A lenyeg bogyesz ne legyen tul nagy folyo!
akkora hogy att erj a tuloldarra a bottal!Max 1-15m legyen a melysege !
Fenek kozelben tartoszkodnak!
Addig meg letudsz vilagitani!
persze az sem art ha minnel tisztabb a viz
Régen ismerősöméknél is volt disznóvágás.... aztán asztal alá itták magukat, ahogy kell Persze a legrészegebb kapta a nagykést leszúráshoz, a koca rángatózott, a tag megpróbálta lebökni, de a hülye a saját lábába bökte. Hirtelen fel se tűnt senkinek, mire a bökő reakciója: Néddda kur*aannyát, még harap is a disznaja
1-ső
Hát ezt nem hiszem el, ti mennyit tudtok aludni 7alvók?
Komolyan mondom ilyen lusta BRIGGÁDDAL még nem találkoztam...
Na lassan itt is kezdődik a műsor, asszem hamarossan lent az első pálesz...
Na szeva Bogyesz, kűdd azt a vaddisznót, majd hozzádaráljuk...
a gép a Béla öccséjé(ő az ördög666)rendes kölök,és neki van fartopja ugyhogy marad csak az a baj hogy nem nagy tudásu masina és nembirja betölteni a nagy pofád de nemsoká készlesz az enyém is!ja és nesok pálinkát itas az emberekkel nehogy összekeverjenek a disznóval és téged is leszürjanak kifog itt stuffolgatni ha nem leszel
szeva faxi!elgörcsölgetek a goodnettel nem hajlandó rendesen müködni a 7 napból megy egy napot 5 percig.mérgembe lepofoztam a gépet aztán a winyója átment lenkerekes kiautoba fogjuk felugy hogy felkel üjitani!a vodkától vezérelve felhivtam a neteseket és illedelmesen kőzőltem,vagy megycsinálják ezt a szart vagy vigyék innen a picsába na azóta megy
Muszáj volt Róka. Szalmám nincs, igaz paraszt vagyok de én mán olyan moder...
Vágóhídról hoztam őket a muksó azt mondta, hogy egész életükben fűtött helyen voltak, nem árt ha minusz néhány foknál teszek alájuk valamit...
Ja és adtam nekik enni is meg inni is, pedig holnap magához szólítja őket az Úr... De én már csak ilyen vagyok, nem ütöm vágom még a disznót sem, hanem próbálom valamenyirre komfortossá tenni az utolsó éjszakájukat, hogy ne szenvedjenek az éhségtől, a szomjuságtól és a hidegtől. Egy kicsit sem élvezem amikor leőljük őket, ha szerencsém van és többen vagyunk én inkább ott sem vagyok, mert sajnálom.
Persze utánna már a feldolgozás meg a szeszelést azt nagyon csipom...
Na Fazi igaz nálam sztár vendégek nem lesznek a disznóvágáson, viszont ez is eltart 3 napig...
Úgyhogy ha holnaptól ne adj Isten beírogatnék valamiket nem kell komolyan venni, mert az az alkohol...
Bár ha valakinek a motorját fikázom... Fene se tudja a részeg ember őszinte...
Na holnapra minden kész a disznókák már nálam alszanak, a kályha is csak egy gyufát igényel, asztán szegény malackák, hát...
De ahogy a sógorom szokta vót mondani:
- Az ítélet jogerős...
Szeva Bogyesz Mi van a masináddal, szétütötted fejszével? 9363 aszt mondta... Vidd haza a haverod gépét...
Az az igazság elég nyugis volt itt nélküled, de azt csak elkezdtél hiányozni...
akkora hogy att erj a tuloldarra a bottal!Max 1-15m legyen a melysege !
Fenek kozelben tartoszkodnak!
Addig meg letudsz vilagitani!
persze az sem art ha minnel tisztabb a viz
Meg att kell ragnom nagyon
Hát ezt nem hiszem el, ti mennyit tudtok aludni 7alvók?
Komolyan mondom ilyen lusta BRIGGÁDDAL még nem találkoztam...
Na lassan itt is kezdődik a műsor, asszem hamarossan lent az első pálesz...
Na szeva Bogyesz, kűdd azt a vaddisznót, majd hozzádaráljuk...
Vágóhídról hoztam őket a muksó azt mondta, hogy egész életükben fűtött helyen voltak, nem árt ha minusz néhány foknál teszek alájuk valamit...
Ja és adtam nekik enni is meg inni is, pedig holnap magához szólítja őket az Úr... De én már csak ilyen vagyok, nem ütöm vágom még a disznót sem, hanem próbálom valamenyirre komfortossá tenni az utolsó éjszakájukat, hogy ne szenvedjenek az éhségtől, a szomjuságtól és a hidegtől. Egy kicsit sem élvezem amikor leőljük őket, ha szerencsém van és többen vagyunk én inkább ott sem vagyok, mert sajnálom.
Persze utánna már a feldolgozás meg a szeszelést azt nagyon csipom...
Tömeggyilkosok!
Úgyhogy ha holnaptól ne adj Isten beírogatnék valamiket nem kell komolyan venni, mert az az alkohol...
Bár ha valakinek a motorját fikázom... Fene se tudja a részeg ember őszinte...
Na holnapra minden kész a disznókák már nálam alszanak, a kályha is csak egy gyufát igényel, asztán szegény malackák, hát...
De ahogy a sógorom szokta vót mondani:
- Az ítélet jogerős...
Az az igazság elég nyugis volt itt nélküled, de azt csak elkezdtél hiányozni...