Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is.Lajos nem hívott?
Ja!
De a lényegen nem változtat,mert ugyanaz a benzincsap!
Nem,nem 2002csak a szine2003
kettőlyezerhárem.
Évjárat?
Nem sürge!
Utánanézek de nem ma! Tipli van melóba!
a külalakra gondoltam Jimy pipi meg igyis szeret mint ahogy sokk más fiut is
Csövi mindenkinek ha esetleg van még valakinek benzincsap tekerő engem is érdekelne,a régit elhagytam persze jó ócccsóér
Én egyenlőre a kuplungomhoz szeretnék fém csövet. Nézzé légyszi.
Itthon 10 ezer píz.
A múlt héten vettem hétfő este 9 kor Goodridge fém fékcső szettet Bandit hoz és GSX 750-hez csütörtök reggel 8 kor hozta a postás! Angliából!
Tudom!
Így már nem vetted drágán!
Vazze! Most má mindegy! 6 ezer nem volt sok postával! Bocsi 16 Ł azaz 5120 Ft! Kompletten csappal együtt! Úgy is szar a csapom mert amire a benzincső megy pipa az kiesett a csapból!
Ez egy régi biznic, kawa kereskedésbő rendetük, 2700 péz újjonan,
csavar, és tekerő.
Szójá vaze. Ismerjük a főnököt, van minden, én fele áron vettem kuplung munkahenger, és felső munkahenger, gyári cuccokat mint az után gyártott.
Sör araert johet minden!
Vazze! vót tekerőd? Most vettem komplett csapot a tekerő miatt Englisbű! 6 ezeré!
Pipi szeretne.
na ez a gép belyön nekem teccenek az ilyenek
Gondolom ez így elég ködös de másképp nem tudom leírni!
Majd megpróbálok a tankönyvből bemásolni oldalakat!
Ma kűdök neked pakkot, benzincsap tekerő, csavar, photoshop.
Csúcs motorok DVD kell?
De ha valaki kötöszködni akar akkor a nem a motor szívja be a benzin levegő keveréket!
Mikor kinyit a szívószelep a dugattyú alsó holtpont felé mozogva lecsökkenti a szívócsőben a nyomást és mivel a külső légköri nyomás nagyobb így az úszóházban lévő benzint a kisebb nyomás felé kényszeríti!Azaz a főfúvókán és a kehelycsövön keresztül a szívótorokba áramlik ahol a nagy sebességgel áramló levegő szétporlasztja és létrejön a benzin levegő keverék!
Na most ezt a Ram air rendszer annyiban változtatja meg(menet közben!) hogy már a szívó csőben sem légköri nyomás van hanem tulnyomás! Ez csak néhány milli Bar! Ha nincs kiegyenlítve az úszóház és a szívócső közötti nyomás( nem teszed fel a csövet) Úgy a szívócsőben túlnyomás lesz az úszóházhoz képest (ahol csak a külső légköri nyomás van!)és akkor már egyértelmű hogy az üzemanyag nem fog a szívótorok felé áramlani!
Na valahogy így!
A cso a helyen volt csak nem huztam ra a legbeomlore