na gyerekek bevásároltam az idém is éppen 30perce vették el a jogsimat valami köcsög patkány rámkülte a rendőröket hogy 1 bizonyos kocsában iszok üldöztek megint szirénázva da nem mentem sokáig mert saját kocsival voltam!1 régi oszálytársam volt a hekus montam rendezük el de ő monta hogy direkt miattam külték ki névtelen bejelentő alapján fujtam egy 0,68 at majd 0,63-mat holnap megyek rendezkedni ha lehet!ezt nemhiszem el menyi patkány van a világon elveszik a kenyérkeresőmet rohagyon meg mind holnaptól 1 köcsög patkány leszek én is miundenkit befujok az tuti rohagyon meg ez a kocsög világ főleg azok akiket nás kára elégit ki pusztuljon a sok rohadék a puskám már megis töltöttem nem őrültem meg csak kinyirom az egész bagást nyomorult köcsögök rohaggyanak meg h1n1 es legyen az összes patkány
Remélem szilveszterre kapsz egy 40 fokos lázat, hogy egész éjszaka nézhesd a Sas kabarét aszt majd rájössz...
Na tényleg húzok, mert asszony is mindjá hazaér (álítólag kis időre ment) asztán leb@sz, hogy ez a fórum a gyógyulásom útjában áll...
kb. egy éve van meg a digi, csak most jövök rá mennyire nincs benne semmi én ennyi tv-t még mostanában nem néztem, esküszöm felüdülés olvasni aszt a sok hülyeséget amit itt összehordtok és ez nem semmi dícséret egy magamfajtától...
Most megyek épp. A takaró alatt olyan mint a punci, nyirkos és meleg van... Lehet elkaptam ezt a háegy ne egyen, vagy mit de elpatkolni akkor sem fogok, mert akkor ki bosszantana itt benneteket folyton?
Ja értem Nem mertétek a fényképezőt(vagy telefont) odadni valami idős járókelőnek, hogy fotózzon mert mi van ha elszalad vele mint Chevy Cheese filmjében a Nyári Vakációban.
Akkor asztán mivel éritek utól...l
ÁÁÁ a vitaminok csak reklámnézegető göthösöknek való...
Én hiszek a pályinka gyógyító hatásában... (csak kell a megfelelő mennyiség) kis mértékben gyógyszer, nagymértékben orvosság...
9363 Ez a kép is aszt bizonyítja, hogy bátran kölcsön mered adni a motorodat másnak... Te ugyanis nem vagy rajta, igaz a motorodon sincs semmi féltenivaló...
Most vettemj erőt magamon a gép elé űlni, amint a hangomon is halljátok igen sz@rúl vagyok... Az orrom tele a tüdőm szúr, most meg kezd sötétedni az mindíg felhúzza a lázam... ja meg köhögök is.Ez a 4-ik év, hogy karácsony és szilveszter között vagyok beteg zsinórban... Sajnos még nem jól allítottam be a preventív jellegű védekezési dózisomat, de jövő ilyenkor más összetételben fogyasztok... 4 nap ivás most is meg volt csak az arányokon változtatok Inkább kevesebb bor de több páyinka a fertőződés kerülése érdekbéen... Egy liter bor helyett inkább 7 dl pályinka(házi) Hozzáértők véleményét kérem...
áááááááááááááááááááááááááááá
kinyirom mindett