültetés után készült?
Szíp.
,uhh bazz,már értem . na akkor tessék itt egy kép rólam .
csé
Mire gondolsz?nem megy most az előzmény funkció .(haldoklik a gépem)
Milyen haj ? .
ŰDV 9 esek. Eksön bocs hogy kérdem de erre a hajra hogy rakod fel a sisakot
Add el a géped, Canáry bátyának, legalább lesz két egyforma a családba. És hát legyünk őszinték, a tied klasszisokkal jobb.
Van itt gázbovdened lassan szükséged lesz rá, habár ha cserész seduval, akkor nem fontos.
Szíjjjjá fűstöt te, te, te............
nyasgem...
Na méék cigizni csumi...
Na előkerűté?
Mit vettél jégvirágot, vagy borvirágot?
Te tróger, mi az, hogy "és most?" He?
Csak kierőszakolsz egy vékony sort...
Jo is az!
Most ebéd utáni szieszta!
Es most?
hát ez a sirásási dolog nemjött be Jimy
Bálint nap a fiam névnapja, ha neki akarsz virágot ne fáradj a GI Joe-t jobban szereti.
Egyébként ez még a virágárusok, és plüssállat készítők napja is. Pusztán nép hülyítés.
Bogyesz mer neked is csak annyi eszed van, hogy hétvégére leszel rosszúl. Hétvégén csak ügyeletes orvos van, aki vagy alkesz, vagy a takarítónőből hétvégér professzorrá átavanzsált fajta...
Csak hét közben próbálkozz ilyesmivel, tapasztalat...
Na tényleg mennem kell...
de doki 1 szál sincs
Uhh virág... balantines nap, vagy valentin nap vagy mija franc. uh ma megyek inkább virágé, holnap a duplájájé adják, meg tömeg lesz... Na császtok...
hát pipi téleg igy kezdődött hogy vigyek ellemet a szivritmus vizsgáló izébe,még anyi pénzem talán lett is volna csak nekkem áltak hogy hoztam e elemet,montam igen 1 egész raklappal,komolyan?-igen hát nem monták?-hát nem!na téleg a távirányitóból vették ki!na ma megyek vissza mivel letelt a 24óra hogy vegyék le róllam ezt a vackot meg mondják meg mi a kinom és ha kell gyógyszer vagy egyébb,cselekedjünk!megérkezek mondom milyáratban,közli az álitólagos nővér hogy várjak mert ő még ilyet nem látott szól valakinek,na erre jön vagy három de mind csak néz rám!mondom vegyék le ezt a szart mert nemlehet vele sem aludni sem fürödni,meg kivéncsi vagyok az eredményre!na az egyik vette a bátorságot és levette de közölte nembiztos hogy jó,lehet még1szer végig kell csinálni és orvos is csak keddek lesz ugyhogy addig dögöljek meg!nem csodálkozom hogy apám meghalt a kórházban!mikor televan karbantartókkal,takaritókkal,biztonságiőrökkel,ujs
...Nembeszélve, hogy a virág is drágább...
Repülősó vodkával. De nyáron csináld, mert a fagyos földbe nehezebb sírt ásni.