Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tököm ki van már ezzel a hóval.... egész nap lehet lapátolni...

Így munka vége felé annyi örömöm van, h a mélygarázsba be akarni jutó embereket nézem ahogy szana széjjje rugatják a gépüket, hogy bejussanak, . Ugyanis a mélygarázsba egy kis dombon kell bejutni Tervezés 10 pont.

Na mindegy, délután crossozok
Úgy lesz!
Most lépek én is!
Csőgáz!
gondoltam,montamis anno hogy nemféltelek én elvegetállok belőle de nagyot is lehet kaszálni ha ugyes vagy,de ezt teis tudod csak vártam hogy szólsz összeis állhatnánk de te tudod!de igazad van nem mindig leányálom!ha meg gondolod magad szólj!számom tudod
2005-ben kezdtem,csak azóta sok minden változott,már semmi sem olyan, mint régen.Dehát tudod te ezt!
Tudod Bogyesz,a határ ízét már jól ismerem,régen ismerjük egymást!Csak már egy kicsit herótom is van tőle!
Még nem tudom,várok még vele egy kicsit.
gyere próbálj rá 1 szer ha nem izlik nem csinálod de garantálom nembánod meg ha okos vagy és rátermett
Cső Bogyesz!
XM már van,de lehet nem megyek.Most másfelé gondolkodok,de semmi sem egyszerű mostanság!
ja és üdv a macsekoknak pipi!mondanám hogy neveljen meg de elnézve azta katonai motoros képet.......hát nehézlesz gondolom annó szüleid jósok hozományt igértek hogy megtugj nősülni
hát remélem nem lesz belőle pészméker!kis kütyü a pocakon a tyukbelek meglógnak mindenfelé ugyfogok kinézni mint a moziskofa be is állok a sintér telep elé hétha dobállyák bele az aprót hátha öszegyül 1 mentőre ami odaér mikorra kell szinre visszatérve,,,legszebb a kék,fehér,piros
Pészmékert kapsz Elemről mégy majd mint Hofi
Egyszer a bratyómon is volt egy, persze valami villanyos dolog tönkrement az üzembe, majd ő megszereli. Rittig hogy megvágta az áram, a műszer meg kiakadt...
Bogyeszkám neked meg jobbulást kívánok, de most olaj, mert mindjár hazajön Pipiné és nem venné magát ki jó, ha megint gép előtt találna...
veled mizu koma jössz a határra?vanmár xm?
Csillag lesz ja,hullócsillag!
tudhatnád már pipikém hogy mostanába nemsokjót tudok irni!ma én lettem rosszul,fájdogált már a szivem 1 ideje de reggel szarul éreztem magam,délutánra leis kapcsolták a villanyt 1 kiss időre,elfogyott az oxigén a ketyegő meg malyd feltépte a pólóm annyira megindult!irány a sintértelep(kórház)ekg,röggenek halom sintér!na a lényeg,állitólag kivagyok idegileg meg a ketyere kikihagy,hazaengettek 1 marik gyógyszerel a pofámba holnap reggel megyek vissza kapok 1 pótaksit 24órára majd az megmondja pontosan mi a kinom.......de a lényeg hogy tevagy a legjobb stuffos a fórumon méga végén csillag eszel halyrá
Na megyek. Nehogy elvegyük pipitől a . Ma megint lerészegedik a dicsőségtől.
Szeva Bogyesz neked nincs semmi mondanivalód (mondjuk dícséret), hogy ez a Pipifax a zx9 fórum stuffoló ripacsa, hogy fellendítette a forgalmazást 1,2 év alatt. Ilyen rövid idő alatt egy ilyen jó fórumot nem tudott volna szétoffolni senki. Aki mást mond hazudik...
fuuu gyerekek ti aztán elvagytok
vers
Veeen fejevel ,veeer iiirasra vetemedett
Ez bakterhaz gyanus!
Nekem is rem almaim lennenek ha nem zoood
Hála a magasságos megváltónak aki saját képére tégedet is meg teremtet.
Igen én álmodok néha RÉMÁLMODOK:::
Amugy orulok hogy nem zoood a vasatok!
Akkor az lenne a baj ,hogy kinek sotetebb!
Van aki csak almodik a zoooodrol