Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen jó lenne akkor lenne egy 10esem is pályázni .
Csá sedu A yaris sem eszi az olajat... Képzeld a hiace-om se, pedig 11 éves közel 500 ezer km-rel Viszont 4000-ből kiforogja mind a 75 lóerőt nahát...
Engedélyed van a géphasználatra?
Eksün azt a 70 000 ret azt hittem egy hétre értetted...
szeva furti fél éve nem hallani felőled. Ha szomszédod basi nem volna köztünk akár azt is hihetném, hogy mórt elnyelte valami földrengés, aminek nem örülnék, mert nyáron tervezem meglátogatni a móri ezerjó vizet... üdv...
Ott gyorsabban repül az idő, esetleg tisztában vannak az anyagi helyzetükkel.
Még egy érdekesség!
A magyar szervizkönyv azt írja,hogy olajcsere 6 ezrenként,vagy évente,míg a német 6 ezret,vagy 6 hónapot ír.
Vajon miből fakadnak eme különbségek?!?

még osztrákban,de holnap már otthon!
Annyi gyönyörű fényezés van...nekem pl. urvára bejön a West-es fényezés...ebay en lehet is kapni komlett idomszettet 300dollár körül..gyönyörűek...vagy ha jóllátam olyat is lehet kapni mint amit te néztél ki...
vagy csak simán kéken is gyönyörű tud lenni:
Csövi legyél jó
Na jóviselkeggyé,mentem gályázni
hát sajnálom öcsi!

A moci meg szíp legyen akkor ha már átfújatod
A tavalyi baleset miatt ja a motor meg hasonló szinezéssel csak a csávó nélkül
Ja,BUÉK neked is!
Sok-sok km-t,gumifákat,occsó benzint

na baszod! mit csinátá te!
A motor meg mé nem jó ahogy van?Mit variálsz?
Szeva BUÉK el vagyok veszve sajna úgy nézz ki egy évre ugrik a b jogsim de hála az égnek a motoré marad a gép meg szét szedés alatt mert ződike lessz
Cső öcsi!Téged is lehet"látni"?
Nem üzletelek,csak téma volt a napokba,aztán belepofáztam.
Amugy nagy kincs az ilyesmi,már ha van
Mi van öcsi bogyó üzletelsz?
Szia,és honnan lehet ilyesmit szerezni ?
a gyári szervízkönyv írja a 30000-es szervizt
viszont olajszűrő cserét csak 12000-ént Vajon miért
A szűrő nem használódik el az olajjal együtt?
jó hülye kérdés gondolom
Kb:60 nap,minnyá itt van!
nem vazze .akkor bevallom,én igazi proli vagyok ,ha egy hétig táppénzen vagyok és azon kivül minden előirt szolgálatban bent vagyok akkor kapok kb 75-80ezret egy hónapra.a 21.században,amikor 320a benzin .még mindig akarsz ide jönni dolgozni? .
Eladó NINDZSAA oldaltáskák. eredeti,és fillérekért adják .
meg érdeklődöm az okmányirodába hogy megy és utána irok hogy szétbontom e a kocsit vagy mi lesz vele!