Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fazi miért mondasz ilyet mi becsületes orvhorgászok vagyunk
a harcsát peckával fogta igaz hajóval utánnamentünk,a potyeszt ahogy meséltem azt üzeni a büdösre megy a harcsa csak várnikell sokat és még az ereje sem az igazi ilyenkor de vár az idén ha jössz(jössztök)csak legyen jobb idő,szivesen látunk megint és engemis lácc peckázni
ugylátopm pipi,hogy az a csempe nincs minden darab vizbe,ha már a fünyiró kerék sem birja
Nekem jó az is, csak azért mentünk volna most, mert most megy vissza,a fószer aszt elbébiszitterkedett volna...

Különben küldtem volna burkolót, őt elég lett volna csak itatni, mert aszt nagyon szeret, az órabér őt nem érdekli. Nekem is ő csinálta, csakhogy a szesz sem olcsó... Ja és olyan jó lett, hogy még füvet is lehet nyírni rajta...

Egyébként a hó itt is kezd már megint nagy lenni...
Úgyhogy szeretettel várom a fórumostársakat délután, a házunknál egy kis közös hólapátolásra... Lapát lesz, Seduval hozatok palacsintát...
Pipi nem vesztünk nagyon össze, csak rájött, hogy mi jó munkát várunk el, ő pedig olyat nem tud. Olaszban nagy hó van (volt 1 hete) nem biztos, hogy érdemes most kimenni. Március?
Az idom miatt
Mert miért király? Azért mert kevéstől is berúgik, vagy az idomok miatt...
Kiraly vagy!
Jo reggelt
Mit halasztatok le bogyo?
Sedu, ha a burkoló állandóan kocsmázott, rossz ember nem lehet... Békülj ki vele... Azért majd időbe jó lenne tudni konkrétumot, elméletileg 8-a már most péntek...
Mi van Bogyesz, Bélától kértél tavalyelőtti képeket?
2-ik
No.1 .
1. .......
misem aludtunk pipi
Szia Pipi! Készen vagyok. Először el kellett zavarni a kőműveseket, mert a 2 hétre felvállalt munkát 6 hét alatt sem fejezték be, a burkoló állandóan kocsmázott, a munkát csak félig csinálta meg. Nem volt szívem elküldeni (kell neki a pénz), addig szekáltam a szar munkája miatt, hogy felmondott Annyit becsülök benne, hogy volt nála szonda (kocsival járt dolgozni). Egy picit összevesztem vele, így bizonytalan az utazás.

Ne haragudj, hogy nem telefonáltam, napi 10-12 órát melózok a házon. Csinálok képet a csempézésemről.
Pipi az biztos, hogy iszik! Bogyó próbálja vele tartani a lépést, én kevéstől is berúgok, de ritkán.

Elhoztam az idomokat, a plexit is meg tudták hegeszteni
hát ez tényleg mindent alulmúl ,elkészültél mint az M5ös .
jimy megint hazatelefonáltál ?
Ja egyébként faék, vagy buék mindenkinek...
SEDU: Hivtalak, sms-tem is de nem reagáltál, Na mi lesz a Taljánprojecttel? Részemről oks, de néhány részletet át kéne beszélni, hívjál, vagy mond, hogy mikor kereselek, zaklatni nem akarlak...
A haverok spiccessen, már paparazzinak képzelték magukat...
A 3 napos non-stop peca eredménye...
Horgásztunk...
Zsugáztunk...
Ment a lap is...