Ez az én régi motorom! Akkor se kellett neki amikor még én árultam.
Ez biztos, hogy akasztotta az órát, a lánc már akkor is cserés volt rajta, amikor eladtam, új első fékbetétek voltak benne.
Ez így van Sedu, de kiváncsiság képpen mennyi a regadója egy 2005-ös 1000-nek mostanság?
Két Kawa meg nekem sem kell...
Mostanában eladni csak cserével lehet azért gondolkodj, ne miattam egyébként...
A motor 2005-ös, az eleje is hibátlan, csak nem fértem oda a fényképezőgéppel. Egy balos tükör kell még rá, az 5000Ft+1 matrica. Az irányára 1,1MFt. Csere nem érdekel, mert 3 nagyköbcentis kawasakim is van már. Olaszból jött, nem volt törött, idomok nem voltak rajta. Régebben töltöttem fel róla képet, hogy milyen állapotban volt.
Nem pályáztak vele a gumik szerint (se fém fékcső. se kormányteló, gyári dob, stb.).
Hangja nagyon szép, nem füstöl. 2 áttétel van hozzá, +1 kábelköteg, ha valaki xenont akar bele tenni.
Fékbetét, lánc hibátlan, ha valakinek nem tetszenek a gumik rajta azt könnyen orvosolhatjuk.
Szlovák rendszámmal kb. 30,000Ft-ért a neveden van, és nincs regadó, kw adó, mehetsz gyorsan is
A legolcsóbb 2005-ös papíros ezres sportmotor a piacon!
bazzeg ! keresd meg ezt: a fejet.Na ha megvan akkor alatta közvetlenül van egy kis négyzet!amire még rá is van irva,h:link .
arra klikkelj rá,és olvass,mert magyarul lesz irva .
Nyitok egy motoros kocsmát. Akinek rendes motorja van (kawasaki)
az ingyen ihat! Akinek zűd az duplán, de ezen még gondolkodom, hog
ihat-e, vagy fizet-e duplán.
Ez biztos, hogy akasztotta az órát, a lánc már akkor is cserés volt rajta, amikor eladtam, új első fékbetétek voltak benne.