ismerem a kamionos jeleket,majd villantok ha előzök,ő meg villant ha behuzódhatok elé!ugye bácsi? ital egyenlőre no de nyáréra csak visszaszokok és akkor ok pipi
pipi na most felmérgeltem magam! ugyhogy ha a holnapi ellenőrzésen a kütyüm irnifog 1 nagy kutyaistent a mai időpontra, amiben már merül az elem(amit a TV távirányitólyából vettek ki a KÓRHÁZBAN)kénytelen leszek telefonon keresztül gyomorszályon rugni
Na itt látszik Bogyesz, hogy a hozánem értés és az egészségügyi problémák ha párosulnak akkor milyen hülyeségeket tud írni az ember...
Már, hogy vadászna Kanári egy 9-essel pórséra? Csak minimálist kárt tudna benne okozni...
Viszont egy 40 tonnás nyergesvontatóval már javulnak az esélyelyi...
Én így képzelem el Kanár vs porshe vadászatot:
M5-ös autópálya napközben 12 00-kor:
" Kanári mint gyakorlott porshe vadász dél körül a szokotnál is intezívebben figyeli a scania bal visszapillantó tükörjét... És egyszer csak megjelenik a vad... egy 250-el tiltáson száguldó porshe cayan formájában. Vadászunk már idegessen méregeti a pillanatot... -Gyere még gyere még picim már csak egy pár másodperc...
És egy régóta beidegződött, szinte ösztönös mozdulattal abban a pillanatban amikor a mit sem sejtő nagypofájú feketére fényezet porshe cayan a vontató vonalába érkezik...
Egy jól irányzott kézmozdulattal a 89 km/H robogó 40 tonnás szerelvényt, a belső sávba tereli át a másodpercek tört része alatt...
Amikor a porshéből por sem lett, a vadászat befejeződött, Kanári Úr kiszál és még egy strigulát húz a sárga kamionja jobb oldalán...
Na a porshe vadászat erről szól...
nem a cica
Ellopták amíg festetted a többi részét?
Na tipliztem...
Csak vigyázz Bogyesz Kanári a későbbiekben nehogy rááljon a gsx-r vadászatra is...
vállalom...
na csak talizzunk a nyáron
feltéve ha lessz vázam
majd canarynétől ezért még kapol
Már, hogy vadászna Kanári egy 9-essel pórséra? Csak minimálist kárt tudna benne okozni...
Viszont egy 40 tonnás nyergesvontatóval már javulnak az esélyelyi...
Én így képzelem el Kanár vs porshe vadászatot:
M5-ös autópálya napközben 12 00-kor:
" Kanári mint gyakorlott porshe vadász dél körül a szokotnál is intezívebben figyeli a scania bal visszapillantó tükörjét... És egyszer csak megjelenik a vad... egy 250-el tiltáson száguldó porshe cayan formájában. Vadászunk már idegessen méregeti a pillanatot... -Gyere még gyere még picim már csak egy pár másodperc...
És egy régóta beidegződött, szinte ösztönös mozdulattal abban a pillanatban amikor a mit sem sejtő nagypofájú feketére fényezet porshe cayan a vontató vonalába érkezik...
Egy jól irányzott kézmozdulattal a 89 km/H robogó 40 tonnás szerelvényt, a belső sávba tereli át a másodpercek tört része alatt...
Amikor a porshéből por sem lett, a vadászat befejeződött, Kanári Úr kiszál és még egy strigulát húz a sárga kamionja jobb oldalán...
Na a porshe vadászat erről szól...