Ja egy tökéletessel próbálod helyre hozni, a 12-es tökéletlenségeit.
Már azzal is javítanál a helyzeten ha normális gazdája lenne a motorodnak. Mondgyuk ÉN mint TÖKÉLETES ÚR.
alakulgat ,már olyan helyre vittem ahol szét lehet szedni ,ennyi egyenlőre .A villa az necces lesz,mert az egy tökéletes 9es testrész,és a még tökéletesebb 12es test nem akarja befogadni .
szeki erre a 90km/h-ra annyit tudok neked mondani hogy kemény lejtőn ami több kilómétet nyugottan lehecc hogy kiakad a kamion órája mivel több tonnánál nem nyomhatod a féket folyamatosan mert egyszer csak elmülik,vagy kigyul bár erre van a retarder,intrarder igaz 145-nél egyik sincs tovább skálázva ugyhogy marad a motoros vadászat
Főnök gyerek szomszéd cégné, a nyáron sírdogát, hogy valami lealázta. Ótópályán szedte a lábát, és már nem bírta beljebb nyomi a gázpedált, a vadiúj S carrarának. Mikor valami AUTÓ levillogta, és nyomatékból elhúzott. Nem tuggya mivót me gyorsan történtek az események. Ennyit a pose vadászatról.
Ótópályán még nem előztek meg.
Barátom kedves feleségével mentünk (én vittem hátú) 270-et.
Aztán sűrűsödött a forgalom és lassítottam. De lett volna még kraft.
Már azzal is javítanál a helyzeten ha normális gazdája lenne a motorodnak. Mondgyuk ÉN mint TÖKÉLETES ÚR.